.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nujno li e da im kazva6????

Голям фен
    Я някой да ми каже какво мисли за това, едно момиченце на 8 години да има за приятел момче на 17г.Как ви се вижда тая работа? И не е ли като в нашия случай -" аз съм на 16 и имам приятел на 25".
    Не ви ли е ясно, че някой може да има повече житейски опит и наблюдения по въпроса и затова да му се струва, че такава връзка е ненормална?! Тоя вместо вече да гледа деца, тръгнал с малко момиченце. И какво има да си каже с нея?

Мега фен Аватара на iiirish
    родителите ти са напълно прави да ти правят проблеми. че вие имате почти 10 години разлика! чудя се само къде са ви допирните точки в разбиранията

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    родителите ти са напълно прави да ти правят проблеми. че вие имате почти 10 години разлика! чудя се само къде са ви допирните точки в разбиранията
    macka ima mnogo dopirni to4ki v takava vrazka makar da ne sa vidimi....kazvam go 6oto minah ve4e prez tva

Голям фен
    ami kaji i 4e si go xaresala 4e e mil grijoven i moje da stane uspex!

AMAN!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite na vsi4ki,ne sam sigurna dali tazi tema e podhodq6ta za tova kadeto 6te ve pitam.Zna4i az se zdobrih sas moito gadje,no ega imam problem kak da kaja na roditelite mi ili pone na maika mi 4e hoda sas nego,te vaob6te ne go udobrqvat,toi e na 25 a az na 16.Mn se obi4kame a tova e nai golqmata pre4ka roditelite mi.Molq Vi pomognete mi daite mi savet kak da kaja na maika mi za nego.Blagodarq predvaritelno

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    Не го удобряват...да не ти пука. Важното е ти да му се кефиш и да си щастлива. - банално, но вярно.
    Незнам, но според мен няма да го приемат добре, и само ще си навлечеш проблеми.

краля
    Guest
    Още една заблудена Момиченце,само на 18 съм а такива като тебе съм ги слушал много.Няма да ти казвам как ги наричат.Не съм врачка,но мога да ти кажа какво ще стане.
    Както "много се обичате",така твоя приятел ще си намери някое готино и красиво маце,или богато,абе ще си хвана друго,а с теб ходи защото иска нещо несериозно,иска неангажиращ секс и да му е евтино и безгрижно.Едва ли те обича чак толкова!А другия вариант е да е смотаняк и да не може да си хвана гадже на неговата възраст.
    И аз се забивам с кварталите пиченца по на 14-15-16 години ,защото те още не знаят какво искат и като чуят за по-голям батко,ооооооо екстаз
    Това пък да мразиш родителите си заради някакъв с който си днес а утре даже няма да знаеш къде е много глупаво!

напълно съм съгласна... то любов любов ама чак толкова... съмнявам се радителите ти да го приемат много нормално ако изобщо го приемат
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от краля
    Още една заблудена Момиченце,само на 18 съм а такива като тебе съм ги слушал много.Няма да ти казвам как ги наричат.Не съм врачка,но мога да ти кажа какво ще стане.
    Както "много се обичате",така твоя приятел ще си намери някое готино и красиво маце,или богато,абе ще си хвана друго,а с теб ходи защото иска нещо несериозно,иска неангажиращ секс и да му е евтино и безгрижно.Едва ли те обича чак толкова!А другия вариант е да е смотаняк и да не може да си хвана гадже на неговата възраст.
    И аз се забивам с кварталите пиченца по на 14-15-16 години ,защото те още не знаят какво искат и като чуят за по-голям батко,ооооооо екстаз
    Това пък да мразиш родителите си заради някакъв с който си днес а утре даже няма да знаеш къде е много глупаво!
    we ei az s moq izkarah 3 godini i mi pisna a bqh na 15 sega sam na 18 ,a toi e na 27! kvo zna4enie imat godinite we.......??!?!?!?az izdarjah celi 3 godini i tva ne zna4e6e 4e ne moje da si nameri gadje na negovata vazrast ,naprotiv ima6e gi pod pat i nad pat we...

ami i az bqh na 16 i hodeh s edin ama na 27 i 4esno da ti kaja na6te kato razbraha 4e vaob6te imame ne6to ob6to mn se bqha razsardili no ima i drugo.. az nikoga ne sm im razkazvala ni6to za nego i e normalno da si mislqt lo6i ne6ta i vapreki 4e sega ne hodim osaznavam 4e sm popadnala na mn svesten 4ovek i 4e naistina me e obi4al i o6te me obi4a no tva sa si drugi raboti .... tai 4e ako im razkazva6 za nego moje puk da go haresat .. ama opitai se da razbere6 dali toi darji na teb za6toto 100% si 4uvala za razni mom4eta deto hodqt s mn po malki momi4eta zaradi seksa... i zatova ako naistina si sigurna pogovorete si s va6te .. puk ako v kraina smetka te ti prepre4at patq.... ami prosto poiz4akai da porasne6 togava 6te za4etat mnenieto ti ima mn takiva vrazki no tva sa golemi zreli hora.. a predpolagam va6te ne te mislqt za mn zrqla i ne biha ti povqrvali iina4e ti ne bi se pritesnqvala da im g kaje6 uspeh

