- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Sichki me biqt
Awe sega sum 11 klas i vsichki v daskalo me biqt i tormozat samo zashtoto sum debel , ochilat , papchiv . Kazvam se Maxim i sam rusnak ot turski proizhod. Poneje nqmam priqteli po cql den igraq igri i sam super kompleksiran . Iskam da mi dadete suvet . Kak da si fana gadje . Kvo da pravq ? Pisna mi veche da biq chekii po cql den . Tva ot 5ti klas .
Onq den v daskalo si qdoh sandvicha i guzara na vipuska doide i me ocapa celiq sus sandvicha i sichki momicheta mi se smqha i me obijdaha . Sram me e da hodq po ulicite . Imam chuvstvoto che glavata mi e kriva i sam ebasi grozniq . PLS HELP !
AWE IDOT TI MISLI6 LI SI 4E SI4KI V TOQ SKAPAN FORUM SA MALOUMNI KATO TEBE.... PF MIZERNIK ZEH 4E SE HVANAH
като за начало...вземи отслабни :P
shoot yourself![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Абе много сте тъпи !! дали ще е руснак или турчин или китаец българин и др няма значение !! според мен МНОГО ЛОШО СЕ ДЪРЖАТ С ЧОВЕКА!!Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Пич предлагам ти както аз правя, зимаш 1 лист и на него пишеш кой те е закачал правил те е за смях и т.н фащаш се лятото и започваш да спортуваш разбирасе тва не озн да умираш от глад пак си яж но в умерени количества.... АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА КОЙТО МУ СЕ ПОДИГРАВАТ ЧЕ ГО ИЗЛАГАТ И Т.Н СТЕ ПЪЛНИ ПОМЯРИ!!
не изкам да се карам с другите но зареди тва като отиде някой българин в чужбина и се държат като помяр с него, неможе да съдите човекът какъв е и т.н Имах 1 приател учих с него 8 години пак небеше чисто българин майка му беше от България а баща му от Сирия човекът беше супер Честен всички от класа дето го познаваха го уважаваха и сичко но пред мен се е случвало като ходим и некой по голями помярчета му се подиграваха там то даже беше безсмислено. На мен ми ставаше гадно на него не знам но пак казвам това не е най-важното какъв е и защо е.
Човекът несам го виждал от 6 год вече но ще го помня и за напред..
1. Щом си дебел начи се можеш малко от малко да се защитиш - набий някой и ще има респект.
2. Спри да ядеш сандвичи и спортуай
3. Мий си лицето и ползвай крем против акне
4. За момиче ще трябва да почакаш докато свършиш нещата от 1-3
It's not the age that matters - it's the life in your years...
A i nezabravqi 4e si li4nost struva6 mi se "leko"sduxan.Tova 4e nqma6 perfectna vun6tnost ne te pravi lo6 4ovek.(estestveno ne e pri4ina da ne otslabne6 i da spazva6 suvetite na fulldelight za6toto tova e na4ina da si nameri6 gadje) Kusmet
Първоначално написано от drebosy4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
oО омфг ужас...ами за начало започни да се обраняваш
тва че си дебел...ами започни диета,малко прическа и нови дрехи и готово
трябва желание...не се затваряй в себе си.Познавам много печени 'дебели' момчета.Просто поварвай в себе си ,прическа дрехи и самочуствие и готово!![]()
Now I will tell you what I've done for you..
50 thousand tears I've cried
Screaming, deceiving, and bleeding for you
And you still won't hear me...
Тъй като май сте ме разбрали погрешно: не съм расистка или нацистка. Напротив. Причината да напиша това е следната: в началото мислех че темата е ебавка, а това, което съм написала - зле скалъпена измислици. Стана "Лъжливото овчарче" - сред многото теми ебавки е трудно да се различат истинските.Наистина много съжалявам за това. Искрени извинения към Максим.Първоначално написано от PoLiToOo
И, за да не е флууд... Ти си написал вече какви са ти проблемите - сега се опитай да намериш начин и да ги разрешиш.
