.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ЗЛАТНАТА СРЕДА РАЗБИРА СЕ Е ДА НАПРАВИШ СЕКС ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИНИМУМ НА 17, И ДА СИ С ЧОВЕК 1 ГОДИНА ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО независимо мъж или жена!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от ПСИХОЗА
    ЗЛАТНАТА СРЕДА РАЗБИРА СЕ Е ДА НАПРАВИШ СЕКС ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИНИМУМ НА 17, И ДА СИ С ЧОВЕК 1 ГОДИНА ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО независимо мъж или жена!
    ахахахаха ти луда ли си бе ? да не си расла у някой манастир хахахахахахахах каза минимум на 17 извинявай мамо аз бях на 15-16 и тя беше по малка край сега ще отида ли у ада

Първо съм момче, второ момичето с което си правил секс сега 90 % не е с теб! ИЗВОД ебеш и бягаш смисъл никакъв защото не си влюбен не обичаш нямаш човек до себе си в каквото и да е отношение!!!

Guest
    Awe mislq 4e nqma golqmo zna4enie kolko golqma 6te e razlikata ako se obi4at 2-ma vlubeni nqma nikakvo zna4enie.Nai vajnoto e da se razbirat \/

Фен
    Град
    София
    Не повече от 3
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

ATAKABG
    Guest
    До 20 год. - 2-4
    До 30 - 5-8
    Нагоре - 10-15

Те хората са казали че възрастта няма значение , но според мен е важна.Като се замисля 2 години са най-добре

Голям фен
    spored men 1 ili 2 imam oredvit mom4eto da e po golqmo ot momi4eto de )

Голям фен Аватара на I_ve7o
    xemi 2-3 do 5 nqkade ama zavisi ot razvitietona 4oveka xaxa smisal 4e imam edna fr..t.e bratov4edka mi o6te ot 7-8 klas hode6e s edin 22god..se hodi s edin na 27 i sig sh se ojenqt kakto i da e ama ne odobrqvam vryzki ot roda na momi4eto 8 klas i myja 45 kakto edna fr{k***a}

za men 1 ili 2 godini

ТеМсИ
    Guest
    ми да ви кажа честно аз съм на 18 а гаджето ми е на 28,до сега съм ходила все с момчета,които са били 2-3 год. по-големи от мен и аз много преди не одобрявах вразки като тая ,която имам в момента,но всичко зависи от човека до теб,аз в момента съм по-щастлива от всякога))

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от ТеМсИ
    ми да ви кажа честно аз съм на 18 а гаджето ми е на 28,до сега съм ходила все с момчета,които са били 2-3 год. по-големи от мен и аз много преди не одобрявах вразки като тая ,която имам в момента,но всичко зависи от човека до теб,аз в момента съм по-щастлива от всякога))
    А защо ли фани си батко да те чука слатко

Ае кви са тия златни разлики,няма такива глупости,любовта няма граници ,ако искаш да си с някой сподели му и това е,няма зна4ение на каква възраст сте,важното е да се оби4ате!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

50 как ти звучат ?
    vengeance knows no mercy

Мега фен Аватара на iiirish
    зависи. аз и приятеля ми имаме разлика от 6 години. аз съм на 18, той - 24. но ни е добре заедно и се чувстваме прекрасно. възгледите ни за живота и разбиранията ни за околния свят са много близки и това ни помага.
    но при други обстоятелсва 6 години са прекалено много. например 15 годишно момиче няма общи разбирания със едно 21 годишно момче

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ми аз по принцип си имам скала лично за мене си!аз сам 89 набор и мойта класация е от 86-82!никога не сам ходила с някой на мойта възраст,просто всички са супер олигофрени,недорасли пишлемета!обаче пък скоро ми се случи нещо-с 1 на мойта възраст супер яко сме се харесали.той просто е мой тип.точно такива,по каквито си падам!не е като другите на неговата възраст!и явно ще направя излкючение в този случай!.....абе накратко това си е до привличане,стига да не е някаква фрапираща разлика от сорта на 15 годишна с 40 годишен
    Let The BEAT Control Your Body

от моя клас има момиче ( 15 г ) ходи с мъж на 38 женен с дете почти колкото нас по принцип любовта няма граници ама тва вече не е нормално поне аз така мисля начи според мен около 1-2 години разлика са добре

Голям фен
    Град
    на луната
    1 2 3 4 до 5 години супер! Ама то си зависи и от годините, както повечето казаха ако някоя на 14 ходи с някой на 19, за кво ли ще си говорят
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    1 2 3 4 до 5 години супер! Ама то си зависи и от годините, както повечето казаха ако някоя на 14 ходи с някой на 19, за кво ли ще си говорят
    ми че аз на 14 ходих и с по-големи от 19!има за кво да се говори!е зависи и от момичето.ако е някое изостанало в разтежа може и наистина да няма кво да си кажат!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    от няколко месеца до 3-4 години ,макар че съм вървяла и с по-големи от мен със 8-9години .. зависи си от хората и тяхното мислене ..

ама има разлика и ти на колко си ,ако си на 13 със 22 годишен-НЕ

ала ако си 20 със 25-26годишен -ДА
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми