Има едно нещо което баща ми ми е казвал и с всяка година дори седмици и дни се убеждавам, че е така!
То е следното:
"Курва и шофьор се раждат"
Ако някой не разбира ще го разтълкувам както мисля че е правилно:
Курвата си остава курва, а пък не всеки може да става шофьор, същото важи и за футболисти, спортисти и темподобни!
Та мисълта ми е следната: не тръгвай с нея, може би няма да се промени, защото такова минало не се оставя ей така с щракане с пръсти зад гърба, не мислиш ли ?
Както примерно един мафиотски бос няма да избяга никога от заплаха да го убият колкото и да "вън от играта" (казвам тоя пример, щото всички са го срещали по филмите)
Но пък другата страна на нещата е, че ако отидете в друг град мжое би ще забрави каква е била. Също пък може да почне тази слава че е курва да почне да и се носи и в този град който планирате да отивате(мисля, че разбираш какво ти казвам с това)
Другото е, че ти оставяш псоледните си 4-5 години в нищото, в смисъл не че отиваш в друг град, ами заради нея ти оставяш всички приятели!
Приятели които, недай си боже ако пак се разделите с нея, не искат отнова да те приемат...
Но както е в действителност ти ги познаваш много по добре!
Ти реши сам!