- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Срязах дневника на моя клас... оценете ми постъпката
А ве направих си гавра малко с даскалите и срязах дневника![]()
класната се мъчи да лепи дневника с някво тиксо ама не стана![]()
кажете тука cool ли е тфа дето съм го направил![]()
смешен си,джи
аз ако го бех направила нямаше да хода да се хваля по тийн форуми и да си чеша егото,докато то крещи "ТИ СИ ВЕЛИК,БАТЕЕЕ!!!"
коплекс за малоценност,стремиш се да привлечеш внимание не чрез постъпката си,а чрез нейното разпространяване
pulna glupost!![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
1.Не се хваля... просто искам да видя как се оценява постъпката то и без това си понесох наказанието за нея (btw тфа е най малката простотия която съм правил в даскало)Първоначално написано от forrzi
2.Не мисля че съм толкова егоист че егото ми да крещи че съм велик...
3.Не се опитвам да привлека никфо внимание към постъпката или към разпространяването и...
Просто криво ме разбирате[/b]
mnogo e glupavo.gorkata klasna,nom ot edna strana e qko no navli4a6 problemi i na drugi hora ne samo na sebe si!!!
тъпо.. е за 6-7 клас може и да е забавно незнам.. то и ний ги правехме некфи такива тогава..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Axaxax da we mnoo e cool nqmam dumi..super tupo i izturkano e...Izmisli nehsto po interesno ako iskahs d aprevlechesh vnimanie kum sebe si..I nie v 7mi kals go skrihme nakraq nqmahse da zavurshim ako ne go bqha dali..Super tupo e...ima mnogo drugi prostotii koito mojehs da pravish v school no tfa s dnevnika ...nqma smisul otcenkite sa ti v belejnika i v tefterite na uchitelite..otsustviqta sushto..nishto ne pechelish nai mnogo da si otnesehs nakazanie ai ne smao ti..i drugite pokrai teb i taka she te namrazqt mn..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
сега мисля да го открадна и да го изгоряПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
![]()
![]()
Оф миличък, мноол си зле, его и егоизъм са две различни неща, питай
майка ти какво е его най- добре. И не, въобще не се надуваш, имайки предвид, че първия отговор в анкетате е "браво, пич си" или там квото беше, а последния не е "ти си олигофрен, бате", а само "аз никога не бих направил подобно нещо". И оная скоба, която отвори, че тва била най- малката простотия която си правил, ами похвално, мой. То като няма с кво друго да изпъкнеш, се чудиш върху коя глава да се изсереш. Мноол ясно, че ше кажеш, не бе, аз не се изтъквам, просто съм си готин по природаНаистина си инфантилен, и дано не си на повече от 14, иначе, лошо за тебе, мой.
Give me your best shot motherfucker!
страшно познато ... в 6-ти клас го запалих и го натикахме в квнвфа ... неискахме да показваме и да доказваме на никои нищо ... просто беше забавноПървоначално написано от n00bstyLe
ами да ти кажа надали той знае значението на тази дума ... ако съдя по постъпките му...Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
n00bstyLe - намери си някакво занимание, да се развличаш.
Тея простотий са толкова претърквани ...
Пък ако бях на мястото на съученицитети и ми се загубеше няква оценка, щях да та спукам .... фърчиш заедно с дневника през прозореца.
специално за това помислих преди да го срежаПървоначално написано от Forslor
![]()
точно между двата реда на оценките![]()
![]()
![]()
сега мисля да го открадна и да го изгоря Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Няма да ти помогне да си по интересен.Каквото и да направиш ще напраявят нов а ти само ще будиш смях и неприязън.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Е ти си ебати идиота. Кажи ми сега, какво постигна с тоя "хероизъм"???
Мда мда - браос!
Колко героично, колко интересно. Вземи отиди на лекар. Биологичното ти развитие изпреварва умственото. Дано имат някакъв лек за тебе. И търси специализирана клиника. Задължително да имат опит с пълни олигофрени, защото ти си много тежък случай!
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Вие па кво го нападнахте..Голяма работа..Се едно на вас са ви скъсали любимата книжка...
Вярно е ,документ си е това,ама квото го зехте присърце..Мани мани
brao mn si velik..tva li o4akva6e da 4ue6?6oto tva det si go e napravil e za da se izdigne6 vo4ite na slepite...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Много тъпа постъпка. Не бих я направил, защото няма смисъл. Ако се мислиш за голямата работа ... в голяма заблуда си.
Ако някои има нужда от есе или съчинение разсъждение да ми каже!!!![]()
suglasna sum napulno. qvno ne ti e dostignal akula,za da izmisli6 ne6to po-originalno i taka...nikak ne e cool,a daje e very stuped!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
тфа пък е яко малоумно извинявай, може да съм правила кфо ли не, обаче тфа е изключително ама ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малоумно щото твоя героизъм ще навреди и на останалите и ако случайно нямате електронен дневник ще трябва да правите всички контролни и изпитвания на ново за да се възстановят оценките...
въпреки това ти явно се гордееш със себе си щом чак и анкета си сложил/а
това обяснява всичко; аз като си спомня в 7ми клас... пусках хлебна мая в кенефите и те се задръстваха и започваха да бълват лайнаПървоначално написано от n00bstyLe
пък сега такова нещо никой път не бих направил. все пак, добре е да не правиш такива простотии - просто няма смисъл.
Хехехе ОхХ потвраждавам ви 4е не се базика,от неговия клас съм и наистина сряза дневника.Той знае моето мнение-4е не бе6е хи4 даже яко :
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...