- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Срязах дневника на моя клас... оценете ми постъпката
Po lekoooo
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Ххехехе n00bstyle това е идея-6то не пробва6?? :P~ Апак вие за6то го нападнахте така си4ки е мн е тъпо,мом4ето иска да змае какво мислите ама не ба6 таи да го обиждате (не 4е не е свикнал хаха ) ааа....Първоначално написано от Lake_bodom
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
И в крайна сметка страдат всички от това, без извършителят. Така ли?
Постъпката е глупава, сигурен съм, че не би я извършил отново. Най-малко, защото нещата имат свойството да се обръщат винаги в полза на другата страна, докато в онзи момент не е било така.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Ами да ти кажа Пепс ще го направа ама другата седмица че тая мн ми станаха простотиите...Първоначално написано от feshankaa
![]()
![]()
![]()
Това доказва колко си умен...Лелееее тебе тряа си те изключат! До са сички ти се карат щото си напраил простотия, а ефекта е същия все едно да говориш на стената...Само се чудиш кфа друга глупост да направиш!
Да,това е невероятен героизъм. Направо си се издигнал в очите на цялото даскало. Може да продължиш да се хвалиш с постъпката си![]()
Я по- спокойно бе, хора... Тука всички някакви ангелчета и моралисти... Дошла му музата на човек, срязал го... Ние нашия дневник колко сме го крили, крадяли... А веднъж го и изгорихме, и не че се гордея с това, но пък беше адски забавно... И сега като се сетя ми става смешно, защото всички предполагаха, че сме ние, но никой не можеше да го докаже... Много весело беше... Докато си в гимназията е времето да си правиш шоуто, да си лигав и безотговорен... Защото като завършиш ти се налага да станеш по - разсъдлив вече.
Аз съм правила безумно много простотии докато бях в даскало и не съжалявам за нито една... Всеки ден беше един голям купон- нещо , което едва ли ще се повтори...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
все едно останалите не са правили глупости...правили са и съм сигурна, че много от тях дори са надминали въпросния герой...
Всеки е извършвал такива подвизи и всеки е бил мъмрен и неодобряван. И така, човек иска да си го върне на другите...
Бе кфи ги дрънкам?! Тая реклама на Спрайт ме побърка...
И за мен постъпката ти е много глупава , и по-никъв начин не привлича внимание![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Както виждам, си се кефиш на маймунджелъците. Няма лошо, различни хора - различни нрави.
За мен тва е много тъпа постъпка, не е смешна, нито атрактивна. Абе супер безсмислено, което не ти прави чест.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
glupavi4ko mi se struva... oba4e ne tolkova kolkoto da pusnesh cqla tema za tova![]()
кво да коментирам,Първоначално написано от n00bstyLe
май просто искаш да привлечеш малко внимание, ама не става а?
тъжно[/b]
алелуя.
Ами Димо,то в вторник е съвета и 6те те излючват тъй 4е запоследно хахахахаха![]()
Ако ще правиш нещо, поне го прави качествено. Да го беше изгорил, поне.![]()
Ако ще правиш нещо, поне го прави качествено. Да го беше изгорил, поне.![]()
Ти всъщност си ебати тъпака![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
1.Пф по-идиотска постъпка не знам.
2.К`во ни са кефиш тука и пускаш теми за това?
Та от 1 и 2 => 3.Ти си пълен олигофрен....
хъхъ..
Абе хора кво сте го нападнали пак и вие?!?! Я се дръжте малко ааа баси хората,НИКОЙ ли не го пглежда от ЗАБАВНАТА страна на не6тата?? Ама вие сте по големи комплексари от него е...
С постъпката си се правиш на хипер гъзар.Да,за дечковците от класа ти си супер пич и всички ще ти скачат,само че за някои хора,които вече им е дошъл акъла в главата постъпката ти е тъпа.
Тъпо е... Постави се на мястото на класния ти ръководител...
Може да си последен, но пак да си номер 1
абе яко е смисъл забавно ама според мен тези работи са доста келешарски![]()
eeeeeeeeeeeee eвалаа брат кефиш ме продължавай в същия дух
значи и аз съм вандал и мърльо ама ти ми разби представите![]()
комплекси????Първоначално написано от feshankaa
какво общо имат те в тази ситуация????
![]()
![]()
пфффф ааааа не лелеееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()