.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SlaVen4eEto`
    ами.. ходи на тае-бо и една малка диета и 6те отслабнеш
    аз ходя на тае-бо и ми помага ... свалям по малко ама свалям
    и аз ходя и страшно мн ми помага а също не ям след 5h

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Трябва да следиш да ядеш по-мако калории отколкото изразходваш. Аз го правя с компютърната програмата Fitnes Assistant. Всъщност го правех. Трябва пак да започна, че съм яко дебел. Ще ти кажа, че има ефект. Трудното е, че трябва доста воля.

Друго попринцип се ограничавай от хлюб, тестени продукти, сладки и всякакви такива работи. Не яж и много плодове. Хапвай по-скоро месо. Може и да е калорично, но за разлика от горе изброените нахранва.
    izteglih si programkata, no moje li da obesnish kak po to4no se raboti s neq

sledko_f>93
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Трябва да следиш да ядеш по-мако калории отколкото изразходваш. Аз го правя с компютърната програмата Fitnes Assistant. Всъщност го правех. Трябва пак да започна, че съм яко дебел. Ще ти кажа, че има ефект. Трудното е, че трябва доста воля.

Друго попринцип се ограничавай от хлюб, тестени продукти, сладки и всякакви такива работи. Не яж и много плодове. Хапвай по-скоро месо. Може и да е калорично, но за разлика от горе изброените нахранва.
    izteglih si programkata, no moje li da obesnish kak po to4no se raboti s neq
    Ei molq vi kajete kade da q namera bezplatno v neta. PLS [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си