- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Как да кажа на наще, че ходя с 25 годишен?
Ma to nqma lo6o da ne iska6 da porasne6,ama ti se nalaga.Nqma da govorq za kvo az sam porasnala o6te na 7-8 godini 6toto pove4eto ot horata tuk sa go izjivqli....Toq 4ovek me hvana v depresiq - dqdo mi be6e po4inal.I kakto ti se izrazi rqduk kasmet e.No mi kaji za6to pove4eto ot moite vrasni4ki sa to4no s takiva maje i sa se zapoznali to4no ,kogato se bqh zapoznala i az s nego.Mujete nad 22-23 naistina sa mnogo po zreli ot tezi na 17-18 godini,vijdam gi tiq ot moq klas kvo sa ,ma vijdam i drugite kakvi sa...Ima mnogo golqma razlika mejdu majete.Ako ti mu dade6 na 2,3 ili 4 sre6ta sex na4i tva ve4e si e tvoi problem da ti kaja,spored men ne vseki maj e do sex,zavisi kak go poznava6 i kakvo pravo si mu dala v jivota si.Zavisi i ot druga strana kade 6te se zapoznae6 s nego i kak 6te podhodi6 kam ne6tata.Az i moite priqtelki li4no se po praznici sme se zapoznali - az bqh na 8 dekemvri,drugite na nova godina,na sveti valentin...Prosto ako i dvamata stra6no mnogo se obi4at ne vijdam kakvo im pre4i da badat naistina zaedno.Ako 4ovek podhodi mnogo vnimatelno kam ne6tata i zapo4ne da govori na roditelite si za nego te malko,po-malko 6te iskat da se zapoznaqt s nego i da go "izpitat " kakto kazvat roditelite na moite priqteli.Za lubovta nqma nikakvi granici....Ti ne iska6 da porasne6,ma mnogo momi4eta na tvoita vazrast ottdavna sa porasnali.Първоначално написано от катя89