Момче съм на 18 години.На 14 за пръв път имах гадже,много я обичах.Тя е единствената която съм обичал някога.1 година изкарахме и тя ме заряза гадничко,в смисъл изчукала се с някакъв и то няколко пъти,цялото училище разбра преди аз да разбера,гадно нали?От тогава съм сменил няколко гаджета,които съм уважавал много и съм приятел с повечето,но никога не съм обичал някоя от тях.Обичах си онази,нея и само нея.Тя пък също смени много приятели,но сменяше някакви 20-25 годишни и то богатички и набързо й излезе име "курва",а май си е и такава,защото единия от тези нейни приятели беше отвратително грозен и дебел с който никое хубаво момиче не би излязло дори,какво да говорим да спи с него.Аз си имам обожателки доста,защото си излгеждам добре,със спортна фигура при това.Вчера както си седя в нас ми позвъня тя,въпросното момиче.Не исках да я каня вътре,но не можем да се разправяме на вратата.Влезе тя и почна да ми говори,че ме обичала,че била приключила с този живот(на курва),че разбрала какво значи любовта и искала да почнем начисто.Само да ви кажа,че тя винаги е била наясно с моите чувства към нея.Аз имам вече някаква самостоятелност,печеля си пари сам и то прилични за 18 годишен.Тя също е на 18.Обаче се чудя дали ме пързаля и защо иска да се върне при мене,от любов ли,или просто за пари,защото и аз имам вече някакви,пък изглеждам по-добре от досегашните и гаджета?Казах,че ще помисля.Мога да имам много други момичета по-свестни от нея,но обичам нея.А,че е курва е вярно то ви казвам,че поне 100 човека са я чукали - от 20 годишни когато тя беше на 15,до 35 годишни когато порасна малко и стана на 17-18.Самата мисъл да имам приятелка курва ми е много гадна,още повече,че я познават всичките ми приятели,някои от които са я и чукали неведнъж,а сред моите приятели аз съм нещо като лидера,така да кажа най-водещата фигура съм.Обичам я,ама е курва и я познават не само приятелите ми,а и много други хора и то всеки който я познава значи я е чукал поне веднъж.Как бихте постъпили на мое място,повтарям,че я обичам.Вероятността да ме лъже е голяма,аз познавам и други курви като нея,дори с по 10 годинки по-големи и не са се променили - пак са си курви.Най-неприятното ми е,че се е чукала и с брат ми.Казвам "чукала",за което се извинявам,но нейното не е било любов или секс,а точно чукане - за пари,или просто ей така да има.Много ми е объркано,имам нужда от съвет,не мога да говоря с приятелите си за това по обясними причини.