.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    аз по тази тема по-скоро бих казала, 4е ще му пусна КОГАТО започна да го ОБИЧАМ...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Момчето,което обичах много му пуснах в края на втория месец.Преди това не се познавахме.И на двамата ни беше ясно,че трябваше да мине известно време да се опознаем и чак тогава да си легнем-въпреки,че страшно се харесвахме.Момента си дойде от самосебе си.В един момент просто осъзнах,че не са ми достатъчни само целувки и прегръдки и го пожелах.Той не ми беше първия-с първия като гаджета си легнахме на края на първия месец,но пък се познавахме от 5,6-ти клас и си бяхме дружки(не гаджета) дълги години така,че....
    Имала съм връзки (1-2),при които секса е водещ.То даже не е и връзка,защото само гледаш да се нае*еш и всеки по пътя си.
    Като бях по-малка14,15,16-годишна нещо подобно ми се струваше невероятно и твърде далече от същността и принципите ми,но с времето растеш на акъл и ако опознаеш себе си добре,ще можеш да извличаш това,което ти е необходимо в една "връзка"-номера е да си леко егоист във сексуално отношение-така никога няма да се чувстваш нае*бана,а понякога и изоставена!
    Бъдете самоуверени момичета-оставяйте впечатления в мъжете,че знаете какво искате и как да го постигнете,това вдъхва респект и ще гледат на вас с по-друго око.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Значи според мен има разлика дали си девствена или не. Ако не си правила секс до сега трябва да изчаках момента, в който се чувстваш наистина готова, а не да го правиш по задължение само защото той го иска - тогава мислиш за други работи, не можеш да му се отдадеш и удоволствието се губи и за двамата.
    А ако не си девствена мисля че няма някакви ограничения. Всички казват че имат някакви принципи и трудно ги нарушават, НИКОГА не спят с момче на първа среща, НИКОГА не правят секс като са пияни и ВИНАГИ чакат да мине 1 месец от както са с момчето и т.н. обаче винаги има моменти, в които и най-принципните хора си нарушават принципите. Типичен пример: АЗ. С момчето, с което съм сега всичко започна от това, че бяхме на дискотека заедно и то по случайност се засякахме там (познавахме се от доста време) иии спахме заедно след това и т.н. Никой не може да ти каже кога да спиш или не с някой. Както дойде, когато го почувстваш...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mi az moq fr si go obi4kax [i oshte go obi4kam de] mn ama mu pusnax sled 4-tiq mesec [bqx devstvena predi tova] principno ako imash doverie na 4oveka i si sigurna v i sas nego nqma da se zamislish mnogo no e po dobre da se iz4aka pone mesec spored men

Абе според мен ако си девствена след около 2м си е напълно нормално, но все пак трябва да си сиг. че това е правилншят човек

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    И аз си мисля, че е нормално около месец, ама то зависи дали си готова и дали имаш доверие на партнньора ти. Мен ме хваща чуденката какво правим в тая ситуация ако след секса той я зареже (говорим принципно) и се оказва, че я е чакал само за да му пусне... Че знам ли какви хора има на тоя свят

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Разбира се няма да му пусна за 2-3 седмици, защото няма да се влюбя и да го обичам за толкова кратко време.
    + Въобще не бих се съобразила с него, ако бях девствена. ТОЙ трябва да се съобрази с мен и с това кога аз съм готова, ако наистина ме обича и държи на мен.
    А всъщност не разбрах ти дали си девствена или не. Ако си, то тогава не бързай, опознай наистина добре човека (не говорим само за няколко седмици заедно) и когато се почувстваш готова, действай.
    Ако не си, от къде да знам, месец-два?
    Последно редактирано от bijou : 09-04-2012 на 22:09

Голям фен Аватара на magita
    Нали знаете, че девствеността при момчетата и момичетата се приема по различен начин, което за мен е малко глупаво.
    И аз си мислих, че няма да си отворя краката преди 3я месец, ама срещнах човека и след 3 седмици стана т'ва. Не мога да кажа, че съм го обичал, но се чувствах готова. Човек трябва да се почувства готов, а не да дава срокове.
    Ако си си направила сефтето не виждам защо не и на 3та среща да си легнете, ако има привличане
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако съм девствена,ще изчакам просто аз самата да го поискам,а и да се убедя,че той не чака само това от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си