.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    хаХАХАха..

Пич,ти си живееш в свой измислен свят.
    Щом не пушиш нито трева,нито цигари не можеш да знаеш как е.
    И изобщо не става въпрос за пребиване на бабички по улиците.
    Става въпрос за цивилизовано и умерено пушене в приятна компания,чашка домашно и Doors.
    А комплексите?!Те могат да се избият по всякакъв начин.
    Можеш и да заколиш някого,не е нужно да пушиш.

В пушенето няма смисъл.
    Пуши се,защото е ЯКО /в смисъл на-"става ти хубаво като пушиш",а не в смисъл на "мноо съм ЯК пред другите гъзари като пуша"/ и всеки който си мисли,че се пуши за нещо друго е глупав.

И вместо да плюеш лайна на шльокавица седни си прочети буквара!
    Как се чувствам като пуша? ЯКО.Както се чувствам като пия бира,
    или като се разхождам по полянка или когато някой приятел се усмихне .. а най-големите комплексари са тия,които само гледат кого да обвинят в комплексарство.

И..не завиждай на пушещите трева,всеки може да живее без това.
    pi4 vij sq - az li4no sam bil v takiva kompanii i znam za kvo kazvam tva!PIq ama radko taka 4e spoks nejiveq v moq si izmislqn svqt! ne si mi cepnal tva det iskam da kaja
    И вместо да плюеш лайна на шльокавица седни си прочети буквара!- hah sori ama i tuk ne si prav!
    Pu6ete , trovete se awe pravete kvot 6tete! Li4no az sam si izrazil mnenieto i smqtam 4e za sebe si sam prav
    Az i kompleksar-HAHA nqmam kompleksi , awe ti napu6en li si bil kogat si mi 4el mnenieto hah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Night_lover
    Pu6ite 4e da si izbivate kompleksite!
    ZEmete se ozyznaite!
    Ами май комплексарите сте вие дето само знаете да плюете. То това май ще стане национален спорт на България. Плюене. И хората по цял ден го тренират. Ами да, вие така или иначе нямате какво да правите по цял ден, защо да не потренирате малко Плюене. Важен е спорта! Че защо ви е да се питате въпроси като "Какво градивно свърших днес?" ?! Важен е спорта!
    Оставяйки иронията на страна ще ви попитам, вие наистина, ама наистина ли си нямате свои собсвтени проблеми, че да се занимавате с чуждите. Искрено ви завиждам. Именно затова Б-я е Бигбрадърска страна. Защото никой дори за секунда няма да погледне какво се слува с него си. Всеки гледа двора на съседа.
    Не мисля, че ние които пушим трева сме тези дето бягат от проблемите. Май тея дето с търсенето на несъществуващи проблеми у другите вместо да разрешат своите, май те бягат.
    Заеби ги ти тея работи че тревата ми вреди. Заеби и въпроса защо аз пуша трева. Отговори си първо на въпроса "Аз защо я направих тая тема? Какво исках да постигна?" . Всеки има своята мотивация да пуши. Но каква беше твоята да държиш сметка. И от позиция на какъв?!
    1-vo: EDVA LI NIE DETO NEPU6IM SME PO-GOLEMITE KOMPLEKSARI OT VAS!
    2-RO:TREVATA NEVREDI-DA , DA- POZNAVAM 1 PI4 DETO SQ PU6I PO 7 JOINT-A NA DEN I KAZA 4E VE4E 6TE MINAVA NA NE6TO PO-TVURDO 6TOT TVA BILO SLABA RABOTA!
    3-TO: PITAME VI 6TOT QVNO NI INTERESUVA! SEKI SI IMA PROBLEMI NO TOVA NEOZNA4AVA 4E NEMOJE DA PITA DR-Q KAKVI PROBLEMI IMA I DALI ZAEDNO MOJE DA RE6AT TOQ PROBLEM!!!!
    4-TO: NE MI GOVORI ZA ONOVA TUPO PREDAVANE I NE NI SRAVNQVAI S NAS!
    OB6TO ZETO-TROVETE SE AMA NE NI OBVINAVAITE NAS ZATOVA 4E 6TO PYSKAME TAKIVA TEMI! QVNO SE INTERESUVAME

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Heart
    az naprimer ne pusha treva ... zashtoto i bez da pusha se chuvstvam spr qko i nqam nujda ot tez bokluci za da si praq kefa
    za tezi tvoi dumi te uvajavam! EVALA!!!!

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    zabraih da se logna-3 te mneniq sa moi
    P.S. i tva se slu4va

Guest
    сега трева след година-две нещо по-силно и след още малко на улицата

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    сега трева след година-две нещо по-силно и след още малко на улицата
    на улицата е уютно..

