.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    щото и да пушиш и да не пушиш кат напишеш
    "кравата пасе трева" в мирка и те кик..

пушим щот' е .. ЯКО?!

Офф..а тия с вредите пак се обаждат..
    Мога да ви кажа,че ако някой учен изказващ се против тревата,
    беше изпушил поне колкото половината пъти,в които е споменал
    думата "трева" в научните си трудове,нямаше изобщо да ги напише ..

Вместо да говорите празни приказки седнете прочетете нещо.
    То и да си тревоман е майсторлък .. а вас ви мързи да дишате
    и си праскате как ви дойде през кухите тикви.
    mali da si glupav ne e lesno sq se ubejdavam! az nepu6a nito treva nito obiknovenni cigari no mi e interesno dali sam ne6to po-nis6e ot vas a?
    Pu6ite 6tot bilo QKO-hahahahah tva pak e golqma izmislica! koe mu e qkoto - tva da se napu6i nqkoi kompleksiran teen i da zeme da pribie posle nqkoq babi4ka 6tot tq ne e iskala da mu dade pensiqta si a?
    Hora zemete se osyznaite taka ili ina4e si4ki 6te umrem no za6to trq da se trovim o6te ot ranna vuzrast???? Q mi kajete togava kak se 4ustvate kat se napu6ite a? Mislite 4e ste na vurha ?
    Bokluci! Nemoga da vi uvaja mnenieto 4e pu6ite 6tot bilo QKO! Pu6ite 4e da si izbivate kompleksite!
    ZEmete se ozyznaite!

Супер фен Аватара на _donna_
    хаХАХАха..

Пич,ти си живееш в свой измислен свят.
    Щом не пушиш нито трева,нито цигари не можеш да знаеш как е.
    И изобщо не става въпрос за пребиване на бабички по улиците.
    Става въпрос за цивилизовано и умерено пушене в приятна компания,чашка домашно и Doors.
    А комплексите?!Те могат да се избият по всякакъв начин.
    Можеш и да заколиш някого,не е нужно да пушиш.

В пушенето няма смисъл.
    Пуши се,защото е ЯКО /в смисъл на-"става ти хубаво като пушиш",а не в смисъл на "мноо съм ЯК пред другите гъзари като пуша"/ и всеки който си мисли,че се пуши за нещо друго е глупав.

И вместо да плюеш лайна на шльокавица седни си прочети буквара!
    Как се чувствам като пуша? ЯКО.Както се чувствам като пия бира,
    или като се разхождам по полянка или когато някой приятел се усмихне .. а най-големите комплексари са тия,които само гледат кого да обвинят в комплексарство.

И..не завиждай на пушещите трева,всеки може да живее без това.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Защото пушенето се превръща в гаден навик и някои хора не искат да се откажат от този навик...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    Pu6ite 4e da si izbivate kompleksite!
    ZEmete se ozyznaite!
    Ами май комплексарите сте вие дето само знаете да плюете. То това май ще стане национален спорт на България. Плюене. И хората по цял ден го тренират. Ами да, вие така или иначе нямате какво да правите по цял ден, защо да не потренирате малко Плюене. Важен е спорта! Че защо ви е да се питате въпроси като "Какво градивно свърших днес?" ?! Важен е спорта!
    Оставяйки иронията на страна ще ви попитам, вие наистина, ама наистина ли си нямате свои собсвтени проблеми, че да се занимавате с чуждите. Искрено ви завиждам. Именно затова Б-я е Бигбрадърска страна. Защото никой дори за секунда няма да погледне какво се слува с него си. Всеки гледа двора на съседа.
    Не мисля, че ние които пушим трева сме тези дето бягат от проблемите. Май тея дето с търсенето на несъществуващи проблеми у другите вместо да разрешат своите, май те бягат.
    Заеби ги ти тея работи че тревата ми вреди. Заеби и въпроса защо аз пуша трева. Отговори си първо на въпроса "Аз защо я направих тая тема? Какво исках да постигна?" . Всеки има своята мотивация да пуши. Но каква беше твоята да държиш сметка. И от позиция на какъв?!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gabi_gabi
    не си но може би ще станеш ако продължаваш все така...
    ъъъ...тебе глава боли ли те?

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    _donna_
    Ей тва е човека,за който има one big fat RESPECT от мен!!!