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    ami i az bqh na 16 i hodeh s edin ama na 27 i 4esno da ti kaja na6te kato razbraha 4e vaob6te imame ne6to ob6to mn se bqha razsardili no ima i drugo.. az nikoga ne sm im razkazvala ni6to za nego i e normalno da si mislqt lo6i ne6ta i vapreki 4e sega ne hodim osaznavam 4e sm popadnala na mn svesten 4ovek i 4e naistina me e obi4al i o6te me obi4a no tva sa si drugi raboti .... tai 4e ako im razkazva6 za nego moje puk da go haresat .. ama opitai se da razbere6 dali toi darji na teb za6toto 100% si 4uvala za razni mom4eta deto hodqt s mn po malki momi4eta zaradi seksa... i zatova ako naistina si sigurna pogovorete si s va6te .. puk ako v kraina smetka te ti prepre4at patq.... ami prosto poiz4akai da porasne6 togava 6te za4etat mnenieto ti ima mn takiva vrazki no tva sa golemi zreli hora.. a predpolagam va6te ne te mislqt za mn zrqla i ne biha ti povqrvali iina4e ti ne bi se pritesnqvala da im g kaje6 uspeh

prava si napalno..

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Кво лошо има ако си с някав 20-25 годишенМога да ви кажа че от мн малка си обичам батковците.Сега гаджето ми е на 22.Много по яко е да си с някой кожто не мисли като вчерашен,знае за кво става въпрос и не е някво тъпо лапе...
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    Кво лошо има ако си с някав 20-25 годишенМога да ви кажа че от мн малка си обичам батковците.Сега гаджето ми е на 22.Много по яко е да си с някой кожто не мисли като вчерашен,знае за кво става въпрос и не е някво тъпо лапе...
    bravo o6te edin se prisaedinqva kam grupi4kata.Nqmat zna4enie godinite stiga da se obi4at horata

След като акълът на "баткото" е колкото на 15-16 годишен, няма нищо лошо да са заедно с момичето.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    След като акълът на "баткото" е колкото на 15-16 годишен, няма нищо лошо да са заедно с момичето.

e Dimitre mersi ma na moq mu be6e akal ne na 15-16 ,a na zrql maj

Всички разправят така... Аз обаче все си мисля, че ако зрял човек е с всичкия си, въобще няма да се занимава с някакви на тази възраст. То е все едно аз сега да тръгна с някоя на 13...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Всички разправят така... Аз обаче все си мисля, че ако зрял човек е с всичкия си, въобще няма да се занимава с някакви на тази възраст. То е все едно аз сега да тръгна с някоя на 13...
    aaaaaa ti nali si mnogo golqm bre ei ta ti si po-malak ot men

По-голяма си от мене с цели няколко месеца, како Мери Попинз...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Ми и аз не мога да те посъветвам нищо!Само ще си изразя мнението, което едва ли ще ти хареса ама аз да си кажа Нe приемам подобен род връзки, нямам определена причина да мисля така, ама ми се струва неестествено! Относно майка ти едва ли ще го приеме с радост , но се опитай да я убедиш че той е подходящия за теб, ако наистина го чустваш така Успех!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Според мен най-добре да представиш на майка си предимствата от връзката ви!
    Няма нищо лошо да сте заедно, особено като се обичате! Обясни и какво намираш в него.
    Мисля че даже и сега да не те разбере, с времето нещата ще си дойдат на мястото.
    И аз така мисля
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    По-голяма си от мене с цели няколко месеца, како Мери Попинз...
    em po-golqma sam

pogovori s maika ti i kaji za nego malko,po-malko i gi zapoznaite ,ma predi tva badi 100% sigurna v nego

Guest
    Кажи и "Мамо дъщеря ти е курволяк"

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Кажи и "Мамо дъщеря ти е курволяк"
    kaji go za sebe si na maika si ,ma v drugiq smisal

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    ae nema zna4enie godinite kat se lofqqqt .....samo obqsni na mam4eto kak stoqt ne6tata,BUDI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO ubeditelna.....!!!!! kusmetec
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    ae nema zna4enie godinite kat se lofqqqt .....samo obqsni na mam4eto kak stoqt ne6tata,BUDI MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGO ubeditelna.....!!!!! kusmetec

i az tva vikam \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си