- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я ми кажете според вас...
Момче съм на 18 години.На 14 за пръв път имах гадже,много я обичах.Тя е единствената която съм обичал някога.1 година изкарахме и тя ме заряза гадничко,в смисъл изчукала се с някакъв и то няколко пъти,цялото училище разбра преди аз да разбера,гадно нали?От тогава съм сменил няколко гаджета,които съм уважавал много и съм приятел с повечето,но никога не съм обичал някоя от тях.Обичах си онази,нея и само нея.Тя пък също смени много приятели,но сменяше някакви 20-25 годишни и то богатички и набързо й излезе име "курва",а май си е и такава,защото единия от тези нейни приятели беше отвратително грозен и дебел с който никое хубаво момиче не би излязло дори,какво да говорим да спи с него.Аз си имам обожателки доста,защото си излгеждам добре,със спортна фигура при това.Вчера както си седя в нас ми позвъня тя,въпросното момиче.Не исках да я каня вътре,но не можем да се разправяме на вратата.Влезе тя и почна да ми говори,че ме обичала,че била приключила с този живот(на курва),че разбрала какво значи любовта и искала да почнем начисто.Само да ви кажа,че тя винаги е била наясно с моите чувства към нея.Аз имам вече някаква самостоятелност,печеля си пари сам и то прилични за 18 годишен.Тя също е на 18.Обаче се чудя дали ме пързаля и защо иска да се върне при мене,от любов ли,или просто за пари,защото и аз имам вече някакви,пък изглеждам по-добре от досегашните и гаджета?Казах,че ще помисля.Мога да имам много други момичета по-свестни от нея,но обичам нея.А,че е курва е вярно то ви казвам,че поне 100 човека са я чукали - от 20 годишни когато тя беше на 15,до 35 годишни когато порасна малко и стана на 17-18.Самата мисъл да имам приятелка курва ми е много гадна,още повече,че я познават всичките ми приятели,някои от които са я и чукали неведнъж,а сред моите приятели аз съм нещо като лидера,така да кажа най-водещата фигура съм.Обичам я,ама е курва и я познават не само приятелите ми,а и много други хора и то всеки който я познава значи я е чукал поне веднъж.Как бихте постъпили на мое място,повтарям,че я обичам.Вероятността да ме лъже е голяма,аз познавам и други курви като нея,дори с по 10 годинки по-големи и не са се променили - пак са си курви.Най-неприятното ми е,че се е чукала и с брат ми.Казвам "чукала",за което се извинявам,но нейното не е било любов или секс,а точно чукане - за пари,или просто ей така да има.Много ми е объркано,имам нужда от съвет,не мога да говоря с приятелите си за това по обясними причини.
Като каза това за брата стана куца работата...
Аз не бих тръгнал с нея (лично мнение , но ти я познаваш)
Няма смисал да се занимаваш с нея .![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ei poznata istoriq..edna moq fr se razvali dokato be6e na 15..sega se 4yka{kakto ti kaza} za sekfi.tazi godina se premesti da jivee pri edin ciganin na 40..sega e na 17...iny4e be6e mnogo hybava..kakto i da e ..as si mislq nedei da trygva6sneq..6te ti kaja edna pri4ina..moje da ne e mn ymestna ami zna4i s tezi cigani s koito se zanimava..ako re6i da trygne s nqkfo po svqsno mom4e qde golqm..boi pyk i ti kaza 4e hodila s nekfi bogati ama vse pak precenisi yspek![]()
че има вероятност да се е променила - има.. то никога не се знае.. но обратното също е възможно...може би заслужава още 1 шанс, но последен.. а после вече ти ще прецениш - по държанието и отношенията ви ще си проличи рано или късно защо отново е с теб, тези неща се усещат и никога няма да е късно да я пратиш на майната й, този път завинаги
:P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
според мен трябва да и дадеш още един шанс...щом за 4 години не си обикнал никоя друга значи за теб има нещо много специялно в това момиче. Може пък наистина да и решила да се промени, много хора искат да загърбят миналото и да започнат на чисто- моят съвет е да и помогнеш и да и дадеш този шанс за промяна. Обаче ако след това отново си е същата...мисля че сам ще осъзнаеш че явно не си струва.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Според мен определено има нещо гнило в тая работа. Сега, може да се е върнала при теб, защото се е осъзнала, но дори и да е така, аз не бих продължила връзката. Всичко показва какви са намеренията й спрямо теб, и начина по-който те приема. Ако беше разумно момиче и държеше поне малко на теб, щеше да се позамисли още преди да скъса с теб. Защото когато обичаш някого и държиш на него, се замисляш какво би изгубил, ако останеш без него... очевидно тя е сметнала, че нищо няма да изгуби. Аз смятам, че и ти няма да изгубиш нищо, ако я оставиш.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Според мен е време вече да я забравиш.Тя е доказала не веднъж,че на нея просто не може да се вярва и не е показала,че е стойностнен човек.Еми,ако имаш предрасъдъци относно миналото й и може би все още настояще не виждам как ще сте заедно.На теб все ще ти е кофти и така.Пък и приятелите ти....абе,по-добре не се занимавай с нея.Ти не мислиш така,обаче знай,че нищо няма да е както преди,както през онази една година.