Guest
    За Бога, ПУШИМ , за6тото ПРОМЕТЕЙ ни е дал ОГЪН4е навремето...
    ина4е 6тяхме да ПАСЕМ

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Da be .. Dobra tema ewala .. I az imam syshtiqt wypros (Zashtoto az ne pusha..) Zashto pushite ?!?!? Tolkoz li wi kefi ili !?!? ili prosto ste nekwi zaribeni pushachi?!Stia ste pushili otiwaite da trenirate neshto.. Ne se trowete .. Towa go znaete koi znae po kolko pyti wi go kazwat na den .. no da go znaete ot men
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Guest
    ам 4е аз си тренирам.. при това две неща- (катерене лятото и сноуборд зимата)
    пушенето не пре4и на спорта, само на рекордите.
    Нямам мерак за рекорди, нито в пушенето, нито в спорта.
    Правя го за удоволствие и заради предизвикателството.
    п.с. тия дето не пушат, И те ще умрат.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    за да се напушим - каква друга причина може да има?!
    karti mifki
    FraKE 420Crew!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми то 4е аз съм моми4е и пу6а и ко? ми пу6а за кеф бе..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Големи герои сте.

/сега колко ли човека ще ме цитират и псуват...
    /
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Големи герои сте.

/
    stani i ti geroi

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Големи герои сте.

/
    Come to the dark side!We have free cookies!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    az naprimer ne pusha treva ... zashtoto i bez da pusha se chuvstvam spr qko i nqam nujda ot tez bokluci za da si praq kefa

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    а защо за бога да не пушиме ?

Мега фен Аватара на sasha_90
    i az tva se 4udq,cigarite sa lo6 navik,no vseki si ima pravo na izbor

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    stani i ti geroi
    Не искам. И така си ми е добре.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest

Re: zashto za boga pushite...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo ama naistina mnogo se chudq ..specialno momchetata...zashto pushite treva!?...kakva e prichinata za tova...
    A puk az iskam da te pitam zashto horata vse si vrat gagata kudet im nee rabota. Shto sa pochnali narkoticite si e tqhna rabota. "Zashto pushite treva?", "Zashto shmurkate, obqsnete mi!" Aman ot takiva temi veche!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Аз па не мога да разбера теа които ме питат "защо за бога пушиш трева?" еми щото така ми харесва щото живота си е мой и ще се тровя колкото искам...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

xaxa koi pu6i treva we?prosto q uni6tojavame (ako moje v golemi koli4estva)
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Защото така ни става по-добре,спраме да мислим за проблемите,кара ни да се чувстваме по-добре и ни минава яда кат сме ядосани,за тва!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Защото така ни става по-добре,спраме да мислим за проблемите,кара ни да се чувстваме по-добре и ни минава яда кат сме ядосани,за тва!
    A posle kat wi pusne kakwo prawite? Ne 4e ne6to ma twa e mnogo tupa pri4ina da pu6i6 trewa...

A posle kat wi pusne kakwo prawite? Ne 4e ne6to ma twa e mnogo tupa pri4ina da pu6i6 trewa...
    ami kato ni pusne pu6im pak , i pak ,i pak.Koz v BG kolkoto iska6... a ti 6to ne probva6 da vidi6,ta da ne zafava6 tupi vuprosi poe4e,ili te e strah 4e 6e umre6...zzzzzz.. nemoga da povqrvam 4e ima tolkova zapu6eni hora v na6ata durjava,ama kak da e po-razli4no kato vsi4ki slu6at 4alga i piqt alkohol,v posledstvie predizvikvat sekvi bezredici .... pojelavam ti da ide6 da se 6iba6 s vsi4ki v BIAD....me4tata na vsqka tupa kofa v BG!
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sounder
    ami kato ni pusne pu6im pak , i pak ,i pak.Koz v BG kolkoto iska6... a ti 6to ne probva6 da vidi6,ta da ne zafava6 tupi vuprosi poe4e,ili te e strah 4e 6e umre6...zzzzzz.. nemoga da povqrvam 4e ima tolkova zapu6eni hora v na6ata durjava,ama kak da e po-razli4no kato vsi4ki slu6at 4alga i piqt alkohol,v posledstvie predizvikvat sekvi bezredici .... pojelavam ti da ide6 da se 6iba6 s vsi4ki v BIAD....me4tata na vsqka tupa kofa v BG!
    Misla 4e sum pu6ila trewa dostaty4no mnogo puti ta da znam 4e nema da umra. Ti izglejda ne si me razbral/a...kato popitah kakwo prawat kat gi pusne ne sum go imala wpredwid w bukwalniq smisul na dumata. Prost iskah da iztukna 4e za mene li4no e tupo nekoi da pu6i trewa za da bqga uj ot problemite si.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си