- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалната разлика
Каква според вас е златната среда в разликата на годините?1,2,3 години?
Oooo be shto ne hodish s emetnesh ot nqkoi visok blok da s eoturvesh ot mukite JoJi`
Po temichkata mi 2-3 maximum e dobre ama poveche nehsto ne se vruzva
Неподходящ размер на снимка в подпис!
макар че при различните хора е различно, на мен най-добре ми звучат 2 години:P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И на мен така =D>Първоначално написано от valantain_love
Няма скала, която да показва степените на идеалност в разликата. Тук става въпрос за привличане между хората и разликата в години в повечето случаи е нещо много незначително ( ако не става въпрос 15 годишен да иска да живее с 48 годишна например).
Не повечеПървоначално написано от valantain_love
според мен няма идеална разлика!чак тогава ще ти кажа ако някой ми обясни дали има нещо идеално изобщо на този свят
За мен 2 е идеално,обаче почти винаги са 3 години по-малки от мене ... а последното ми гадже почти 5ХАХА
а ти на колко сиПървоначално написано от ton1
ami az li4no mnogo se draznq na momi4etata koito se e..t s golemi muje nqkak si mi e protivoestestveno,v smisul i obratnoto za men idealnata razlika e 1 godina no razbira se ako e obi4at istinski vuzrastta nqma zna4enie
do 7 godii w dvete nasoki t.e. + i -
nqma idealna vruzka! kolkoto po-rano go razbere6,tolkova po-dobre...![]()
mi 2 3 4 mai
zavisi ot horata
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
i ko priqtelkata ti na 10 li eПървоначално написано от ton1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха ами за мен няма никаво занчение разликата в годините,просто гледам да си допадна с човека и това е всичко![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D>Първоначално написано от lady_bird
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
1-2 години
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не казвам,че това е идеалната разлика,защото такива неща няма,но на мен 2-3 години ми звучи най-добре![]()
Fuck me,i am famous!
Сега тема за идялната разлика между годините. Утре ще има и тема идялната връзка колко време трябва да трае 1-2-3 години ?
Просто незнам на 14-15 толкова ли сте тъпи или има нещо объркано във природата. Аз на тея години не съм задавал такива абсолютно тъпи въпроси. Явно идва деня на масовото затъпяване...... изкуствени интелекти са в днешно време лапетата![]()
Не ми се мисли следващите млади поколения колко по тъпи ще са от тея и как ще пускат тема КАК ДА ПИЯ ВОДА ? " НА 14 съм и мама още ме къпе това нормално ли е" "не знам как да си пусна телевизора"
За подраздел СЕКС БЕЗ ДУМИ там е ацката пародия комерс от всякъде тука чат пат добре