- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- zashto za boga pushite...
pi4 vij sq - az li4no sam bil v takiva kompanii i znam za kvo kazvam tva!PIq ama radko taka 4e spoks nejiveq v moq si izmislqn svqt! ne si mi cepnal tva det iskam da kajaПървоначално написано от _donna_
![]()
И вместо да плюеш лайна на шльокавица седни си прочети буквара!- hah sori ama i tuk ne si prav!
Pu6ete , trovete se awe pravete kvot 6tete! Li4no az sam si izrazil mnenieto i smqtam 4e za sebe si sam prav![]()
Az i kompleksar-HAHA nqmam kompleksi, awe ti napu6en li si bil kogat si mi 4el mnenieto
hah
![]()
1-vo: EDVA LI NIE DETO NEPU6IM SME PO-GOLEMITE KOMPLEKSARI OT VAS!Първоначално написано от Анонимко
2-RO:TREVATA NEVREDI-DA , DA- POZNAVAM 1 PI4 DETO SQ PU6I PO 7 JOINT-A NA DEN I KAZA 4E VE4E 6TE MINAVA NA NE6TO PO-TVURDO 6TOT TVA BILO SLABA RABOTA!
3-TO: PITAME VI 6TOT QVNO NI INTERESUVA! SEKI SI IMA PROBLEMI NO TOVA NEOZNA4AVA 4E NEMOJE DA PITA DR-Q KAKVI PROBLEMI IMA I DALI ZAEDNO MOJE DA RE6AT TOQ PROBLEM!!!!
4-TO: NE MI GOVORI ZA ONOVA TUPO PREDAVANE I NE NI SRAVNQVAI S NAS!
OB6TO ZETO-TROVETE SE AMA NE NI OBVINAVAITE NAS ZATOVA 4E 6TO PYSKAME TAKIVA TEMI! QVNO SE INTERESUVAME
za tezi tvoi dumi te uvajavam! EVALA!!!!Първоначално написано от Dead`Heart
zabraih da se logna-3 te mneniq sa moi![]()
P.S. i tva se slu4va![]()
сега трева след година-две нещо по-силно и след още малко на улицата![]()
на улицата е уютно..Първоначално написано от Анонимко
Пробвал съм всички наркотици (без хероин ... тва с спринцовки да се занимаваш няма оправяне)
1. Тези които не пушат или не са употребявали наркотици не са с НИЩО по умни от тези които сме пробвали
2. ТНС в 1 холандец се равнява на количеството THC в 1 кутия цигари (и все пак в тревата няма разни катрани докато в цигарите ги има в големи количества)
3. Четох нечие мнение пак в този форум - Дали ще се напушиш и ще си на кеф или ще се напиеш и ще повръщаш си е ваш избор
4. познавам футболист от "професионалната" ни А група който пуши трева(и не си измислям !) и това не му пречи да играе наравно с съотборниците му
5. Не смятам че ако пушиши трева си комплексар и обратното това е въпрос на личен избор НО МРАЗЯ НЯКАКВИ ЛИГАВИ ЧАЛГАРЧЕТА НАЛИВАЩИ СЕ КАТО 40 ГОДИШНИ 120КГ. МЪЖЕ С РАКИЯ И КАКВИ ЛИ НЕ АЛКОХОЛИ ДА МИ КАЗВАТ ЧЕ СИ ВРЕДЯ НА ЗДРАВЕТО И ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ УМРА СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ОТ ПУШЕНЕ НА ТРЕВА![]()
![]()
tova za THC koeto si napisal neznam dali be6e to4no taka i az sum q 4uval tazi teoriq no po ostanalite to4ki sum suglasen s teb az ne pu6a treva no imam mnogo priqteli koito pu6at i ne sa razli4ni daje ako ne mi bqha kazali 4e pu6at nqma6e i da razbera
tova e hubav vapros.az treva ili ne6to drugo ne pu6a samo cigari.no ne go pravia ot gazaria.zapo4nax go ot lo6a kompania.
А вие защо пиете, каква е причината за това?
Пуша щото искам
П.С. Горд съм че никога не съм се напивал!!!1
пушенето развива въображението !
http://www.waytoomany.com/vids/weed/3bottlegravity.php
ne sum vijdal napu6en da pravi problemi i da se bie... dokato piqnDon`t drink & drive , just smoke & fly
![]()
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
ем май е ....
защото ИСКАМЕ и защото МОЖЕМ
хохохо =DD
Ne znam za vas,ama az si pu6a za kef,a nai qko e da otide6 napu6en na daskalo![]()
Az sam na 15 i pu6a ot 2g samo cigari,vsa6tnost sam si dal otgovor za6to go pravq pu6a ne zaradi samite cigari a za6toto vav vremeto koeto pu6a-moiat FasBreak,vigdam minyta spokoistvie kogato po golqmata 4ast ot saznanieto mi ostava na spokistvie i moga da sabera mislite si i da se otkasna ot okolnia stres no tova izob6to ne e pri4ina da zapo4va6 da pu6i6,mn dobre razbiram xorata deto pu6at treva za6toto ot neq moje da ti stane kef da izbqga6 dosa po dale4 otkolkoto s cigara i tova e po4ti napalno osnovatelna pri4ina i se pak po dobre da ne zapo4va6 da pu6i6 cigari za6toto razlikata s trevata i drygi takiva e 4e cigarite te ybivat bavno i ma4itelno a s drygo moje6 da se nakefi6 i da svar6i6 za otricatelno vreme-izbora e li4no tvoi!
1 moq say4eni4ka ze da idva taka na daskalo i vqrvai mi e JALKA KARTINKA!Първоначално написано от Rastamankata
Ta ve4e e gotino i da hodim napu6eni na daskalo a? AMI ako stane taka 4e sled vreme da si otrejem 1 raka samo 6tot e moderno da si s 1 raka 6te go napraim li???????
Tva det Rastamankata go kaza e palna prostotiq!
aaaa e tva e istinskata ludnica ..RULEZZZ .... davam vsi4ko otnovo da sum u4enik ,da si zapalq v nas,pri daskaloto da pufna pak s drugite i da vlizam v 4as ... obi4ah gi mn teq vremena .. taka tolkova lesno se izkarvaha 6-ciПървоначално написано от Rastamankata
![]()
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
глупав въпрос! защо пушите?!ми защото някой му е било любопитно навремето да опита и се е пристрастил! баси толкова ли е трудно да си отговориш сам?!
НЕ ПУШИМ ЗА БОГА , А ЗА ДЯВОЛА !!!![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Пахуахуеууеиеих , че не е нужно да си пушач (на цигари), чее да бохаш ......Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
ne sym sprql da pusha godina i polovina .. vqrno che sym super ailqk ama 4uvstvam kak degradiram,ustremen nadolu, inache ... takova kato trevata(posti4kata) na planetata drugo nqma !!!!!
Пушим ЗА БОГДА ПРОСТИ
\/
=D>
siguren sym che pone 1 pyt ste se zamislqli seriozno vyrhu vyprosa da sprete s teq gadosti... no
nqkoi den se obryshtash nazad i vijdash kolko mnogo si izgubil
...
Аз пуша за кефа бате, тва е не като некой тапаци за гъзария
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF