- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ДънКиИиИиИиИ...
Плс..кажете ми от къде мога да си намера смъкнати дънки за момиче...Смисал нещо подобно на тези http://img49.imageshack.us/img49/2906/sweet2bk3.jpg ...разбира се в по-малки размери...като за 13 г. момиче..високо към 1.55 смМерси предварително..Но просто вече се отчаях..В всеки магазин които вляза има смъкнати ама супер супер голям размер а аз не искам да са ми чак толкова смъкнати...Абе искам като на момичето от снимката г/д ...Благодаря ви ако ми кажете от къде мога да си купя.. \
/
Тва са си най-обикновени дънки.. просто тя ги е сложила много на ниско.
П.С. Ти земай дънките аз искам каката![]()
daa prosto dunki s niska taliq dosta po golqm razmer s kolan i si gotova![]()
e zashto edno neshto se powtarq po 34823840932498 pyti ne moga da razbera
Има разлика м/у дънки с ниска талия и 'провиснали' дънки![]()
Как искаш някой да ти даде информация за мястото, като ти не си казала от къде си и къде си търсила. Едва ли няма значение в кой град ще има такива дънки. А това че си на 13 години трябваше да земени това колко е обиколката на талията ти, бедрата...колко килограми си ли?
не са дънки с ниска талия.
вземи си няколко номера по-големи дънки с по-височка талия, сложи един колан и готово.
Ами...да...на тая кифла просто си е свлякла нормалните дънки...иначе си земи мъжки дет да ти стават на кокалчетата хаха
абе за де питаш?аз обиклих цяла сф и не мога да си харесам дънки...
Не става да си купя по-голям размер...има си специално за момичета.........ако си взема мн по-голям номер както казаха някой не става,щото те ще са супер широки,а аз искам хем да са широки хем да не са ми като чувал!Иначе съм от София (сори че не съм споменала,забравила съм)Jamalska и аз търсих ама..не си намерих и затова реших да питам вс. вас..Ако можете да ми помогнете... [-o<
mi v na tumno ima !!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
дънки с ниска талия 6те ти свършат работа...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
"Бабо, като вземеш пенсията искам широки дънки от "На тъмно", за да приличам на еди кой си!"Първоначално написано от kudravoto
Стига бе хора откажете се. Имам един чифт от там, на който му изпадаха копчетата на първите 10 мин. (добре, че имах колан)![]()
По-добре още 20 лв отгоре и някой INVERT или EXIT, а за още малко стотинки Levi`s, което е още по-добре, стига да не е от вида, който ще спомена по надолу. Зарежете това недоразумение "На тъмно". Лошото вече, е че обикаляш като гламав и навсякъде виждаш само дизели, бензини, енергий и т.н. Почти никъде няма "здрави" изчистени дънки. Или местния бояджия е експериментирал или е дело на глутница озверели песове, или още по-зле... и двете![]()
^^ 6to bee, ga6terizonite stavat, az imam edin ot 3 godinii i e ve4en, nqma skusvane, bezsmurtendaje sq sum go navlqkla
aa po temata ... merila sum takiva, naistina stoqt gadno, ako sa mn provisnali i golemi, se edno sum se naakalane moga da pomogna, 6tot ne sum ot sf
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Аз имам един брутален Levi's,абсолютно изчистен е,преди време брат ми го беше носил сумати време,от година и нещо го нося аз,не е мръднал ебати яките дънки.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от DetE-Idi0t
mi pi4 az si zeh edni ot tam za 40 lv smuknati mnogo me radvat vtora godina gi nosq nqmat skusvane![]()
Амии попаднала си на дънки в такъв случай. Най-различни фирми шият за тази верига магазини и им се слагат само етикетите "На светло". Малко са обаче качествените чифтове, да не казвам, че вобще ги няма щом вече втора година носиш от там. Но виж... Ако беше дала още 20 лв отгоре можеше да вземеш нещо от по горе описаните, което със сигурност щеше да е по-добро. Лошото, е че аз съм аааадски капризен и може и в мен да е проблема, че немога да си намеря дънки.Първоначално написано от kudravoto
Ето какво имам предвид!Първоначално написано от magesnik
![]()
Хаха ти искаш дънки тип 'свлеч',а?![]()
:P
Ами не съм сигурна, но провери в Sabotage :PP
А специално снимката, която даде...Момичето си е с обикновенни дънки, просто ги е смъкнала малко повечко![]()
I just wanna live =]
Хаха кажете де у сф има магазин на Леви'с ..не че бих дала някога 50 лв за дънки ама се пак![]()
Na popa
То ставаше дума за 60 и 60+Първоначално написано от Jamalska
![]()
Има и левиси, къде ги шият в България, които не отстъпват много по качество и са около 30-тина лева.
Мерси,мерси на всички![]()
Първоначално написано от Jamalska
mili4ka ama e lo6oto 4e dunki na levis za 50 lv nqma!![]()
тея данки са напълно нормални ... не са смъкнати ... в пловдив няма свясни дънки дето да са под 50 лева и да са изсулени ... мно се нерва маина .. ! няма някви изчистини яки ... ама кво да се праи ..Първоначално написано от Oфф..отчаяна..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да, има за 150, което мене и още прилична купчина от хора не ни устройваПървоначално написано от kudravoto
![]()
иначе на левис дънките определено са най-добрите, които съм намирала из софия
алелуя.