...може би ще бъде грешка ако се съберете пак.. след това което разказа направо се чудя как би могла да те погледне тя в очите..? по-добре я забрави
>>> House Music <<<
Не знам,не знам вече.Обичам я и ще се съглася да почнем начисто.Майка ми и брат ми са твърдо против(брат ми е по-голям от мене с 4 години и сега иска "да ми отварял очите").Пък и това с приятелите,че ще ми е неприятно да ме подиграват зад гърба ми е ясно,но май ми е по-болно за нея,че ще я обиждат.Мисля си,че ще е добре да заминем в друг град и без това смятам да кандидатствам лятото точно там,вече сме завършили училище и можем да отидем там,аз ще си намеря работа и така.Говорих съм с нея за плановете си ,тя ги хареса,няма начин да сме заедно с нея сред старите ни приятели,а и моето семейство няма да приеме подобна връзка.Само нейното лице ми е в съзнанието,все ми е пред очите.Може да е искрена,тя само с мен е била 1 година,никога не е имала друго гадже за повече от месец-два,а с мен цяла година.Това,че някога ме обидила аз съм го забравил вече и простил отдавна.Това,че щели да ме търсят да ме бият нейните бивши не ме е страх,аз както обясних съм спортист и имам достатъчно познати и приятели,които ако съм в опасност ще ми помогнат веднага и ако някой се заяде с мене е по-вероятно той да изяде дървото накрая,така,че не ме е страх,а всъщност бих могъл да се справя и сам дори.Скачам в пропастта направо,но не мога иначе.Май месец имам изпити,дано да вляза,иначе се проваля всичко ако ме вземат в казарма,сама яко я оставя и почнат да и досаждат старите не знам дали ще успее да се справи.Някои от тях са доста агресивни и момиче не би могло да ги разкара само...Може наистина да се окажа глупака накрая и пак да ме е изиграла,но вярвам,иска ми се да вярвам в мечтата си,а тя е мечтата ми.
kurvata si ostava kurva ot opit go kazvam!!
Има едно нещо което баща ми ми е казвал и с всяка година дори седмици и дни се убеждавам, че е така!
То е следното:
"Курва и шофьор се раждат"
Ако някой не разбира ще го разтълкувам както мисля че е правилно:
Курвата си остава курва, а пък не всеки може да става шофьор, същото важи и за футболисти, спортисти и темподобни!
Та мисълта ми е следната: не тръгвай с нея, може би няма да се промени, защото такова минало не се оставя ей така с щракане с пръсти зад гърба, не мислиш ли ?
Както примерно един мафиотски бос няма да избяга никога от заплаха да го убият колкото и да "вън от играта" (казвам тоя пример, щото всички са го срещали по филмите)
Но пък другата страна на нещата е, че ако отидете в друг град мжое би ще забрави каква е била. Също пък може да почне тази слава че е курва да почне да и се носи и в този град който планирате да отивате(мисля, че разбираш какво ти казвам с това)
Другото е, че ти оставяш псоледните си 4-5 години в нищото, в смисъл не че отиваш в друг град, ами заради нея ти оставяш всички приятели!
Приятели които, недай си боже ако пак се разделите с нея, не искат отнова да те приемат...
Но както е в действителност ти ги познаваш много по добре!
Ти реши сам!
Успех
Ами направи така,както вече си го решил.Бъдете заедно,започнете начисто,не слушай другите,а слушай сърцето си и дано сте щастливи...Но после да не стане така ти да съжаляваш...надявам се не.
