.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    катя89
    Guest
    Ей авторката що не тръгнеш с 40 годишен,а и всички които я защитавате.Човек,който е над 18 не би трябвало да се интересува от непълнолетни.Мале що педофили имало.Авторке аз ако съм на мястото на майка ти какъв бой бих ти спретнала нямаш си напредстава.То не само бой,а и наказания.Простотията не ходи по гората,а по хората.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от катя89
    Ей авторката що не тръгнеш с 40 годишен,а и всички които я защитавате.Човек,който е над 18 не би трябвало да се интересува от непълнолетни.Мале що педофили имало.Авторке аз ако съм на мястото на майка ти какъв бой бих ти спретнала нямаш си напредстава.То не само бой,а и наказания.Простотията не ходи по гората,а по хората.

ela az da ti go spretna toq boi iska6 li?!?!?!?kvo zna4enie ima 4e hodi s 27 godi6en we...ti 4eli ne hodi6 ili 6e kaje6 4e hodi6 s po-malki ot teb,a???!?!?!?

катя89
    Guest
    Мери аз ходя с мои връстници или с една-две години по големи от мен.Но 9 години са много.Ако си на 18 на колкото си ти ходи ако искаш и с 90-годишен.Все пак си пълнолетна и сама си носиш отговорност,а за авторката отговорност все още носят родителите и.Така че тя не може да се сравнява с теб.

Фен
    Град
    София
    Няма да ти се бъркам в решението/въпреки, че мисля, че е до голяма степен погрешно/, а само ще ти кажа че трябва да бъдеш изключително убедителна,защото възможностите майка ти да одобри връзката ви е нищожна!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами трябва да говориш сериозно с нея и да й кажеш,че адски много го обичаш и искаш да сте щастливи,но бъди готова и да не го приеме,защото извинявай,разликата ви е 9 години,които хич не са малко на твоята възраст...все пак.
    ахам!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Re: Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite na vsi4ki,ne sam sigurna dali tazi tema e podhodq6ta za tova kadeto 6te ve pitam.Zna4i az se zdobrih sas moito gadje,no ega imam problem kak da kaja na roditelite mi ili pone na maika mi 4e hoda sas nego,te vaob6te ne go udobrqvat,toi e na 25 a az na 16.Mn se obi4kame a tova e nai golqmata pre4ka roditelite mi.Molq Vi pomognete mi daite mi savet kak da kaja na maika mi za nego.Blagodarq predvaritelno

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    ами отиваш и го казваш и посел бягаш на някаде аз поне така казвам лошите новини

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Мери аз ходя с мои връстници или с една-две години по големи от мен.Но 9 години са много.Ако си на 18 на колкото си ти ходи ако искаш и с 90-годишен.Все пак си пълнолетна и сама си носиш отговорност,а за авторката отговорност все още носят родителите и.Така че тя не може да се сравнява с теб.

aweeeeeee mome ti mai si mnogo zle.Az s moq biv6 se zapoznah na 15 i imahme po4ti 3 godini vrazka! taka 4e nedei da dava6 maloumni saveti 6toto qvno ne iska6 da porastne6.Tozi 4ovek moje da e s 9 godini po-golqm ot men ma tolkova mnogo ne6ta mi pomogna da napravq i e napravil za men 4e ti samata tva 6e go ima6 4ak na 30 nali se se6ta6.I edin pat ne me e nasilil za sex ,ne se e vazpolzval ot men po tvoita logika kakvato e.Toi me obikna ot parvata sre6ta.I kvo na6te razbraha za nego ,kazah im kak sedqt ne6tata i iskaha da se zapoznaqt ,em zapoznah gi be da mu se nevidi koe e tolkova strannoto ne moga da razbera.Ti iska6 da si dete kat ima6 takava vrazka,az blagodarenie na nego porasnah i imam jelanie za jivot.Dori da sa 9 godini nqma zna4enie stiga horata da se obi4at kazvam go 6oto sam go izpitala na svoi grab.Za tiq blizo 3 godini vednaj ne mi e izneveril ili izlagal vednaj.....nali se se6ta6 tva za kvo govori.Prosto kato ne si go izpitala na svoi grab nedei da govori6 6toto e mnogo lesno da go kaje 4ovek koito ne se e vlubval istinski i ne e imal takava vrazka.Ne iskam da obidq nikoi naistina,ama takava vrazka mnogo pomaga na 4ovek da porasne i da se osaznae,da razbere kakvo iska i ot kogo.

