.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    няма дънки...
    ако искаш нещо, което не е скъсано, протрито, облепено с нашивчици, капсички и всякакви такива извращения- НЯМА!

Няма вече мъжки дънки... е всъщност има един магазин, където има дънки по 4000 лева (четири хиляди да)

както и да е... Ливайс- 150лв и нагоре, Рейнглър също вече..
    Има и модели, които се шият в България, както споменах... Цените им са 30-40-50, не отстъпват много по качество и не са извратени.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Хаха кажете де у сф има магазин на Леви'с ..не че бих дала някога 50 лв за дънки ама се пак

mili4ka ama e lo6oto 4e dunki na levis za 50 lv nqma!
    Аз искам да разгледам...да видя ко им е толко великотоМакар че принципно не се кефя на сини дънки освен ако не е супер тъмно индигово синьо...(не лилаво).Иначе за панталони килата рулНо аз продължавам да съм в затруднение с намирането за панталони ..то сезона мина

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: ДънКиИиИиИиИ...

Цитирай Първоначално написано от Oфф..отчаяна..
    Плс..кажете ми от къде мога да си намера смъкнати дънки за момиче...Смисал нещо подобно на тези http://img49.imageshack.us/img49/2906/sweet2bk3.jpg ...разбира се в по-малки размери...като за 13 г. момиче..високо към 1.55 см Мерси предварително..Но просто вече се отчаях..В всеки магазин които вляза има смъкнати ама супер супер голям размер а аз не искам да са ми чак толкова смъкнати...Абе искам като на момичето от снимката г/д ...Благодаря ви ако ми кажете от къде мога да си купя.. \/
    Аз прая тъй:
    зимам на майка ми дънките (те са нормални с ниска талия)ама на мен понеже са ми голямо и ги пускам да паднат докъдето могат един колан и готово ей ти смъкнати дънки...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Aз прибирам на баща ми дънките и джинсите
    Реших от къде ще си купувам пантлони май.Само да разбера къде точно е...някой да знае къде е склада наа...билабонг,глоуб и тн на цариградско...там до дружба..на 200метра от блока ми

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Ами пробвай да ходиш във всички посоки по 200 метра(не е много) и ще го откриеш хах :П
    Иначе на тия складове им нямам доверие.. Така беше и склада на Адидас където трябваше да има всичко и супер евтино и накрая отидох и си взех суперстарките с 15 кинта по-евтино отколкото са по Витошка хаха :> И нямаше готините суитчъри.. :/
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ахаха ще опитам..не бе знам коя група сгради е и верно е близо ама не знам точно коя от многото...
    А мда и аз хойх в Аутлета на адидас...исках суперстар ама имаше само едни със сребристи линии и то ми бяха малки.искам си нормални с черно ама ше видим кога.

Град
    SFC HC
    Е и аз искам супер готиния изчистен суитчър на адидас и по възможност да не е 100 кинта ама нема :/ Дано догодина да го пуснат намален(ако може доста :П).. :>
    А туй нещо склада ако го откриеш и има офертни неща може да го похвалиш и да видя и аз какво става из вашия край на Софията :> (и да кажеш каде е де.. :П)

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    няма дънки...
    ако искаш нещо, което не е скъсано, протрито, облепено с нашивчици, капсички и всякакви такива извращения- НЯМА!

Няма вече мъжки дънки... е всъщност има един магазин, където има дънки по 4000 лева (четири хиляди да)

както и да е... Ливайс- 150лв и нагоре, Рейнглър също вече..
    Има и модели, които се шият в България, както споменах... Цените им са 30-40-50, не отстъпват много по качество и не са извратени.
    кажи откъде МОЛЯ ТИ СЕ!!! ТРЯБВА да си купя нови дънки...