Готов съм да жертвам приятелите си за нея.Въпреки,че е курва аз никога не съм се отнасял с нея така и явно съм си я идеализирал.Пък ако откажа да сме заедно нали пак ще стане курва,а аз я обичам и не искам да е курва.Дори да не сме заедно искам само да не е курва,да си има нормален приятел,а не тълпа използвачи.Тя не е лошо момиче по принцип,но явно има нещо такова,че след като я излъжат 4-5 човека да е отчаяна и да не й пука вече с кого си ляга и какво прави.Междудругото тя също иска да учи висше,винаги е била добре с упеха въпреки всичко и сигурно ще успее да влезе,ако се отдели от тази си среда.Това е и нейния шанс да стане нещо в живота.Трудно ще е,но пък си заслужава да опитаме,защото лягам с мисълта за нея и се събуждам също с мисълта за нея,всяка мисъл ми е как имаме семейство заедно,как си живеем живота заедно....Може би и затова се провалих първия път,защото исках сериозна връзка,а тя на 15 години й се е лудувало ли,не знам и аз защо тогава ми отхвърли идеите,а сега й се струват хубави.Изпълнен съм със всякакви съмнения и се лашкам от едната крайност в другата,но искам да опитам.Тя ми прати днес СМС с "миналото не мога да променя,но бъдещето мога и искам да съ мс теб",аз й писах текст "най-лесното е да бъдеш нечия играчка.Моля те,хвани живота си и ела при мен.Обичам те."Тя се зарадва много и.....дано всичко да се нареди както аз съм го планувал
stoi dale4 ot taq
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Тя не те заслужава.Забрави я живота продължава.Не живей в миналото а в настоящето
Възхитена съм от начина по коитп разсъждаваш,бая си хлътнал!Но наистина по хубаво е да знаеш че сам си паднал а не някои те е бутнал не боли толкова!За това направи това което сам чувстваш а ако сбъркаш си е за неина сметка тя губи единствения си шанс да се поправи!Но видиш ли че нещата не вървят не се оставяи зарежи я!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
mom4e!osuznai se, tq te mama sled vsi4ko stanalo sus vs gnusni 40-godishni tapanari kudeto sa q 4***i ,nqma li da te e gnus ako i ti q 4ukash??????az ako bqh muj 6tqh da i teglq mainata,ii kakto kazaha nqkoi "iz4ukai q i i dai aut"ne sum suglasna!!!po dobre i dai aut,aa po dobre si nameri primerno momi4e!!! gledah naskoro kak edno momi4e ,e stanala k***ana 14 godini![]()
kakto v tvoq slu4ai,i tq govore6e e iska nqkolko koli ku6ti i tn.koi 6te i gi dade????nqkoi tupak 6te i se vurje????haha, nedei da stavsh glupak pls,kakto kazvash imash hubav vid,i ne e hubavo da stavash za smqh!!!pri polojenie 4e ima svesni momi4eta mn!!!moje da ne sa ot nai hubavite,no nqma da ti izneverqvat i ta stavat k***i!!!6te te darqvat s lubov i .... abe po dobre si nameri nqkoe primerno momi4e!!!ako iska6 me slu6ai noooo...POMISLI SI!!!
ha pich,az ako bqh na tebe shtqh da i teglq edna maina i da q pratq po dqwolite da e mislila predi da te zareje!
Ebi,ebawai,preebawai,no zaradi pytka, pytka ne stawai !!!
ти си напълно прав за това, че една курва си остава такава до край и никога и за нищо на света не се променя. сякаш тези момичета не могат да обичат, не могат да се влюбват, сякаш това е непознато чувство за тях... всичко което каза (че е спала с приятелите ти, с познатите ти, с брат ти дори) показва колко е долна! щом можеш да бъдеш и с по-свестни момичета - направи го! и имай едно на ум, че любовта понякога идва когато най-малко я очакваме или искаме![]()
Стига бе хора, момчето ви обяснява, че това е мечтата му, и след като е така нека се бори за нея. Не е невъзможно да се промени човек, от личен опит го казвам, особено когато обича. А ако тя наистина го обича шанса да е пораснала и да е осъзнала грешките си е голям. По-добре да пробва и да съжалява, от колкото да не пробва и цял живот да се измъчва дали не е постъпил неправилно, когато не и е дал втори шанс. След като за четири години не е успял да я забрави значи наистина има нещо повече от обикновенни чувства.
Аз съм твърдо ЗА да опита отново. Ако се е променила наистина няма да му трябва много време за да разбере.
Това е от мен
Успех на Автора и много щастие!
П.П.Борете се за любовта си!![]()
всички факти сочат че това момиче иска пак да е с теб заради парите и външността ти, а не както го описва, че се била променила, трето-пето. вероятно просто ще те използва и ще те зареже след 1-2 месеца. човек с разсъдък не би тръгнал с нея, но ти не може да минеш за такъв (не че те обиждам, но изглежда си влюбен и разсъдъка ти е замъглен). точно поради същата причина ти си единствения който може да реши. аз като страничен го виждам така, вземи предвид позицията ми и вземи решение кое да надделее - разума или емоцията.