.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Guest

Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?

Zdraveite na vsi4ki,ne sam sigurna dali tazi tema e podhodq6ta za tova kadeto 6te ve pitam.Zna4i az se zdobrih sas moito gadje,no ega imam problem kak da kaja na roditelite mi ili pone na maika mi 4e hoda sas nego,te vaob6te ne go udobrqvat,toi e na 25 a az na 16.Mn se obi4kame a tova e nai golqmata pre4ka roditelite mi.Molq Vi pomognete mi daite mi savet kak da kaja na maika mi za nego.Blagodarq predvaritelno

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    София
    Като й го казваш, гледай да звучиш наистина убедителна, тоест покажи й, че държиш на него и че той те прави щастлива. Трябва обаче с действия да докажеш, че той не ти влияе зле, защото тя със сигурност би си го помислила. Въпреки всичко не очаквай да го приеме добре, защото 9 години са доста голяма разлика, а за нея, предполагам, ти все още си малката й дъщеря. Няма да ти е лесно да й убедиш, че се обичате и че искате да сте заедно... Но с течение на времето ще свикне. С малки жестове й доказвай, че може да ти има доверие - не занемарявай училището, не пренебрегвай и останалите си задължения. По този начин ще разбере, че си твърдо решена да си с него и не може да ти попречи.

Guest
    Абсолютно съм съгласна!

bojeee bolni horaaa, leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na 16 s nekuf na 25 6e mi hodi omg, emi KAK 6E IM GO KAE6 KATO NE E NORMALNO OBQSNI MI, NQMA NI6TO NORMALNO V TVA I E NAPALNO NORMALNO RIDOTELITE ti kato normalni hora i trezvomisle6ti, ne kato tebe razbira se, da ne odobrqt tva

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да говориш сериозно с нея и да й кажеш,че адски много го обичаш и искаш да сте щастливи,но бъди готова и да не го приеме,защото извинявай,разликата ви е 9 години,които хич не са малко на твоята възраст...все пак.

prosto go kaji kakto go 4ustva6 .... maika ti kolkoto i da ne go haresva,kato razbere,4e taka si 6tastliva 6te se pre4upi ...nali v kraina smetka roditelite iskat decata im da sa 6tastlivi ....eto za6to badi iskrena ...moje d ae trudno,no e polezno,puk i posle ti ulekva na du6icata ....
    jivee6 vednaj,misli6 mnogo pati - egati tapoto ....

Повече от фен
    Майка ти няма да му има доверие! Ще си мисли, че може да ти направи нещо лошо. Тва са 9 години бе, човек!!! Добре де, любовта няма граници

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Guest
    Zdr otnovo.Blagodarq za savetite.Ami zn 4e 9 godini sa dostata golqma razlika no vse pak niq se obi4ame 6te mi bade dostata trudno znam.No vse pak kakto kazvate lubovta nqma granici.A i az hodq s nego re6ila sam da sam s nego i t.n nito maika mi ni6to ba6ta mi 6te sa za napred s nego i 6te jiveqt s nego.Ne mislite li 4e e taka?

awe dete ti normalna li si we?!??!
    i ko prai6 s 25 godi6en?ob6ti temi za razgovor imate li vaob6te?!??! razbira se 4e 6te ima6 problemi s maika si...az ako sam ti maika 6ti na6ara gaza da sa useti6 na koi svqt si..tva sa 9 godini!!!samo zaradi sexa li ste zaedno..nakade varvi to svqt beee!!!
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Град
    София
    Според мен най-добре да представиш на майка си предимствата от връзката ви!
    Няма нищо лошо да сте заедно, особено като се обичате! Обясни и какво намираш в него.
    Мисля че даже и сега да не те разбере, с времето нещата ще си дойдат на мястото.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от R0lfc0pter
    bojeee bolni horaaa, leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na 16 s nekuf na 25 6e mi hodi omg, emi KAK 6E IM GO KAE6 KATO NE E NORMALNO OBQSNI MI, NQMA NI6TO NORMALNO V TVA I E NAPALNO NORMALNO RIDOTELITE ti kato normalni hora i trezvomisle6ti, ne kato tebe razbira se, da ne odobrqt tva
    ама нали знаеш, че 16 е едно а 12 е друго пфффф
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

kkkkkk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    tequila : are ne se izlagai pls prosto trai che vie F-tata ste mnogo smeshni na taq tema. Hodite sys pensionerite mnogo vqrvashtite u liubovta typi putki ! LAPETA

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако ти е мил животът, в никакъв случай не й казвай
    аз ако бях на мястото на майка ти, нямаше да те пусна навън до навършване на пълнолетие... то и тогава не е сигурно, че ще ти е дошъл акъла в главата, но вече искам-не искам, няма да имам права над теб
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kkkkkk
    tequila : are ne se izlagai pls prosto trai che vie F-tata ste mnogo smeshni na taq tema. Hodite sys pensionerite mnogo vqrvashtite u liubovta typi putki ! LAPETA
    божеее как може да сте толкова тесногръди...пенсионер бил...интересно ми е дали изобщо знаете какво значи пенсионер и за каква възрастова група става въпрос! На 25 човека е още в разгара на живота си!
    ми извинете аз съм на 14 и ходя с 23 годишен от вече много време и не ме е изял не ме е наранил не ме е обидил, не ми е изневерил! Напротив, даже винаги ми е помагал с каквото може! и какво? Възрастта няма значение, когато 2ма човека си допадат!
    Просто им говори няколко дни колко си падаш по това момче, все едно не ходиш с него. Говори колко е хубав, не само отвън, но и от вътре, говори за това, колко е мил, как те защитава...След като ги убедиш в чистотата на намеренията му им кажи, че той иска да ходи с теб - представи го по по-детски начин, за да се убедят и в твоята чистота и тогава на следващия ден им съобщи, че ходите! Късмет!

Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    ми извинете аз съм на 14 и ходя с 23 годишен от вече много време и не ме е изял не ме е наранил не ме е обидил, не ми е изневерил! Напротив, даже винаги ми е помагал с каквото може! и какво? Възрастта няма значение, когато 2ма човека си допадат!
    [/b]

Тоя трябва да е голяма муха. Никоя с вече развито светоусещане не го иска, та опрел до теб.

Иначе за авторката - ми тоя пич ще си те поебе прилчно и ще те остави, може и да го направи така, че да не разбереш, ако е свестен.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kkkkkk
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Тоя трябва да е голяма муха. Никоя с вече развито светоусещане не го иска, та опрел до теб.
    апфффф щом така си казал...поклон пред ваше преосвещенство, красота, светлина и развито светоусещане!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    we mai mai ti si bolen we ...nqma nikvo zna4enie vazrastta na dvama du6i ako se obi4at i darjat na sebe si.Tva 4e ti ne si go osaznal/a si e tvoi problem.I az predi dve godini imah sa6tiq problem,gadjeto mi be6e 9 godini po-golqmo ,kazah na maika tq mi kaza 4e e mnogo golqm za men,a mnogo si go obi4ah ..i re6ih da pogovorq s neq - bqh baq ubeditelna de \/ prosto sedni i pogovori s neq.Pokaji i 4e mnogo darji6 na nego i go obi4a6,badi ubeditelna za tva 4e godinite vav edna vrazka nqmat zna4enie...

BMW_macka
    Guest
    охх ми какво да те посъветвам и аз незнам...по простата при4ина 4е и аз съм в такова положение-ходя с мом4е на 20 а аз съм на 13.знам 4е зву4и странно или пък скандално за някои но това си е моят живот и както се се6тате не ми пука особено кво 6е кажете.аз не съм казала на на6те за него и не смятам да им казвам в скоро време,за6тото ло6о ми се пи6е.но ти все пак си на 16 и е по-приемливо,по-голяма си,ама и разликата ви е по-голяма(което според мен няма голямо зна4ение).много ми е интересно как пове4ето хора не разбират 4е въпреки годините вие можете да се оби4ате и тои да не е с теб само за секса.преди време и аз бях пуснала една подобна теме в която има6е кви ли не глупости от сорта на тия тука.ама аз 6е ти кажа да не ти пука и 6те ти пожелая о6те дълго време да сте заедно и много много да се оби4ате.за родителите немога да те посъветвам,ти си ги познава6 най-добре.но каквото и да стане,горе главата,не се предавай,вси4ко 6те си доиде на мястото!желая ти успех!!!

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми и аз не мога да те посъветвам нищо!Само ще си изразя мнението, което едва ли ще ти хареса ама аз да си кажа Нe приемам подобен род връзки, нямам определена причина да мисля така, ама ми се струва неестествено! Относно майка ти едва ли ще го приеме с радост , но се опитай да я убедиш че той е подходящия за теб, ако наистина го чустваш така Успех!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    "Мамо аз ходя с 25 годишен"
    така им кажи

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    "Мамо аз ходя с 25 годишен"
    така им кажи

da we i znae6 4e 6e izleti6...trqbva mn vnimatelno da i go kaje6 i da i predstavi6 pliusovete na tazi vrazka? I pri men nqmaha koi znae kvo o4arovanie ma go haresaha nali...?
    A kvo zna4enie imat godinite kato dvama du6i se obi4at?Em nikvo...Tva 4e nqkoi hora ne mogat da go razberat si e tehen problem..Moq savet e da pogovori6 s neq nasame i da i kaje6 4e si go obi4a6 mnogo....

Супер фен
    една фр като беше на 16 ходеше с момче на 24 и техните го одобряваха и нямаха нищо против.Предполагам че и ти трябва да ги убедиш че го обичаш.Няма друг начин освен ако не искаш да пазиш тайни от тях

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    една фр като беше на 16 ходеше с момче на 24 и техните го одобряваха и нямаха нищо против.Предполагам че и ти трябва да ги убедиш че го обичаш.Няма друг начин освен ако не искаш да пазиш тайни от тях
    spored men nqma nikva faida da se pazqt taini ot roditelite ti za6toto rano ili kasno te 6te razberat 4e ima6 vrazka s po-golqm.Az se opitah da skriq ma te razbraha na 2 sedmica i iskaha da go vidq s kakav 4ovek sam ...dovedoh go v ka6ti,ba6ta mi i maika mnogo go haresaha, makar 4e imaha razgovor nasame bez men de i naikraq i dvamata skloniha glava i go prieha v prodaljenie na 2 godini moje da se kaje 4e ba6ta mi i toi bqha nerazdelni . i vse o6te iskat da sam s nego.Nai-dobre e da govori6 s maika ti da i kaje6 kak stoqt ne6tata i sled izvestno vreme da im go predstavi6 ..da go vidqt kakav 4ovek e,da go pitat za namereniqta mu sprqmo teb i t.n

Голям фен
    Град
    Бургас
    мойта майка не би ми се карала. ако твойта ще ти мрънка мн просто не и казвай и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си