Guest
    Пробвал съм всички наркотици (без хероин ... тва с спринцовки да се занимаваш няма оправяне)
    1. Тези които не пушат или не са употребявали наркотици не са с НИЩО по умни от тези които сме пробвали
    2. ТНС в 1 холандец се равнява на количеството THC в 1 кутия цигари (и все пак в тревата няма разни катрани докато в цигарите ги има в големи количества)
    3. Четох нечие мнение пак в този форум - Дали ще се напушиш и ще си на кеф или ще се напиеш и ще повръщаш си е ваш избор
    4. познавам футболист от "професионалната" ни А група който пуши трева (и не си измислям !) и това не му пречи да играе наравно с съотборниците му
    5. Не смятам че ако пушиши трева си комплексар и обратното това е въпрос на личен избор НО МРАЗЯ НЯКАКВИ ЛИГАВИ ЧАЛГАРЧЕТА НАЛИВАЩИ СЕ КАТО 40 ГОДИШНИ 120КГ. МЪЖЕ С РАКИЯ И КАКВИ ЛИ НЕ АЛКОХОЛИ ДА МИ КАЗВАТ ЧЕ СИ ВРЕДЯ НА ЗДРАВЕТО И ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ УМРА СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ОТ ПУШЕНЕ НА ТРЕВА

Guest
    tova za THC koeto si napisal neznam dali be6e to4no taka i az sum q 4uval tazi teoriq no po ostanalite to4ki sum suglasen s teb az ne pu6a treva no imam mnogo priqteli koito pu6at i ne sa razli4ni daje ako ne mi bqha kazali 4e pu6at nqma6e i da razbera

tova e hubav vapros.az treva ili ne6to drugo ne pu6a samo cigari.no ne go pravia ot gazaria.zapo4nax go ot lo6a kompania.

Guest
    А вие защо пиете, каква е причината за това?
    Пуша щото искам

П.С. Горд съм че никога не съм се напивал!!!1

Guest
    пушенето развива въображението !

http://www.waytoomany.com/vids/weed/3bottlegravity.php

ne sum vijdal napu6en da pravi problemi i da se bie... dokato piqn Don`t drink & drive , just smoke & fly
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

ем май е ....
    защото ИСКАМЕ и защото МОЖЕМ
    хохохо =DD

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    защото така ни харесва !!!

Хаха...тва е!!!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Ne znam za vas,ama az si pu6a za kef,a nai qko e da otide6 napu6en na daskalo

Smocking
    Guest

Izbora e tvoi!

Az sam na 15 i pu6a ot 2g samo cigari,vsa6tnost sam si dal otgovor za6to go pravq pu6a ne zaradi samite cigari a za6toto vav vremeto koeto pu6a-moiat FasBreak,vigdam minyta spokoistvie kogato po golqmata 4ast ot saznanieto mi ostava na spokistvie i moga da sabera mislite si i da se otkasna ot okolnia stres no tova izob6to ne e pri4ina da zapo4va6 da pu6i6,mn dobre razbiram xorata deto pu6at treva za6toto ot neq moje da ti stane kef da izbqga6 dosa po dale4 otkolkoto s cigara i tova e po4ti napalno osnovatelna pri4ina i se pak po dobre da ne zapo4va6 da pu6i6 cigari za6toto razlikata s trevata i drygi takiva e 4e cigarite te ybivat bavno i ma4itelno a s drygo moje6 da se nakefi6 i da svar6i6 za otricatelno vreme-izbora e li4no tvoi!

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Цитирай Първоначално написано от Rastamankata
    1 moq say4eni4ka ze da idva taka na daskalo i vqrvai mi e JALKA KARTINKA!
    Ta ve4e e gotino i da hodim napu6eni na daskalo a? AMI ako stane taka 4e sled vreme da si otrejem 1 raka samo 6tot e moderno da si s 1 raka 6te go napraim li???????
    Tva det Rastamankata go kaza e palna prostotiq!

Цитирай Първоначално написано от Rastamankata
    aaaa e tva e istinskata ludnica ..RULEZZZ .... davam vsi4ko otnovo da sum u4enik ,da si zapalq v nas,pri daskaloto da pufna pak s drugite i da vlizam v 4as ... obi4ah gi mn teq vremena .. taka tolkova lesno se izkarvaha 6-ci
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

Мега фен Аватара на iiirish
    глупав въпрос! защо пушите?! ми защото някой му е било любопитно навремето да опита и се е пристрастил! баси толкова ли е трудно да си отговориш сам?!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    НЕ ПУШИМ ЗА БОГА , А ЗА ДЯВОЛА !!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    Xaxaxa 6egadjiq
    Az vsa6tnost ne pu6a dori cigari
    Пахуахуеууеиеих , че не е нужно да си пушач (на цигари), чее да бохаш ......

Guest
    ne sym sprql da pusha godina i polovina .. vqrno che sym super ailqk ama 4uvstvam kak degradiram,ustremen nadolu, inache ... takova kato trevata(posti4kata) na planetata drugo nqma !!!!!

Guest
    Пушим ЗА БОГДА ПРОСТИ
    \/ =D>

Guest
    siguren sym che pone 1 pyt ste se zamislqli seriozno vyrhu vyprosa da sprete s teq gadosti ... no nqkoi den se obryshtash nazad i vijdash kolko mnogo si izgubil ...

Град
    Sofia
    Аз пуша за кефа бате, тва е не като некой тапаци за гъзария
    WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF! SwF

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си