- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ДънКиИиИиИиИ...
Има и модели, които се шият в България, както споменах... Цените им са 30-40-50, не отстъпват много по качество и не са извратени.Първоначално написано от exploitedteen
Аз искам да разгледам...да видя ко им е толко великотоПървоначално написано от kudravoto
Макар че принципно не се кефя на сини дънки освен ако не е супер тъмно индигово синьо...(не лилаво).Иначе за панталони килата рул
Но аз продължавам да съм в затруднение с намирането за панталони ..то сезона мина
![]()
Aз прибирам на баща ми дънките и джинсите
Реших от къде ще си купувам пантлони май.Само да разбера къде точно е...някой да знае къде е склада наа...билабонг,глоуб и тн на цариградско...там до дружба..на 200метра от блока ми![]()
Ами пробвай да ходиш във всички посоки по 200 метра(не е много) и ще го откриеш хах :П
Иначе на тия складове им нямам доверие.. Така беше и склада на Адидас където трябваше да има всичко и супер евтино и накрая отидох и си взех суперстарките с 15 кинта по-евтино отколкото са по Витошка хаха :> И нямаше готините суитчъри.. :/
ахаха ще опитам..не бе знам коя група сгради е и верно е близо ама не знам точно коя от многото...
А мда и аз хойх в Аутлета на адидас...исках суперстар ама имаше само едни със сребристи линии и то ми бяха малки.искам си нормални с черно ама ше видим кога.
Е и аз искам супер готиния изчистен суитчър на адидас и по възможност да не е 100 кинта ама нема :/ Дано догодина да го пуснат намален(ако може доста :П).. :>
А туй нещо склада ако го откриеш и има офертни неща може да го похвалиш и да видя и аз какво става из вашия край на Софията :> (и да кажеш каде е де.. :П)
Епа ела ми във Варна на госте и ще ти намерим.Първоначално написано от exploitedteen
Не знам в София как стои въпрос, но тук във веригата магазини "Дънки за всеки" и "Дънки 101 модела" си ги има тези, които са шити в България и са на яко приличните цени и къде не отстпват по качество на китайските си събратя!
И аз много искам такива дънки,но май няма никъде
П.П-от Ботевград съм
Abe hora, nz kak e iz Sf naistina, no v burgas ima takiva dynkita mnogo...Momi4etata si vzemat, no men ako pitate stoi ujasno!!! Moje6 da si hodi6 s tqh, bez da polzva6 WC...pylni6 vytre i tva e...mqsto ima dostaty4no pone za 1 sedmica....MN grozno stoqt....Osobeno ako si slaba...Tva sa dynkita napraveni glavno za momi4eta s po-golemi zadni formi...Osobeno Poturite, koito sega sa sy6to na moda.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Има разлика м/у потури и смъкнати "дънкита" сеш се...Не знам тия дет са си ги търсят за ко са им ама по моя преценка са си супер удобни...никога не съм се чувствала комфортно в прави дънки макар че има почти година период на жалки опити(в 8кл уж за по-добро впечатление ама не стана номера) а и да ида на джем във фешънски гащи по-добре да си сложа хартиено пликче на главата,
Експлойтедтийн,вчера един авер ми обеснява къде някъде покрай бул. Витоша имало магазин за некфи изчистени нормални дънки за към 20-30 точки...ама не се справи с обяснението та ше го видиим...
оооо дай дай дай и насам...Първоначално написано от Jamalska
всички имаме нужда от свестни дънки без пеперудки, пайетки, копченца, цветенца, мъниста и лайненца![]()
алелуя.
И да не са умишлено съдрани,красотата на съдраните дънки се крие в това да са се съдрали от носене.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
между другото на илиянци имаше едно място където продаваха изчистени дънки,ама сините са такива по тъмни май.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от magesnik
При един приятел се стигна до момента "почесване - скъсване". Носеше един етнис повече от 3 години. Шевовете обаче си бяха супер здрави и колкото и да се навеждаше за трикове не му се откриваха записките от мощното хххррррррццццц. Някъде трябва да имам клипче, как се почесва и му остават власинки в пръстите. Ако го намеря ще го кача някаде. Беше адската атракция.Първоначално написано от BornFromPain
Мда и аз си имам едни такива дънки които един приятел ги носи почти година, видях ги и ме изкефиха яко и ги взех, и след година и косур и едно накисване във вода за 3 дена щото забравих да ги извадя, почнаха да се късат яко.. И сега много ме кефят въпреки че са накъсани на 4-5 места.. То не беха нашивки, шевове, глупости ама горките вече не могат да стоят цели :/ Сега си ги нося само у нас като е по-топличко :/
Е той оня идиот отдавна се сбогува окончателно с неговите... Настъпа си ги иииии останаха само на шевовете да се държат. На жартиери приличаха по едно времеПървоначално написано от BornFromPain
.
porbvaite v studio 5 za 4 na hr.blechev
tva e outlet i ima qki ne6ta
glavno gravis burton diesel itn
http://shopping.club.bg/shops/?shopi...review&photo=9