- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- правилно ли ми е решението !!
значи днес най добрата ми приятелка ме напсува на майка, но тя знае че майка ми е починала преди няколко месеца , но ме напсува!! каза че се е изпуснала НЕСАЗНАТЕЛНО !!! Аз няма да и простя ! добре ли сам направила като и казах че няма да и простя ! И като и казах че не искам да ми приятелка ?
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
В никакъв случай не е правилно. Сигурно много те е заболяло но все пак сте приятелки(поне така си мисля), а и когато човек е ядосан не мисли какво приказва. Според мене щом после е казала че е несъзнателно наистина може да е така.
То наистина най-вероятно е станало несъзнателно, така че ако мислиш да и се цупиш главно заради това по-добре недей. Но ако проблема е в това, че въобще си е позволила да те напсува (без значение по какъв начин и с какви думи) тогава постъпката ти е правилна от твойта гледна точка (щом това те обижда...).
Тя те е засегнала, но сигурно после се е извинила?
По мое мнение би трябвало да и простиш - всички хора правят грешки, но пък имат и качеството да прощават чуждите (както и от нейна страна - да не повтарят своите)...![]()
Съжалявам за загубата!![]()
sled kato ti e nai dobra pr kak nz 4e maika ti e po4inala???ne e napravila pravilno no spored men sled kato ne e znaela trqbva da i se prosti
emi iskam da kaja 4e ot moq klas az i edno mom4e nqmame maiki i tq kaza taka 1-vo na mene a posle v 4as po biologiq telefona na mom4eto koeto maika my e po4inala zvunna i tq kaza sigorno maika my zvani dori ne se yseti ! Dori iskam da kaja 4e tq moje da narani bez da iska 4ovek s dymi
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Ако мислиш, че ти е добра приятелка , сподели с нея, защо те е наранила-би трябвало да те разбере. А и по начинът ,по който реагира ще прецениш най-добре дали си заслужава да сте приятелки. Но съм почти увеена, че го е направила несъзнателно!![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
![]()
Виж,аз нямам баща,и няколко пъти френдове са се изпускали по някакви начини,но естествено,че ше им простя,като е било несъзнателно...
Ако бях на твое място ... не бих и простила .. раната ти още е прясна и си представям как те е заболяло като си чула тази псувня...
Съзнателно или не, сега нека си поеме последствията..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
сигурно ти е станало мн гадно като си го чула, разбирам те, аз ако бях щях доста да изпуша, но все пак не го е направила с кой знае каква зла умисълпонякога казваме неща, за които после съжаляваме и не сме искали да прозвучат по въпросния начин
според мен заслужава да й простиш... това не е нещо кой знае колко ужасно.. има право на втори шанс
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да допуснем, че е било несъзнателно
Но каква е тази приятелка дето ще те псува!!!??? Независимо от семейното положение- как да ти е приятел някой сдето те псува
и ако я оправдавате винаги- как тя ще разбере, че постъпва грубо и обидно
хах, ние с мойте приятелки не само, че се псуваме ами и си говорим така все едно... сме на пазара.. и още малко ще се сбиемобиждаме се, лигавим се, наричаме се с кви ли не прякори
просто някой от страни ако ни чуе, ще си помисли "е*ахти пропадналите кучки, все едно са ги събрали от гората"
![]()
![]()
ама всичко си е просто майтап, колкото да става шоу, никога не е наистина на сериозно
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не е толкова важно каква ще си помислят отстрани, важно е в какво се превръщаш ти самия, какъв ти е речника и как допускаш да се обръщат към теб. утре и някой не от приятелите ти ще те псува и ругае- а ти ще си мислиш че е много мила?
не мерси
не ми харесва- и ние се шегуваме и бъзикаме, ама не като "на пазара"
Първо помисли дали изобщо ти е приятелка.Моите приятели не ме псуват никога на сериозно
ами ако ти е ИСТИНСКА приятелка най-добре и прости...се пак заболяло те е,но мисля че ще се почувстваш по добре, ако и простиш![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Супер тъпо се е получило и според мен. Но щом ти се е ядосала, тя преди всичко се е ядосала и е реагирала машинално...Предполагам, че не е мислила преди да те напсува. А и ако го беше направила, тоест беше помислила, нямаше да го направи. Или поне не по този начин. Недей така лесно да пилееш приятели, всеки се ядосва и прави грешка.
Честно казано не бих й простила.Първо,защото дори и несъзнателто го е казала,напсувала те,а приятелките не се псуват.
Напълно съгласен съм, а иначе сигурно е било несъзнателно. Ако решиш да и простиш, обясни и да внимава какво говори и че приятелите не се нараняват при каквито и да били обстоятелства!Първоначално написано от koalka
Може да си последен, но пак да си номер 1
Според мен е правилно, без значение колко е била ядосана тя няма право !!!!!!!![]()
![]()
![]()
Pravilno si postupila ot moq gledna tochka kolkoto i da e bila nervna vupreki,che e znaela kakvo prejivqvash te e napsuvala!Tova priqtelka li e?
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
На мен ми се е случвало да се скарам с приятели точно заради подобни неща, ти си решила, че не искаш да и простис- така е, та не заслужава това (да ти *** майката, а утре:приятелко хайде с мен на кафи- е sorry, но не си познала!)
Тя те е била най- добрата приятелко, някойден може пак да се сдобрите, но си имай едно на ум- тя може пак да направи същото...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?