- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da preodolea srama si?
na4i vlubena sam v edno mom4e ot blizo godina ta sega iskame da se vidim oba4e mene me e sram daite idei kakvo da prava za da preodolea srama si i za da ne se sduham...?
пий нещо преди срещата..ест,не да се напиваш..
get off.
при мен само първите 2-3 мин. са ми проблем, и то когато излизам с непознат човек.. след това мн бързо се отпускам и не ми пука, оставям се на течението![]()
да се надяваме, че и при теб ще е така.. иначе нз какво би могло да ти помогне, обикновено да говориш трябва да ти идва отвътре, едва ли някакви съвети ще са ти много от полза, всичко зависи от теб и от уменията ти да общуваш и да си непринудена![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
междудругото това наистина помага да се отпуснеш, като наистина не трябва да прекаляваш. Просто ще ти помогне да не мислиш за срама. А по принцип ако си от срамежливите- това понякога е плюс...изглеждаш някакси по- сладка и естествена, а от това че си естесвена можеш само да спечелиш. УспехПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Еми бъди себе си...много банално,но наистина това е добро решение.
ami nz i az kogato izlizam s nqkoe mom4e mnogo se sduhvam no v posledstvie se uspokoqvam i vsi4ko prodyljava normalno taka 4e ne se pritesnqvai vsi4ko shte si doide na mqstoto))