Цитирай Първоначално написано от k-3
Цитирай Първоначално написано от ultra
Аре вижте оная графа на форума за фимозните истории и пак ще си говорим.
Голяма част от момчетата имат този проблем и си мечтаят един ден да им резнат пишките,че да могат да чукат на воля.Не се подигравам,никак даже,но ми писна с тези глупави расистки изказвания,че България била за българите-бих добавила...България е и за 50% фимозните български младежи.

Аз и друг път съм го писала след време,ако имам момче ще го обрежа!!!
Имено защото е в ПЪТИ по-хигиенично.
И ако си ми майка като напрая 17-18 години ти бия ножа у връта докато спиш
Не ти дава право да земаш решения вместо друг и то детето ти той ако иска и като направи години ще отиде на лекар и ще се обреже САМ не със помоща на МАМА
А кой има право да взима някакви решения за детето ми?ТИ ЛИ?
Смешен си!!!
Аз не познавам мъж,който е обрязан и да е недоволен.Не познавам жена,която да е спала с обрязан и да е недоволна!!!
Чудя се,защо го обръщате на расизъм.Погледнете от здравословна гледна точка.
Не,по-добре си помиришете пишката и чак тогава ще разберете за какво става въпрос.Жалко,че не можете!!!
Някои мъже отделят по-голяма секреция и всичко се събира там долу,барабар със всичките му мрасотии.Колкото и да си го миеш,колкото и да го търкаш все ще си мирише.И това не зависи от теб,искаш или не,ще ти смърди х@я.
А,я виж една обрязана пишка..и хем по-добър фейс има,няма да забелваш кожи,главичката се оголва по-добре и съвсем по-различен начин стоят нещата...
Как вие мъжете можете да говорите от името на жената при положение,че нито си правите свирки,че да казвате дали мирише или не,нито се ебете сами с пишките си,че да казвате кое било по-добре,нито пък имате база за сравнение-обрязан-необрязан.

Та за какво ставаше въпрос?