.

Виж резултатите на анкетата: Срязах дневника на моя клас... оценете ми посъпката

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Брао.. пич си

20 25,64%
  • Мне,по принцип не ги одобрявам тия постъпки...

22 28,21%
  • Тфа е ебати олигофренията... никога няма да го направя аз !!!!

36 46,15%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D

Срязах дневника на моя клас... оценете ми постъпката

А ве направих си гавра малко с даскалите и срязах дневника
    класната се мъчи да лепи дневника с някво тиксо ама не стана
    кажете тука cool ли е тфа дето съм го направил

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    смешен си,джи
    аз ако го бех направила нямаше да хода да се хваля по тийн форуми и да си чеша егото,докато то крещи "ТИ СИ ВЕЛИК,БАТЕЕЕ!!!"
    коплекс за малоценност,стремиш се да привлечеш внимание не чрез постъпката си,а чрез нейното разпространяване

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не, не е куул; доста инфантилна постъпка

Голям фен
    Град
    София
    pulna glupost!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    смешен си,джи
    аз ако го бех направила нямаше да хода да се хваля по тийн форуми и да си чеша егото,докато то крещи "ТИ СИ ВЕЛИК,БАТЕЕЕ!!!"
    коплекс за малоценност,стремиш се да привлечеш внимание не чрез постъпката си,а чрез нейното разпространяване
    1.Не се хваля... просто искам да видя как се оценява постъпката то и без това си понесох наказанието за нея (btw тфа е най малката простотия която съм правил в даскало)
    2.Не мисля че съм толкова егоист че егото ми да крещи че съм велик...
    3.Не се опитвам да привлека никфо внимание към постъпката или към разпространяването и...

Просто криво ме разбирате[/b]

Guest
    mnogo e glupavo.gorkata klasna,nom ot edna strana e qko no navli4a6 problemi i na drugi hora ne samo na sebe si!!!

Супер фен
    тъпо.. е за 6-7 клас може и да е забавно незнам.. то и ний ги правехме некфи такива тогава..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Axaxax da we mnoo e cool nqmam dumi..super tupo i izturkano e...Izmisli nehsto po interesno ako iskahs d aprevlechesh vnimanie kum sebe si..I nie v 7mi kals go skrihme nakraq nqmahse da zavurshim ako ne go bqha dali..Super tupo e...ima mnogo drugi prostotii koito mojehs da pravish v school no tfa s dnevnika ...nqma smisul otcenkite sa ti v belejnika i v tefterite na uchitelite..otsustviqta sushto..nishto ne pechelish nai mnogo da si otnesehs nakazanie ai ne smao ti..i drugite pokrai teb i taka she te namrazqt mn..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Izmisli nehsto po interesno ako iskahs dа prevlechesh vnimanie kum sebe si..
    сега мисля да го открадна и да го изгоря

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Оф миличък, мноол си зле, его и егоизъм са две различни неща, питай
    майка ти какво е его най- добре. И не, въобще не се надуваш, имайки предвид, че първия отговор в анкетате е "браво, пич си" или там квото беше, а последния не е "ти си олигофрен, бате", а само "аз никога не бих направил подобно нещо". И оная скоба, която отвори, че тва била най- малката простотия която си правил, ами похвално, мой. То като няма с кво друго да изпъкнеш, се чудиш върху коя глава да се изсереш. Мноол ясно, че ше кажеш, не бе, аз не се изтъквам, просто съм си готин по природа Наистина си инфантилен, и дано не си на повече от 14, иначе, лошо за тебе, мой.

Give me your best shot motherfucker!

Цитирай Първоначално написано от n00bstyLe
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Izmisli nehsto po interesno ako iskahs dа prevlechesh vnimanie kum sebe si..
    сега мисля да го открадна и да го изгоря
    страшно познато ... в 6-ти клас го запалих и го натикахме в квнвфа ... неискахме да показваме и да доказваме на никои нищо ... просто беше забавно

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    ами да ти кажа надали той знае значението на тази дума ... ако съдя по постъпките му...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Forslor
    Guest
    n00bstyLe - намери си някакво занимание, да се развличаш.
    Тея простотий са толкова претърквани ...
    Пък ако бях на мястото на съученицитети и ми се загубеше няква оценка, щях да та спукам .... фърчиш заедно с дневника през прозореца.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Пък ако бях на мястото на съученицитети и ми се загубеше няква оценка, щях да та спукам .... фърчиш заедно с дневника през прозореца.
    специално за това помислих преди да го срежа
    точно между двата реда на оценките

сега мисля да го открадна и да го изгоря Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Няма да ти помогне да си по интересен.Каквото и да направиш ще напраявят нов а ти само ще будиш смях и неприязън.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest
    Е ти си ебати идиота. Кажи ми сега, какво постигна с тоя "хероизъм"???

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Мда мда - браос!
    Колко героично, колко интересно. Вземи отиди на лекар. Биологичното ти развитие изпреварва умственото. Дано имат някакъв лек за тебе. И търси специализирана клиника. Задължително да имат опит с пълни олигофрени, защото ти си много тежък случай!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Град
    София
    Вие па кво го нападнахте..Голяма работа..Се едно на вас са ви скъсали любимата книжка...
    Вярно е ,документ си е това,ама квото го зехте присърце..Мани мани

brao mn si velik..tva li o4akva6e da 4ue6?6oto tva det si go e napravil e za da se izdigne6 vo4ite na slepite...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Много тъпа постъпка. Не бих я направил, защото няма смисъл. Ако се мислиш за голямата работа ... в голяма заблуда си.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ако някои има нужда от есе или съчинение разсъждение да ми каже!!!

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    suglasna sum napulno. qvno ne ti e dostignal akula,za da izmisli6 ne6to po-originalno i taka...nikak ne e cool,a daje e very stuped!

Повече от фен
    тфа пък е яко малоумно извинявай, може да съм правила кфо ли не, обаче тфа е изключително ама ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малоумно щото твоя героизъм ще навреди и на останалите и ако случайно нямате електронен дневник ще трябва да правите всички контролни и изпитвания на ново за да се възстановят оценките...

въпреки това ти явно се гордееш със себе си щом чак и анкета си сложил/а

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от n00bstyLe
    Ааа аз съм още малък... не съм като вас
    По темата: 7 клас съм
    това обяснява всичко; аз като си спомня в 7ми клас... пусках хлебна мая в кенефите и те се задръстваха и започваха да бълват лайна пък сега такова нещо никой път не бих направил. все пак, добре е да не правиш такива простотии - просто няма смисъл.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Хехехе ОхХ потвраждавам ви 4е не се базика,от неговия клас съм и наистина сряза дневника.Той знае моето мнение-4е не бе6е хи4 даже яко :
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си