.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Guest

zashto za boga pushite...

mnogo ama naistina mnogo se chudq ..specialno momchetata...zashto pushite treva!?...kakva e prichinata za tova...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    за да се напушим - каква друга причина може да има?!

една там..
    Guest

Пуши марихуана и дишай цвободно ! :P

еммм аз съм момиче и пуша трева....защото не ме ебе ,защото ми харесва, защото ме кара да се смея да не мисля за проблеми ..знам че това не е начина за решаването на проблемите но просто не мисля за тях по този начин.. :-k за мен ганджата е нещо като приятел честно казано не ме ебе кой кфо си мисли за мен даже изобщо не ме интересува тфа...Важното е аз как се чувствам добре а не кфо мислят за мен...лично аз познавам много хора които пушат марихуана всеки ден се напушваме и се смеем хахахаххаха ми тфа е незнам кфо още да ти кажа...общо взето пуша защото ме кефи начина по който се чувствам \:D/ [/b][/u][/b][/u][/i]

mi pu6im za da se napu6im za tva..blizko e do akala...az ni6to 4e sam momi4e i az pu6a ponqkoi pat ...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    mi pu6im za da se napu6im za tva..blizko e do akala...az ni6to 4e sam momi4e i az pu6a ponqkoi pat ...
    brei brei...dobre dobre...shte se karame utre s tebe v daskaloto

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Da i vsa6tnost po4ti vsi4ki zapo4vat da 4adat ot gazariq ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    Da i vsa6tnost po4ti vsi4ki zapo4vat da 4adat ot gazariq ...
    И после като станат като теб - за респект.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Kakvo ima6 vpredvid pod tova "kato stanat kato teb"??

Супер фен
    Закоравели чадомани.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Xaxaxa 6egadjiq
    Az vsa6tnost ne pu6a dori cigari

Супер фен
    Ех изложих се.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Ee spokoino aide stiga sme floodili

Повече от фен
    ми....що пък да не пушим????

Супер фен
    защото така ни харесва !!!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Пуши марихуана и дишай цвободно ! :P

Цитирай Първоначално написано от една там..
    еммм аз съм момиче и пуша трева....защото не ме ебе ,защото ми харесва, защото ме кара да се смея да не мисля за проблеми ..знам че това не е начина за решаването на проблемите но просто не мисля за тях по този начин.. за мен ганджата е нещо като приятел честно казано не ме ебе кой кфо си мисли за мен даже изобщо не ме интересува тфа...Важното е аз как се чувствам добре а не кфо мислят за мен...лично аз познавам много хора които пушат марихуана всеки ден се напушваме и се смеем хахахаххаха ми тфа е незнам кфо още да ти кажа...общо взето пуша защото ме кефи начина по който се чувствам \/ [/b][/u][/b][/u][/i]
    дуро мнение ... и аз мисля така ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Русе
    ечи пушете ве. Тровете се , то си е за вас . мога да кажа само DGD

zashto pitash samo mom4etata zashto pushat treva se edno bate momi4etata ne pushat koz i siv huandec ...to i as pusha zashto mi xaresva i mi prai got da go pravq tva ne zna4i 4e sam zavisima ot tva
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

не си но може би ще станеш ако продължаваш все така...
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Guest
    Страшно тъпо е да пушиш още повече - дапушиш трева! Пробвала съм цигари много пъти и всички викат, че ще се пристрастя още от първия път, че ще ми хареса страшно много. Но поне с мен не е така. Не намирам нищо особено при пушенето - само дето ти излиза дим от устата и после вониш. Хората, които пушат са лекомислени и не мислят за бъдещето си! Защото цигарите, а и марихуаната скапват здравето ти. Това е доказано от учени. Няма смесъл, за да ти стане хубаво и весело за няколко часа да си вредиш, още повече ако започнеш от малка възраст!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Страшно тъпо е да пушиш още повече - дапушиш трева! Пробвала съм цигари много пъти и всички викат, че ще се пристрастя още от първия път, че ще ми хареса страшно много. Но поне с мен не е така. Не намирам нищо особено при пушенето - само дето ти излиза дим от устата и после вониш. Хората, които пушат са лекомислени и не мислят за бъдещето си! Защото цигарите, а и марихуаната скапват здравето ти. Това е доказано от учени. Няма смесъл, за да ти стане хубаво и весело за няколко часа да си вредиш, още повече ако започнеш от малка възраст!
    и за каде да си пазя здравето.. като стана на 50 така или иначе се нещо ще ме боли.. абе секи го разбира по различен начин.. нямаш право да даваш определения и квалификации.. ти не виждаш смисъл ок твоя си работа, но не лепвай етикети на това което не разбираш..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и за каде да си пазя здравето.. като стана на 50 така или иначе се нещо ще ме боли.. абе секи го разбира по различен начин.. нямаш право да даваш определения и квалификации.. ти не виждаш смисъл ок твоя си работа, но не лепвай етикети на това което не разбираш..
    Всеки има право на мнение - включително и аз. Това нали е форум и всеки пише каквото мисли. Това е моето мнение, моите наблюдения. А те са, че не на 50 години, а доста по-рано се наблюдава вредата, която сигурно сте чували вече. А тя не е само една. Пък и всеки 50-годишен човек може да има проблеми със здравето, заради възрастта си, но никой не би искал да има още проблеми например с белия дроб, нали? Сега 50-годишните пушачи сигурно си казват: "Защо ли почнах да пуша от толкова млад? Виж ме сега какъв съм станал!" или: "Не трябваше да опитвам онзи път. Сега вече 40 години пуша и не мога да ги откажа! А пък за здравето ми да не говорим."

:DDD

A zashtO NE?! Mene Mi se pushi i shte si pushaaa..Daje sa otiam da si palnaa edna cigarka Tfa si E lichen izborr ta nali sme v svobodna dyrjava Go go go to smokeee...
    shit'zZ come true wen you belive in them...xXx I love when you kiss me, I love you tess of moute you're evrythin' in my life..Dear Cocain just kidin' ...Shortyyy where you goO?!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Абе секи си прави каквото си иска и неможе някой комплексар да казва кой какво да прави Аз пуша и никой неможе да ме спре

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    защото така ни харесва !!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на _donna_
    щото и да пушиш и да не пушиш кат напишеш
    "кравата пасе трева" в мирка и те кик..

пушим щот' е .. ЯКО?!

Офф..а тия с вредите пак се обаждат..
    Мога да ви кажа,че ако някой учен изказващ се против тревата,
    беше изпушил поне колкото половината пъти,в които е споменал
    думата "трева" в научните си трудове,нямаше изобщо да ги напише ..

Вместо да говорите празни приказки седнете прочетете нещо.
    То и да си тревоман е майсторлък .. а вас ви мързи да дишате
    и си праскате как ви дойде през кухите тикви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си