Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
Така... трябва й нещо с което да го разкара. Разбирам, че е лепка и е някакъв психопат. Като цяло може да му каже, че нейните й са разбрали и им забраняват да се вижда. А тя не може да престъпи тяхната дума. Длъжна е да я спазва и това за съжеление края между тях. Лъжа, ама е нещо.
Друг вариант... Струва й се, че й езневерява. И така нататък и го къса.
Може разбира се да мисли по един дебилен начин. Това са шест години разлика... Той вече е завършил и о боже какво време ще има за него докато учи?
Естествено може и проблема с приетлите. Защо не ги харсве и така може да му направи скандалчи и да го изкара винове.
В краен случей го оставя да си пререже вените.
дам....еми значи само да поясня...той в момента е 10клас,защото преди няколко години спря даскало и ся пак почна....второ той я държи по цял ден у тях и не й дава да се вижда с приятелите й...всички я намразиха заради него...а баща й преди време знаеше за него...а ся ако разбере ще я убие,а ако тя него го излъже той директно отива при баща й и ще стане още по лошо...нз ама ми е адски гадно...от година тя вече не е същия човек единствено я виждам,когато отива до магазина...аз съм ходила да го моля поне да започне да я пуска навън..но не,а иначе и забранява да пуши и да пие