Цитирай Първоначално написано от kudravoto
Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
Цитирай Първоначално написано от kudravoto
mi v na tumno ima !!!!
"Бабо, като вземеш пенсията искам широки дънки от "На тъмно", за да приличам на еди кой си!"
Стига бе хора откажете се. Имам един чифт от там, на който му изпадаха копчетата на първите 10 мин. (добре, че имах колан)
По-добре още 20 лв отгоре и някой INVERT или EXIT, а за още малко стотинки Levi`s, което е още по-добре, стига да не е от вида, който ще спомена по надолу. Зарежете това недоразумение "На тъмно". Лошото вече, е че обикаляш като гламав и навсякъде виждаш само дизели, бензини, енергий и т.н. Почти никъде няма "здрави" изчистени дънки. Или местния бояджия е експериментирал или е дело на глутница озверели песове, или още по-зле... и двете
mi pi4 az si zeh edni ot tam za 40 lv smuknati mnogo me radvat vtora godina gi nosq nqmat skusvane
Амии попаднала си на дънки в такъв случай. Най-различни фирми шият за тази верига магазини и им се слагат само етикетите "На светло". Малко са обаче качествените чифтове, да не казвам, че вобще ги няма щом вече втора година носиш от там. Но виж... Ако беше дала още 20 лв отгоре можеше да вземеш нещо от по горе описаните, което със сигурност щеше да е по-добро. Лошото, е че аз съм аааадски капризен и може и в мен да е проблема, че немога да си намеря дънки.

Цитирай Първоначално написано от magesnik
Аз имам един брутален Levi's,абсолютно изчистен е,преди време брат ми го беше носил сумати време,от година и нещо го нося аз,не е мръднал ебати яките дънки.
Ето какво имам предвид!