Готов съм да жертвам приятелите си за нея.Въпреки,че е курва аз никога не съм се отнасял с нея така и явно съм си я идеализирал.Пък ако откажа да сме заедно нали пак ще стане курва,а аз я обичам и не искам да е курва.Дори да не сме заедно искам само да не е курва,да си има нормален приятел,а не тълпа използвачи.Тя не е лошо момиче по принцип,но явно има нещо такова,че след като я излъжат 4-5 човека да е отчаяна и да не й пука вече с кого си ляга и какво прави.Междудругото тя също иска да учи висше,винаги е била добре с упеха въпреки всичко и сигурно ще успее да влезе,ако се отдели от тази си среда.Това е и нейния шанс да стане нещо в живота.Трудно ще е,но пък си заслужава да опитаме,защото лягам с мисълта за нея и се събуждам също с мисълта за нея,всяка мисъл ми е как имаме семейство заедно,как си живеем живота заедно....Може би и затова се провалих първия път,защото исках сериозна връзка,а тя на 15 години й се е лудувало ли,не знам и аз защо тогава ми отхвърли идеите,а сега й се струват хубави.Изпълнен съм със всякакви съмнения и се лашкам от едната крайност в другата,но искам да опитам.Тя ми прати днес СМС с "миналото не мога да променя,но бъдещето мога и искам да съ мс теб",аз й писах текст "най-лесното е да бъдеш нечия играчка.Моля те,хвани живота си и ела при мен.Обичам те."Тя се зарадва много и.....дано всичко да се нареди както аз съм го планувал