Mnogo mi e fun da gledam kak nekfi oligofreni deto si nqmat na ideq za kfo stava na vupros izrazqvat mnenie. Bashta mi beshe arabin (po4inal e zatova v minalo vr govorq). Kogato sym se rodil EDINSTVENOTO neshto, svurzano s arabskata kultura, koeto bashta mi iskal e da me obrejat, zashtoto ot li4en opit znael che e po-udobno za muja. Nqmal nishto protiv krushteneto mi (ili ina4e kazano deteto mu da e hristianin!!!) nito che imeto mi ne e arabsko, obrqzvaneto go iskal ne shtoto e arabska tradiciq, a zashtoto e PO-UDOBNO za muja. Kolkoto za tfa che uq ti staval kato babeshki peti, mnogo si zabluden, bate, obrqzan e suvseeem malko po-malko 4uvstvitelen ot neobrqzan ui, v smi razlikata e, che obrqzani svurshva s sredno 1 min po-kusno, damite mogat sami da kajat dali tova, 4e muja svur6va s 1 min po-kusno e losho ili dobro .
Za higienata, mi verno ako poddurjash mnogo dobra higiena i da ne so obrqzan, nqma da mirishe, za takiva s po-golqma sekreciq li tam kfo bilo, deto im mirishe i da se kupqt redovno, ne znam, az si gledam moq si ui, i znam samo che ne znam kakvo e tova uq mi da mirishe.