Цитирай Първоначално написано от катя89
Мери аз ходя с мои връстници или с една-две години по големи от мен.Но 9 години са много.Ако си на 18 на колкото си ти ходи ако искаш и с 90-годишен.Все пак си пълнолетна и сама си носиш отговорност,а за авторката отговорност все още носят родителите и.Така че тя не може да се сравнява с теб.

aweeeeeee mome ti mai si mnogo zle.Az s moq biv6 se zapoznah na 15 i imahme po4ti 3 godini vrazka! taka 4e nedei da dava6 maloumni saveti 6toto qvno ne iska6 da porastne6.Tozi 4ovek moje da e s 9 godini po-golqm ot men ma tolkova mnogo ne6ta mi pomogna da napravq i e napravil za men 4e ti samata tva 6e go ima6 4ak na 30 nali se se6ta6.I edin pat ne me e nasilil za sex ,ne se e vazpolzval ot men po tvoita logika kakvato e.Toi me obikna ot parvata sre6ta.I kvo na6te razbraha za nego ,kazah im kak sedqt ne6tata i iskaha da se zapoznaqt ,em zapoznah gi be da mu se nevidi koe e tolkova strannoto ne moga da razbera.Ti iska6 da si dete kat ima6 takava vrazka,az blagodarenie na nego porasnah i imam jelanie za jivot.Dori da sa 9 godini nqma zna4enie stiga horata da se obi4at kazvam go 6oto sam go izpitala na svoi grab.Za tiq blizo 3 godini vednaj ne mi e izneveril ili izlagal vednaj.....nali se se6ta6 tva za kvo govori.Prosto kato ne si go izpitala na svoi grab nedei da govori6 6toto e mnogo lesno da go kaje 4ovek koito ne se e vlubval istinski i ne e imal takava vrazka.Ne iskam da obidq nikoi naistina,ama takava vrazka mnogo pomaga na 4ovek da porasne i da se osaznae,da razbere kakvo iska i ot kogo.