.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

правилно ли ми е решението !!

значи днес най добрата ми приятелка ме напсува на майка , но тя знае че майка ми е починала преди няколко месеца , но ме напсува!! каза че се е изпуснала НЕСАЗНАТЕЛНО !!! Аз няма да и простя ! добре ли сам направила като и казах че няма да и простя ! И като и казах че не искам да ми приятелка ?
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Guest
    В никакъв случай не е правилно. Сигурно много те е заболяло но все пак сте приятелки(поне така си мисля), а и когато човек е ядосан не мисли какво приказва. Според мене щом после е казала че е несъзнателно наистина може да е така.

То наистина най-вероятно е станало несъзнателно, така че ако мислиш да и се цупиш главно заради това по-добре недей. Но ако проблема е в това, че въобще си е позволила да те напсува (без значение по какъв начин и с какви думи) тогава постъпката ти е правилна от твойта гледна точка (щом това те обижда...).

Тя те е засегнала, но сигурно после се е извинила?
    По мое мнение би трябвало да и простиш - всички хора правят грешки, но пък имат и качеството да прощават чуждите (както и от нейна страна - да не повтарят своите)...

Съжалявам за загубата!

Guest
    sled kato ti e nai dobra pr kak nz 4e maika ti e po4inala???ne e napravila pravilno no spored men sled kato ne e znaela trqbva da i se prosti

emi iskam da kaja 4e ot moq klas az i edno mom4e nqmame maiki i tq kaza taka 1-vo na mene a posle v 4as po biologiq telefona na mom4eto koeto maika my e po4inala zvunna i tq kaza sigorno maika my zvani dori ne se yseti ! Dori iskam da kaja 4e tq moje da narani bez da iska 4ovek s dymi
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Фен
    Град
    София
    Ако мислиш, че ти е добра приятелка , сподели с нея, защо те е наранила-би трябвало да те разбере. А и по начинът ,по който реагира ще прецениш най-добре дали си заслужава да сте приятелки. Но съм почти увеена, че го е направила несъзнателно!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

Съжалявам за загубата!

Guest
    Виж,аз нямам баща,и няколко пъти френдове са се изпускали по някакви начини,но естествено,че ше им простя,като е било несъзнателно...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако бях на твое място ... не бих и простила .. раната ти още е прясна и си представям как те е заболяло като си чула тази псувня...
    Съзнателно или не, сега нека си поеме последствията..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    сигурно ти е станало мн гадно като си го чула, разбирам те, аз ако бях щях доста да изпуша, но все пак не го е направила с кой знае каква зла умисъл понякога казваме неща, за които после съжаляваме и не сме искали да прозвучат по въпросния начин според мен заслужава да й простиш... това не е нещо кой знае колко ужасно.. има право на втори шанс
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ти
    Guest
    Да допуснем, че е било несъзнателно
    Но каква е тази приятелка дето ще те псува!!!??? Независимо от семейното положение- как да ти е приятел някой сдето те псува
    и ако я оправдавате винаги- как тя ще разбере, че постъпва грубо и обидно

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хах, ние с мойте приятелки не само, че се псуваме ами и си говорим така все едно... сме на пазара.. и още малко ще се сбием обиждаме се, лигавим се, наричаме се с кви ли не прякори просто някой от страни ако ни чуе, ще си помисли "е*ахти пропадналите кучки, все едно са ги събрали от гората"

ама всичко си е просто майтап, колкото да става шоу, никога не е наистина на сериозно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

лил
    Guest
    не е толкова важно каква ще си помислят отстрани, важно е в какво се превръщаш ти самия, какъв ти е речника и как допускаш да се обръщат към теб. утре и някой не от приятелите ти ще те псува и ругае- а ти ще си мислиш че е много мила?
    не мерси
    не ми харесва- и ние се шегуваме и бъзикаме, ама не като "на пазара"

Фен
    Град
    Вкъщи
    Първо помисли дали изобщо ти е приятелка.Моите приятели не ме псуват никога на сериозно

Голям фен
    ами ако ти е ИСТИНСКА приятелка най-добре и прости...се пак заболяло те е,но мисля че ще се почувстваш по добре, ако и простиш
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен
    Град
    София
    Супер тъпо се е получило и според мен. Но щом ти се е ядосала, тя преди всичко се е ядосала и е реагирала машинално...Предполагам, че не е мислила преди да те напсува. А и ако го беше направила, тоест беше помислила, нямаше да го направи. Или поне не по този начин. Недей така лесно да пилееш приятели, всеки се ядосва и прави грешка.

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано не бих й простила.Първо,защото дори и несъзнателто го е казала,напсувала те,а приятелките не се псуват.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Честно казано не бих й простила.Първо,защото дори и несъзнателто го е казала,напсувала те,а приятелките не се псуват.
    Напълно съгласен съм, а иначе сигурно е било несъзнателно. Ако решиш да и простиш, обясни и да внимава какво говори и че приятелите не се нараняват при каквито и да били обстоятелства!
    Може да си последен, но пак да си номер 1

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Според мен е правилно, без значение колко е била ядосана тя няма право !!!!!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Za men tq se izpusnala(slu4va se)...milsq 4e ne biva da q vini6,no kakto si re6i6

Голям фен
    Град
    София
    Pravilno si postupila ot moq gledna tochka kolkoto i da e bila nervna vupreki,che e znaela kakvo prejivqvash te e napsuvala!Tova priqtelka li e?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

На мен ми се е случвало да се скарам с приятели точно заради подобни неща, ти си решила, че не искаш да и простис- така е, та не заслужава това (да ти *** майката, а утре:приятелко хайде с мен на кафи- е sorry, но не си познала!)
    Тя те е била най- добрата приятелко, някойден може пак да се сдобрите, но си имай едно на ум- тя може пак да направи същото...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си