.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    geri123
    Guest

Moderated:След колко време ще му пуснете, ако го обичате?

ako ste momi4e,hodite seriozno s edno mom4e i tvyrdite 4e go obi4ate, sled kolko vreme mu bihte pusnali(btw na 17 god sym)

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ми ако вярваш на човека и наистина мислиш че си готова(ако си девствена естествено) аз бих му пуснала след 1-2 месеца ако наистина има силни чувства и сериозни намерения ще разбере!но това ти го решаваш

Guest
    Mnogo zavisi ot otnosheniqta vi , spored men 1 mesec e napulno dostaty4no , za da mu pusnesh. Sigurna li si 4e priqtelq ti e gotov - na kolko e . Spored men ti si gotova ve4e , shtom si na 17 , a ot kolko vreme hodite ?

nikito87
    Guest
    Nqma takova ne6to kato , kolko vreme da iz4akam 4e da mu pusna. Moje da hodite ot 1 sedmica , no da si bila predi tova s nego dulgi godini i da se poznavate , a moje da ste hodili s godini , no otnosheniiqta vi da sa studeni. Mnogo zavisi kak se dyrji s teb , no obiknovenno , mom4etata koito tyrsqt samo sex , ne izdyrjat pove4e ot 2-3 sedmici s momi4e koeto ne im puska.
    Vse pak ot kolko vreme hodite , toi navit li e , detstveni li ste - ima golqmo zna4enie.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това е много глупаво и много го мразя!
    "Ще минат 2 месеца и една седмица и тогава ще му пусна...до тогава ще го мъча". "Не може да спя с него....та ние ходим едва от 3 седмици..."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    "Ще минат 2 месеца и една седмица и тогава ще му пусна...до тогава ще го мъча". "Не може да спя с него....та ние ходим едва от 3 седмици..."
    И аз така мисля , това са пълни простотии , момичета какво е това да му пусна ли или не , емм то секса не е само за удоволствие на момчето , не ва ли кефи и вас да се ебете , не искате ли да го направите с човека който обичате , да си сближите отношенията , не ви ли писна само цуни-гуни

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И аз така мисля , това са пълни простотии , момичета какво е това да му пусна ли или не , емм то секса не е само за удоволствие на момчето , не ва ли кефи и вас да се ебете , не искате ли да го направите с човека който обичате , да си сближите отношенията , не ви ли писна само цуни-гуни
    не мога да разбера как така говорите от наше име и ни се чудите все едно някой мъж може да ни разбере!нали все се оплаквате!така че няма кво да се чудите а приемете мненията ни за факт

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Супер фен
    това не може да се планира.. незнам обаче как така ще ходите 1 месец с момче което ви привлича и няма да правите секс с него щото трябвало да мине еди колко си време.. аз пък като ме привлича някой и немога да изтрая и 1 седмица.. абе незнам странно нещо е любовта се пак..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Da taka e , shtom ne mu puskash na4i ne6to maj ne te privli4a. Vse pak destvena li si , kolko hodite , toi destven li e ?
    I zashto mislish 4e trqbva da go dyrjish bez sex , i ot teb zavisi dali da mu pusnesh - moje puk nego da ne go kefish
    Puk i na teb tolkova li ne ti se ebe , 4e go dyrjish bez sex - abe mnoo ste stranni.

Puk spored men ne mu puskaj , naj mnoo da ostanesh bez nego

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии ако си девствена към 2 месеца мисля.. ако ли не 1-2 седмици.. аз така мисля но то попринцип си идва само.. може и на 2я ден да се случи знае ли човек.. зависи от държанието му и т.н..

Guest
    Tova puskane e unikalno!Vse edno na momi4etata im e super mu4enie da se ebat,kato e dokazano,4e daje im e po-golqm kef poradi red pri4ini!NQma takuv film kato puskane!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    tupa tema puk moje i toq deto q puska da e tup 6to za vupros ''koga da mu pusna ko go obi4am" ne6to ne shva6tam kvo o4akva6 sq da ti kaje mi da vai puskai/ne mu puskai basi edno moi4e na 17 godini trqbva da e savsem otgovornno i zrqlo ama ima individi koito dokazvat obratnoto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tova puskane e unikalno!Vse edno na momi4etata im e super mu4enie da se ebat,kato e dokazano,4e daje im e po-golqm kef poradi red pri4ini!NQma takuv film kato puskane!
    Da ve , i az iskam da pitam avtora na temata , 6to si misli 4e trqbwa da mu puska , i ne si li idva ot samosebe si da pravite sex , vse edno ti mrazish tova , a priqtelq ti te moli sqka minuta da go pravite , a ti ne6tesh !!!

Ако съм сигурна че човека си заслужава няма да чакам повече от седмица

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А той кога ще се отпусне и ще ме пожелае никой не пита. Мога да ти кажа,че 1 път в живота ми се е случвало да обичам някой след 1 седмица връзка.Да се влюбя,да съм увлечена-ок,ама не и да го обичам.В моментът,в който го обичам аз съм готова,но това не става веднага. Със сегашния ми приятел осъзнах,че го обичам 3 месеца след началото на връзката ни,а бях 100% сигурна на 10-тия месец,когато той замина в казармата и за мен светът свърши!

Фен
    Град
    Sofia
    ami osaznah `e sam vlubena na 2riq mesec i 4e bqh sigurna 4e iskam toi da e parviq maj v jivota mi..i go napravihme an 2riq mesec, a 4e go obi4am osaznah 4ak sled polvin godina....predpolagam 4e s sledva6titq edin den, 6te e sled okolo mosec.......

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    зависи от обстоятелствата.. може да е след 1 месец, но ако знае как да подходи и да ме предразположи, може да е и след 1 седмица или даже 2-3 дена а може и връзката ни да е започнала от секс всичко зависи от стечението на нещата, нямам си правило за тези работи..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mi da nujno li e da se opredelq to4en srok koga da spi6 s nqkogo??!Ako se 4uvstva6 gotova i si ubedena,4e 4oveka s kogoto si durji na teb i ne e s teb samo za ediniq sex,tova e napulno dostatu4en argument da go napravi6

Guest
    Abe to zavisi i kolko 4esto se vijdate na den/sedmica kakvi sa vi otno6eniqta. No 1 mesec e napulno dostaty4no. A i mnogo zavisi dali ste destveni i godinite na partniora ti.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    когато почувстваш че го искаш, само да не е прекалено скоро, да не те помисли за лесна, така че около месец

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ами аз не познавах приятеля си когато му пуснах бях пила,и го направихме еи така.. и ето след 2 години още сме заедно и се обичаме така че сама си преценява'ш
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Абе вие да не сте започнали да си правите графици "Кога,къде ще пусна на гаджето" ебах го ... Мога да ви кажа само че ако наистина се обичате няма време,час,дата за тия работи.. всичко идва от самосебе си ..
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Emi az obojavam priqtelq si, toi mi e purvoto mom4e, s koeto pravq.. intimni ne6ta. no vse pak mu pusnah na 3tiq mesec, za6toto vse pak si me be6e buze 4estno kazano.. ot kruvta, ot bolkata.. ne 4e ima6e takiva, no v posledstvie se razbra

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Когато се почувствате готови, когато отношенията ви се задълбочат, да не са само целувки и гушкания, ами да има страст, да почнете да се желаете. Тогава няма какво да чакате. И все пак да се познавате. Това е много важно. Да има познанство.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ние ходихме с приятеля ми 5 месеца и тогава го направихме.То няма определен срок,но ако си девствена спорес мен трябва първо да се убедиш,че това е правилния човек.И според мен трябва да има чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си