катя89
    Guest
    Ясно Мери,явно ти си имала редкия късмет да сполучиш на мъж,който е доста по голям от теб и не те е използвал само заради единия секс.Но аз говоря за по голямата част от мъжете,които мислят за само за секс и нищо друго.Права си,че не искам да порасна,но какво лошо има в това.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Ясно Мери,явно ти си имала редкия късмет да сполучиш на мъж,който е доста по голям от теб и не те е използвал само заради единия секс.Но аз говоря за по голямата част от мъжете,които мислят за само за секс и нищо друго.Права си,че не искам да порасна,но какво лошо има в това.
    Ma to nqma lo6o da ne iska6 da porasne6,ama ti se nalaga.Nqma da govorq za kvo az sam porasnala o6te na 7-8 godini 6toto pove4eto ot horata tuk sa go izjivqli....Toq 4ovek me hvana v depresiq - dqdo mi be6e po4inal.I kakto ti se izrazi rqduk kasmet e.No mi kaji za6to pove4eto ot moite vrasni4ki sa to4no s takiva maje i sa se zapoznali to4no ,kogato se bqh zapoznala i az s nego.Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini,vijdam gi tiq ot moq klas kvo sa ,ma vijdam i drugite kakvi sa...Ima mnogo golqma razlika mejdu majete.Ako ti mu dade6 na 2,3 ili 4 sre6ta sex na4i tva ve4e si e tvoi problem da ti kaja,spored men ne vseki maj e do sex,zavisi kak go poznava6 i kakvo pravo si mu dala v jivota si.Zavisi i ot druga strana kade 6te se zapoznae6 s nego i kak 6te podhodi6 kam ne6tata.Az i moite priqtelki li4no se po praznici sme se zapoznali - az bqh na 8 dekemvri,drugite na nova godina,na sveti valentin...Prosto ako i dvamata stra6no mnogo se obi4at ne vijdam kakvo im pre4i da badat naistina zaedno.Ako 4ovek podhodi mnogo vnimatelno kam ne6tata i zapo4ne da govori na roditelite si za nego te malko,po-malko 6te iskat da se zapoznaqt s nego i da go "izpitat " kakto kazvat roditelite na moite priqteli.Za lubovta nqma nikakvi granici....Ti ne iska6 da porasne6,ma mnogo momi4eta na tvoita vazrast ottdavna sa porasnali.

Цитирай Първоначално написано от meri88
    Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini
    Така е, няма спор. Ама защо си мислиш, че момичетата, които сте на по 17-18, сте много зрели?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini
    Така е, няма спор. Ама защо си мислиш, че момичетата, които сте на по 17-18, сте много зрели?
    mi Dimitre ti ne me poznava6.Opoznai me i 6e razbere6 ,ima mnogo moi naborki koito sa mnogo po zreli ot vazrastta si

Драга ми Мариетке, аз мога да кажа същото за себе си, както и всеки мой връстник. Така че няма да е зле да изнамериш още аргументи, които са в подкрепа на твърдението ти.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Драга ми Мариетке, аз мога да кажа същото за себе си, както и всеки мой връстник. Така че няма да е зле да изнамериш още аргументи, които са в подкрепа на твърдението ти.
    6666 mal4u :P
    kazah ti hvani me opoznai i 6e ti kaja za6to.Ima momi4eta koito baq barzo porasvat ne na van6en vid ,a na harakter......

Guest
    ei meri88 kon takav stiga si sa praila na mnoo otvorena ve pi6leme!

kato tarsi6 zrql maj fani si nqkoi veteran ot 2rata svetovna.. opredeleno toi mn ne6ta e vijdal!

vii momi4enca na po 15-16 tarsite batkovci s koli i ebane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си