.

Виж резултатите на анкетата: Срязах дневника на моя клас... оценете ми посъпката

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Брао.. пич си

20 25,64%
  • Мне,по принцип не ги одобрявам тия постъпки...

22 28,21%
  • Тфа е ебати олигофренията... никога няма да го направя аз !!!!

36 46,15%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    опф мноу изтъркан номер...пък и с дневник е малко кофти...аз тфа не бих го напрайла пффф

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Абе хора кво сте го нападнали пак и вие?!?! Я се дръжте малко ааа баси хората,НИКОЙ ли не го пглежда от ЗАБАВНАТА страна на не6тата?? Ама вие сте по големи комплексари от него е...
    Ам аз си гледам от забавната страна на нещата-присмивам се на един идиот
    П.П. Ти пък откъде знаеш комплексари ли сме или не :P
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Detska istoriq,a ako klasnata vi se zaqde s vas(kakto i direktorkata) moje da ne vi zachetat ocenkite i da karat celiq klas vseki do 1 da bude qven na izpiti po vsi4ki predmeti za da imate ocenki... xhxh e togava ako behse ot moq klas shteshe da si pi4 s posineno oko 2 schupeni race i leko nakucvasht

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    Ххахах да ама на6та класна ни6то не ни направи 6тот той майсторски помилил Димчо за всичко-сряза го м-у две полета за оценки.Апак и той сега 6те го яде,не целия клас.Нали тъй Димо

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ххахах да ама на6та класна ни6то не ни направи 6тот той майсторски помилил Димчо за всичко-сряза го м-у две полета за оценки.Апак и той сега 6те го яде,не целия клас.Нали тъй Димо
    OХхХ Това бях аз
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Димо знаеш мнението ми за постъпката ти... Не е нещо с което да се хвалиш..

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абе да се изгавриш с някой учител - да, ама чак да срежеш дневдника, знаеш ли че това е документ и трябва да те накажат ?

БебЕтатаа мииии

Супер фен
    Bez komentar!Typa postypka!Loshi ocenki?Privlichane na vnimanie?Kvo celish?I vse pak si smeshen !!!
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    голяма глупост си направил, сега нещата ще са по лоши . Това показва че нямаш никакво уважение към класът си.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    понеси последствията си и се научи да обмисляшдобре постъпките си
    няма любов

Направо отличен,брато.Само че в мойто даскало за такова нещо ше ти направят задника на кучешка кайма .А и от друга страна е тъпо да правиш подобни простотии,първо защото не си малък(на колко си всъщност),и второ защото има и други начини да си направиш гавра с даскалите
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Направо отличен,брато.Само че в мойто даскало за такова нещо ше ти направят задника на кучешка кайма .А и от друга страна е тъпо да правиш подобни простотии,първо защото не си малък(на колко си всъщност),и второ защото има и други начини да си направиш гавра с даскалите
    Първо темата е много стара. Второ-7 клас е

Мега фен
    Обаче не си преебал учителките, а класната си. Гадно е.

Хах, съучениците му, които влизат още във форума да кажат какво се е случило с него вслеудствие на тая случка.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Темата е стара, но постъпката е тъпа. Не бих причинила това на класната, а и на нас, защото после ние трябва да попълваме също дневника и да го разнасяме по учители и тн. Не знам как е при вас, но при нас ние й помагаме на класната.

Ако търсеше нещо забавно и да не навредиш на никой, можеше да направиш нещо друго. В старото ми у-ще някой/не от моя клас/ беше скрил 5 дневника, 2 седмици обърнаха училището да ги търсят, постоянно разпити бяха и накрая ги намериха скрити зад фотьойл в учителската стая.

Постъпката не е от най- добрите, но в бившия клас бяхме запалили дневники ( едно момче си хвърли цигарата в него и го затвори, учител нямаше да види какво става ), така че това "унищожение" ако мога така да го нарека вече е нормално за нашето общество.
    Би трябвало човека, които е направил това да си е взел вече поука от постъпката си и съм сигурна, че няма да го направи повторно.
    Казвам само, че от обществото може да се очакват и други още по- лоши неща, така че срязването на дневник е най- малкия проблем, който може да създеди някой, все пак дневника е документ, който трябва да се пази, но при подобни ситуации само учителите съ си виновни, че са го оставили в ръцете на учениците...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    не, не е куул; доста инфантилна постъпка
    дам..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mnooo tapa postapka-samo za xvalba naproooo

Голям фен
    Уф,че си смотан,беееее
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

48954

браво ... браво .. .требва повече такива деца в класовете .... креативни

сети
    Guest

пфф

ем тва е супер тъпо маина.ако си мислиш че така сште испъкнеш прет другите и ште станеш голяма работа жестоко грешиш!и немосля че тряя ни занимаваш с твоити героизми!!!

Град
    OUT OF SPACE
    DOSTA E GLUPAVO!!!!!!!!!!!!!!

malka sladka
    Guest
    bravo pi4 bati pi4a si 4etno de da be6e ot moq klas 4e kvi ocenki imam v dnevnika.napravo da doide6 i na6iqt da sreje6

Град
    ..във един измислен свят..
    Сега ако някой барне дневника ни режат на нас главите

Guest
    Да, добра постъпка! Само, че е по-добре да подпалиш училището. Или да си пишеш шестици по който си искаш предмет или пък да пишеш бележки до ученици или до учители.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си