E kak shte te biqt?Ti ne mojesh li da se zashtitavash?Da ne si im nqkva igra4ka za zabavlenie?Dokato se ostavqsh da se darjat taka s teb te 6te prodaljavat.Ti sam trqbva da napravish neshto po vaprosa.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
kaji mi samo koi sa tiq idvam i gi prebiwam s huiq si !
Az sum toq deto gi bie vseki den..........i kvo?
ne6to mnogo ste oborotni a/tuka v foruma mn vi znae ustata ama ste ebati putkite na jivo ebati kompleksarite sa se subrali tuka........samo 4ovek kato vi vidi galeriqta i mu stava qsno kvi ste izrodi vsi4ki.....are begaite we utrepki.........toq kude go namerq tam mu e groba maika mu i izrod debel pup4iv
Man... vij ti za vun6niqt ti vid moje6 da napravi6 4udesa.. primerno az pred 10 meseca tejah 130 kg .. sq sam 90... s redovno hodene na fitnes i re6enost 4e ne6to trqbva da se promeni ...Otnosno vaprosa s priqtelkata ... e vij tuka ti trqbva opit ... ne e za den ,dva rabota parvo trqbva da si izcqlo nov tip mislene i vuzpriqtie u horata ... ne e samo vun6en vid .. trqq i akul
Ti ot 5ti klas bluska6 (s izvinenie) i iska6 ei taka da te haresvat ...
Otnosno poboia 6ti dam 1 suvet .. ako si re6en dotolkova .. zemi se zapi6i na nqkakvo boino izkustvo ....1 moi priqtel teji 45 kg 10ti klas si4ki go majeha i se zapisa na karate ... sq duma v liceto ne mu kazvat ...
Uspeh , nadqqm se sam ti pomognal s ne6to !!![]()
![]()
![]()
![]()
Da we nqkuv pilkio deto se prai na gazar vuv forumi, koi ta znae kuf si pedal.Az sum toq deto gi bie vseki den..........i kvo?
Po temata - poznavam mnogo debelaci deto sa golemi pi4ove i nai-vajnoto e 4e se za6titavat. De da znam, sigurno ne e tolkos vajno da otslabne6 kolkoto da po4ne6 da gi mlati6 takiva zadrustenqci kato toq "Killu". Toi e lo6 primer, imam predvid hora koito socialno se vodqt za "gotini". Kvito i da se vodqt sa na edin 6amar jivot.
От мойту училище един дебеланко и бая се сдухваше горкия ...сега си хвана за гадже супер яко момиче ,да не кажа най -готинката в даскало една финничка, мъничка и си се обичат двамата! Тъй че всякакви ги има и ти пожелавам късмет!![]()
Дам, не е за външния вид а за характера. Има един предиод в който всеки се сдухва ама в един момент се осещат и живота почва.
est
ми за Killu какво да кажа, ако беше перничанин до сега той да е труп с неговото мислене. за тебе братче имам няколко съвета. почваш да ядеш често и не да се натъпкаш, а да се позаситиш малко, така ше ти стане по-бърз метаболизма. пак си хапваш от каквото искаш, само че почваш повече да наблягаш на сухари разни и плодове, зеленчуци - и 2-те не са много калорични така че тялото ти ше почне да се захранва от натрупаното, а от плодовете и зеленчука ше имаш повече енергия. почни да ходиш на фитнес. некои хора се опитваме да качваме килограми, а ти си ги имаш - възползвай се. за момичетата ако си тръгнал да си хващаш гадже, за да спреш да лъскаш... по-добре си лъскай за сега ; P и за секс ше ти дойде време, само се стегай и позарежи игрите че зомбират доста. ако искаш да питаш нещо евентуално за упражнения, диети, съвет някакъв или просто лафче пиши лично ше ти дам skype
Пфф леко ша е сложно при теб!ама де а знам някой ден може би ако отслабнеш![]()
подкрепям тва мнение!Всичко с времето си!Първоначално написано от fulldelight
а относно Killu мога да ти кажа само да си прехапеш шибания език и после да си го завреш от зад щот такива идиоти като тебе не заслужават никво уважение!!!