- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?
Я някой да ми каже какво мисли за това, едно момиченце на 8 години да има за приятел момче на 17г.Как ви се вижда тая работа? И не е ли като в нашия случай -" аз съм на 16 и имам приятел на 25".
Не ви ли е ясно, че някой може да има повече житейски опит и наблюдения по въпроса и затова да му се струва, че такава връзка е ненормална?!Тоя вместо вече да гледа деца, тръгнал с малко момиченце. И какво има да си каже с нея?
родителите ти са напълно прави да ти правят проблеми. че вие имате почти 10 години разлика! чудя се само къде са ви допирните точки в разбиранията![]()
ami kaji i 4e si go xaresala 4e e mil grijoven i moje da stane uspex!
AMAN!
Не го удобряват...да не ти пука. Важното е ти да му се кефиш и да си щастлива. - банално, но вярно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Незнам, но според мен няма да го приемат добре, и само ще си навлечеш проблеми.![]()
Още една заблуденаМомиченце,само на 18 съм а такива като тебе съм ги слушал много.Няма да ти казвам как ги наричат.Не съм врачка,но мога да ти кажа какво ще стане.
Както "много се обичате",така твоя приятел ще си намери някое готино и красиво маце,или богато,абе ще си хвана друго,а с теб ходи защото иска нещо несериозно,иска неангажиращ секс и да му е евтино и безгрижно.Едва ли те обича чак толкова!А другия вариант е да е смотаняк и да не може да си хвана гадже на неговата възраст.
И аз се забивам с кварталите пиченца по на 14-15-16 години ,защото те още не знаят какво искат и като чуят за по-голям батко,ооооооо екстаз![]()
Това пък да мразиш родителите си заради някакъв с който си днес а утре даже няма да знаеш къде е много глупаво!
напълно съм съгласна... то любов любов ама чак толкова... съмнявам се радителите ти да го приемат много нормално ако изобщо го приемат![]()
Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
Че красотата е просто и само мимолетна
И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
Разбрах накрая че не си заслужаваш
ami i az bqh na 16 i hodeh s edin ama na 27i 4esno da ti kaja na6te kato razbraha 4e vaob6te imame ne6to ob6to mn se bqha razsardili no ima i drugo.. az nikoga ne sm im razkazvala ni6to za nego i e normalno da si mislqt lo6i ne6ta i vapreki 4e sega ne hodim osaznavam 4e sm popadnala na mn svesten 4ovek i 4e naistina me e obi4al i o6te me obi4a no tva sa si drugi raboti .... tai 4e ako im razkazva6 za nego moje puk da go haresat .. ama opitai se da razbere6 dali toi darji na teb za6toto 100% si 4uvala za razni mom4eta deto hodqt s mn po malki momi4eta zaradi seksa... i zatova ako naistina si sigurna pogovorete si s va6te .. puk ako v kraina smetka te ti prepre4at patq.... ami prosto poiz4akai da porasne6 togava 6te za4etat mnenieto ti
ima mn takiva vrazki no tva sa golemi zreli hora.. a predpolagam va6te ne te mislqt za mn zrqla i ne biha ti povqrvali iina4e ti ne bi se pritesnqvala da im g kaje6
uspeh
Кво лошо има ако си с някав 20-25 годишенМога да ви кажа че от мн малка си обичам батковците.Сега гаджето ми е на 22.Много по яко е да си с някой кожто не мисли като вчерашен,знае за кво става въпрос и не е някво тъпо лапе...
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
След като акълът на "баткото" е колкото на 15-16 годишен, няма нищо лошо да са заедно с момичето.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Всички разправят така... Аз обаче все си мисля, че ако зрял човек е с всичкия си, въобще няма да се занимава с някакви на тази възраст. То е все едно аз сега да тръгна с някоя на 13...![]()
По-голяма си от мене с цели няколко месеца, како Мери Попинз...
Първоначално написано от BunnYY_f
И аз така мисляПървоначално написано от vra4ka
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Кажи и "Мамо дъщеря ти е курволяк"
ae nema zna4enie godinite kat se lofqqqt .....samo obqsni na mam4eto kak stoqt ne6tata,BUDI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO ubeditelna.....!!!!!![]()
kusmetec
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.