.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Пяна за коса TAFT моля Ви спешно

каква е разликата в цветовете на тази пяна моля вимного спешно

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Разликата е във фиксацията. На всеки пише число от 1 до 6 мисля.. Доколкото знам черния Тафт е най-силен. Иначе се различават и по други критерии... един е за блясък, друг за обем и т.н.

Виж тук:

http://beauty.market.dir.bg/fscat.ph...d=4318&id=3255

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Разликата е във фиксацията. На всеки пише число от 1 до 6 мисля.. Доколкото знам черния Тафт е най-силен. Иначе се различават и по други критерии... един е за блясък, друг за обем и т.н.

Виж тук:

http://beauty.market.dir.bg/fscat.ph...d=4318&id=3255
    "Пяната за коса е специално разработена. С нея ще откриете индивидуалната си прическа бързо и лесно. ..."
    Haxhuauxh ... tez sa ludi,napisali sa edno i sushto neshto pod wsichki pqni i ti idi si izberi ot saita,a i ne im e pulno infoto,tei kato izpolzwam lak na Taft,koito ne e predstawen wyw saita ... Inache awtorkata na temata moje da otide w nqkoi magazin da pomoli konsultanta za pomosht i da si izbere pqna za kosa

Nqma razlika samo v silata na fiksaciq!Az specialno izpolzvam 4ernata seriq,tq e s nivo 5!
    Ima i drugi razliki vyv vidovete!Edna e za mokyr efekt,druga za obem,treta za haos efekt,za predpazvane ot UV ly4ite i drugi!
    Kato otide6 v magazina pro4eti kakvo pi6e otzad ili popitai magazinerkata!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Guest
    ейй страхотни сте благодаря Ви много

а някой знае ли кой цвят пяна е точно за обем

много Ви благодаряяя =D>

Guest
    zelenata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си