interesno mi e koi kakvi saveti 6te dade po tazi tema .... ta misulta mi e kogato edno momi4e se zapoznae s edno mom4e,s nadejdata,4e sled kato se poznavat ne6tata 6te stanat po lesno .... kakvo stava kogato mom4eto oba4e ne reagira(ilipone ne pokazva ni6to)
eto kakuv e moq problem(silno kazano) zapoznah se v4era s edno mom4e,koeto haresvam otdavna ...e ne 4ak otdavna,no ... i nakraq sabrah sili otidoh i se zapoznah s nego ....i vsi4ko be6e kato po pora4ka .... (da pod4ertaq 4e momaka e s 1 godina po-malak ot men,no ne mu li4i)i tui .... vikam si "ee dnes sled kato se poznavame ve4e 6te mu mahna,6te se usmihna i taka postepenno 6te po4ne vsi4ko d ase narejda" da be .... razminavame se i az tamun ve4e sum gotova d ase uzmihna i na6iq zabiva pogled v zemqta ... huu stana mi gadno ma vikam si "ne se sduhvai be,are sa" ...sledva6toto m/u4asiq pak minava pokrai men i dokato predi vreme minava6e i gleda6e se kum men(nas) sega taka i ne pogledna,pak zabi pogled nadolu .... eee prosot ve4e nz kvo da pravq ...parvo kvo d amislq ... i kak moga d apostapq v takuv moment,v kraina smetka az napravih parvata kra4ka i se zapoznah,ami sega???