- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam savet...
zna4i iskam da pitam kakvo mislite ako hodite s edno mom4e adski mnogo go obi4ate i dori bihte kazali 4e e vsi4ko za vas a v sa6toto vreme negoviqt nai dobar priqtel vi e farlil oko i iska da e s vas a vie ne ste nikak bezrazli4na kam priqtelq mu.q si kajete mnenieto.
Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !
това "той е всичко за мен" и "най-добрият му приятел не ми е никак безразличен" са две взаимноизключващи се неща...
Ако той е всичко за теб, ти никога не би имала по-сериозни взаимоотношения с най-добрия му приятел, а ако го направиш - то тогава гаджето ти определено не е всичко за теб...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
am...ne e to4no taka naistina TOI E VSI4KO ZA MEN no priqtelqt mu nqkak stranno mi deistfa kato go vidq i kato e nablizo nz
Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !
Tova naistina e kofti situaciq..no skate_warrior e prav shtom tolkova mn go obojavash znachi shte si s nego!Pone taka az mislq...
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
da i az sam na sa6toto mnenie i iskah da razbera dalie pravilno za6toto adski mnogo si obi4am priqtelq no tova s priqtelq mu ... nz nqam dumi
Abe da ne ti pukaa puk shtom priqtelq mu taka te pritesnqva...nz otbqgvai go
![]()
ЖиВоТъТ е тРуДеН,дАжЕ оПаСен,Но ПоБеДиШ лИ гО,тОй СтАвА пРеКрАсЕн!
според мен не може да "не си никак безразлична" към приятеля на гаджето си,ако наистина обичаш силно човека до себе си
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
А така!...Първоначално написано от skate_warrior
колега
маа фака
Наистина са две взаимноизключващи се неща. Ако истински обичаш един човек, ти няма да погледнеш друг!Какво е това нещо "хич не ми е безразличен" бла бла... Стига си се занимавала с авера на приятеля си, ебаси!![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
момиче май изобщо не си наясно със себе си и какво изпитваш!трябва да помислиш малко и да намериш отговора на въпроса кое ще има повече смисъл да остана с момчето което е "всичко за мен" или да тръгна с приятела му който не може да се нарече така щом ти е показал ,че ти е навит , и след 2 месеца да загубиш и него и другия като фр!помисли кое по изгодно за теб
Ти да не си с раздвоена личност? Значи хем твоят е всичко за теб, хем другият не ти е безразличен...Я се вземи в ръце и загрей какво искаш и после искай съвет, че явно си много объркана.
Туй ми говори за малка глезла която не знае какво иска и в най-скоро време ще остана без приятел (гадже)
Много добре казано.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Бих казал че си кучкаПървоначално написано от pidbolkata
vijte hora mersi za savetite vi az re6ih 4e priqtelqt mi e vsi4ko i 6te sam si s nego a pr mu si ostva na6 ob6t priqtel i samo tovanaistina obi4am pr si i si4ko praq zaraidi nego
реши кой повече искаш и остави другия![]()
ve4e re6ihtenks mnogo za savetite do tuk
![]()
какво реши ако не е тайна.. ?Първоначално написано от pidbolkata
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не може според мен да обичаш някого силно и в същото време да не си безразличен към приятеля му.Просто или се лъжеш или е нещо друго.Така мисля аз,но ти си на друго мнение.По-добре,ако харесваш приятеля му го превъзмогни,а недей да се впускаш в някакви мимолетни авантюри,за които после ще съжаляваш.
я да оставиш и двете момчета на мира да не земат да се скарат щото ти незнаеш кво искаш
bih kazala 4e v tazi situaciq liubovta seriozno lipsva moje bi i po dvamata si prosto hlutnala
epa 6om "nai dobriq" mu priatel ti e farlil oko i ne go kriE.. nachi kav nai dobar priatel mu E? xaxxaxaПървоначално написано от pidbolkata
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Хайде стига де! каза ни момичето, че е решило да остане с приятеля си. Спрете с критиките. На всеки може да се случи да е объркан!
dam taka e tova re6ih ostavam s priqtelq si za6toto naistina go obi4am.