изчистени, нормални, обикновени...
    Епа ела ми във Варна на госте и ще ти намерим. Не знам в София как стои въпрос, но тук във веригата магазини "Дънки за всеки" и "Дънки 101 модела" си ги има тези, които са шити в България и са на яко приличните цени и къде не отстпват по качество на китайските си събратя!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И аз много искам такива дънки,но май няма никъде
    П.П-от Ботевград съм

Повече от фен
    Abe hora, nz kak e iz Sf naistina, no v burgas ima takiva dynkita mnogo...Momi4etata si vzemat, no men ako pitate stoi ujasno!!! Moje6 da si hodi6 s tqh, bez da polzva6 WC...pylni6 vytre i tva e...mqsto ima dostaty4no pone za 1 sedmica....MN grozno stoqt....Osobeno ako si slaba...Tva sa dynkita napraveni glavno za momi4eta s po-golemi zadni formi...Osobeno Poturite, koito sega sa sy6to na moda.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Има разлика м/у потури и смъкнати "дънкита" сеш се...Не знам тия дет са си ги търсят за ко са им ама по моя преценка са си супер удобни...никога не съм се чувствала комфортно в прави дънки макар че има почти година период на жалки опити(в 8кл уж за по-добро впечатление ама не стана номера) а и да ида на джем във фешънски гащи по-добре да си сложа хартиено пликче на главата,

Експлойтедтийн,вчера един авер ми обеснява къде някъде покрай бул. Витоша имало магазин за некфи изчистени нормални дънки за към 20-30 точки...ама не се справи с обяснението та ше го видиим...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Експлойтедтийн,вчера един авер ми обеснява къде някъде покрай бул. Витоша имало магазин за некфи изчистени нормални дънки за към 20-30 точки...ама не се справи с обяснението та ше го видиим...
    оооо дай дай дай и насам...
    всички имаме нужда от свестни дънки без пеперудки, пайетки, копченца, цветенца, мъниста и лайненца
    алелуя.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    И да не са умишлено съдрани,красотата на съдраните дънки се крие в това да са се съдрали от носене.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    SFC HC
    Мноо ясно.. Друго си е да имаш сцепени дънки и към всяка от цепките да има историйка :>

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    между другото на илиянци имаше едно място където продаваха изчистени дънки,ама сините са такива по тъмни май.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    SFC HC
    Еми тогава минават през любимата ми процедура - с белина :> Всичко става яко по-готино, раздвижено и избеляло като се сблъска с белината за няколко часа :>

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    И да не са умишлено съдрани,красотата на съдраните дънки се крие в това да са се съдрали от носене.
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Мноо ясно.. Друго си е да имаш сцепени дънки и към всяка от цепките да има историйка :>
    При един приятел се стигна до момента "почесване - скъсване". Носеше един етнис повече от 3 години. Шевовете обаче си бяха супер здрави и колкото и да се навеждаше за трикове не му се откриваха записките от мощното хххррррррццццц. Някъде трябва да имам клипче, как се почесва и му остават власинки в пръстите. Ако го намеря ще го кача някаде. Беше адската атракция.

Град
    SFC HC
    Мда и аз си имам едни такива дънки които един приятел ги носи почти година, видях ги и ме изкефиха яко и ги взех, и след година и косур и едно накисване във вода за 3 дена щото забравих да ги извадя, почнаха да се късат яко.. И сега много ме кефят въпреки че са накъсани на 4-5 места.. То не беха нашивки, шевове, глупости ама горките вече не могат да стоят цели :/ Сега си ги нося само у нас като е по-топличко :/

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Мда и аз си имам едни такива дънки които един приятел ги носи почти година, видях ги и ме изкефиха яко и ги взех, и след година и косур и едно накисване във вода за 3 дена щото забравих да ги извадя, почнаха да се късат яко.. И сега много ме кефят въпреки че са накъсани на 4-5 места.. То не беха нашивки, шевове, глупости ама горките вече не могат да стоят цели :/ Сега си ги нося само у нас като е по-топличко :/
    Е той оня идиот отдавна се сбогува окончателно с неговите... Настъпа си ги иииии останаха само на шевовете да се държат. На жартиери приличаха по едно време .

Град
    SFC HC
    Хаха абе и аз с мойте съм се сбогувал въпреки че са по-големи симпатяги от всякога :> Дънки с история.. Ама вече не са за обличане.. Само по някога ги слага у нас да си припомня кво беше хаха :>

Guest
    porbvaite v studio 5 za 4 na hr.blechev
    tva e outlet i ima qki ne6ta
    glavno gravis burton diesel itn
    http://shopping.club.bg/shops/?shopi...review&photo=9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си