- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Срязах дневника на моя клас... оценете ми постъпката
опф мноу изтъркан номер...пък и с дневник е малко кофти...аз тфа не бих го напрайлапффф
Ам аз си гледам от забавната страна на нещата-присмивам се на един идиотПървоначално написано от feshankaa
![]()
П.П. Ти пък откъде знаеш комплексари ли сме или не :P
хъхъ..
Detska istoriq,a ako klasnata vi se zaqde s vas(kakto i direktorkata) moje da ne vi zachetat ocenkite i da karat celiq klas vseki do 1 da bude qven na izpiti po vsi4ki predmeti za da imate ocenki... xhxh e togava ako behse ot moq klas shteshe da si pi4 s posineno oko 2 schupeni race i leko nakucvasht
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ххахах да ама на6та класна ни6то не ни направи 6тот той майсторски помилил Димчо за всичко-сряза го м-у две полета за оценки.Апак и той сега 6те го яде,не целия клас.Нали тъй Димо![]()
OХхХ Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Димо знаеш мнението ми за постъпката ти... Не е нещо с което да се хвалиш..![]()
Абе да се изгавриш с някой учител - да, ама чак да срежеш дневдника, знаеш ли че това е документ и трябва да те накажат ?
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
голяма глупост си направил, сега нещата ще са по лоши. Това показва че нямаш никакво уважение към класът си.
понеси последствията си и се научи да обмисляшдобре постъпките си
няма любов
Направо отличен,брато.Само че в мойто даскало за такова нещо ше ти направят задника на кучешка кайма.А и от друга страна е тъпо да правиш подобни простотии,първо защото не си малък(на колко си всъщност),и второ защото има и други начини да си направиш гавра с даскалите
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Първо темата е много стара. Второ-7 клас еПървоначално написано от Dissenter
![]()
Обаче не си преебал учителките, а класната си. Гадно е.
Хах, съучениците му, които влизат още във форума да кажат какво се е случило с него вслеудствие на тая случка.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Темата е стара, но постъпката е тъпа. Не бих причинила това на класната, а и на нас, защото после ние трябва да попълваме също дневника и да го разнасяме по учители и тн. Не знам как е при вас, но при нас ние й помагаме на класната.
Ако търсеше нещо забавно и да не навредиш на никой, можеше да направиш нещо друго. В старото ми у-ще някой/не от моя клас/ беше скрил 5 дневника, 2 седмици обърнаха училището да ги търсят, постоянно разпити бяха и накрая ги намериха скрити зад фотьойл в учителската стая.
Постъпката не е от най- добрите, но в бившия клас бяхме запалили дневники ( едно момче си хвърли цигарата в него и го затвори, учител нямаше да види какво става ), така че това "унищожение" ако мога така да го нарека вече е нормално за нашето общество.
Би трябвало човека, които е направил това да си е взел вече поука от постъпката си и съм сигурна, че няма да го направи повторно.
Казвам само, че от обществото може да се очакват и други още по- лоши неща, така че срязването на дневник е най- малкия проблем, който може да създеди някой, все пак дневника е документ, който трябва да се пази, но при подобни ситуации само учителите съ си виновни, че са го оставили в ръцете на учениците...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
дам..Първоначално написано от Lake_bodom
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Уф,че си смотан,беееее![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
браво ... браво .. .требва повече такива деца в класовете .... креативни![]()
![]()
![]()
ем тва е супер тъпо маина.ако си мислиш че така сште испъкнеш прет другите и ште станеш голяма работа жестоко грешиш!и немосля че тряя ни занимаваш с твоити героизми!!!![]()
![]()
![]()
![]()
bravo pi4 bati pi4a si 4etno de da be6e ot moq klas 4e kvi ocenki imam v dnevnika.napravo da doide6 i na6iqt da sreje6
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега ако някой барне дневника ни режат на нас главите![]()
![]()
Да, добра постъпка! Само, че е по-добре да подпалиш училището. Или да си пишеш шестици по който си искаш предмет или пък да пишеш бележки до ученици или до учители.