- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAKVO 6TE NAPRAVITE AKO GAJETO VI TANCUVA S DRYGA?
emi ako i ti si bila tam ! natvoe mqsto bih pravila taka otiam pri momi4eto razdelqm gi udrqm 6amar na priqtelq mi i si zaminavam !! toi 6e razbere nameka ti![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
на мен ми се случи нещо подобно,само че той сам си призна и ми се извини доста пъти.Е малко го смъмрих,ма са кво да направа прекалено много си го обичкам и от там и ревността се увеличава.Не ми беше никак приятно и някак си загубих малко доверие,но времето лекува.напълно съм му простила,но при твоя случай щом иска да се разделите не го задържай и не просто му отключи вратата към изхода ами и направо му я отвори широко..той не заслужава повече вниманито ти!
emi toq tvoq te pravi na kanarchea inache ako gadjeto tancuva s druga(samo tanc) i az shte tancuvam s drug i ako mi se razvika znachi e zadnik! nemoje toi da sipravi kvoto si iska a men da me darji...no inache svobodata e vajna
![]()
ще ми стане неприятно че е танцувал с друга.. но няма кой знае колко да му мрънкам.. а пък за това че иска да скъсате.. явно няма чувства и си търси причина да скъсате.. намерил е възможно най- тъпата ( че му било гузно)амии изобщо не се занимавай с него. не заслужава
![]()
ami az mislq 4e toi trqbva da e pylen ideot za da stoi v diskotekata i ni6to da ne prai ti 6te go nabie6 edva li ne 4e e tancuval s druga mi dobre nakarai go da tancuva s myje kat si tolkova revniva togava 6te stane i pederast![]()
purvo bih otishla da i mlatna 2 shamara marak,che tq nqma da e vinovna,zashtoto ne e znaela,che toi si ima priqtelka!Zatova nqma da go otreja,a shte go tormozq bavno i muchitelno![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
![]()
![]()
Да, а понеже така сте тръгнали да си казвате истината, си му разкрила своите убеждения относно това, колко хубаво нещо тройките
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
щом решава, че иска да скъсате заради такава елементарна причина значи или мисли като хлапе или е такова![]()
ако приятеля ми танцува с друга (което при мен не може да стане) най-много да го изревнувам, но нищо повече, особено като се има предвид колко се обичаме. пък и аз не мога да го вържа за себе си. дала съм му лично пространство, друг е въпроса, че той го споделя единствено с мен![]()
Това са простотии.....това е един съвсем обикновен танц...пък и като толкова се чудиш върни му го ако се чувстваш несугорна с този човек..зарежи...го не питай нас..ти най-добре знаеш какво да направиш със собствения си живот собственото си гадже нали?