.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: koleda....?

koleda....?

na4i problema e sledniq...s priqtelq mi sme ve4e dosta vreme zaedno oba4e sega za koleda ne znam kvo da mu vzema.toi dosta golemi podaruci mi e podarqval i iskam da go zaradvam ne6to hubavo no ne znam kvo. Momi4eta kvo ste podarqvali na gadjetaat si za koleda i tazi koleda kvo 6te mu podarite?
    I mom4eta na kakvo bihte se izradvali da vi podari priqtelkata vi?

Mi i az sym v tvoito polujenie ot 2 god. hodq s edno mom4e!Edna moq pr e distributurka na avon i mu pory4ah kozmetika!Ako ne smqta6 4e e podhodq6to moje sy6to nqkoq bluza samo da mu oceli6 razmer i vkus!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Ми чесно казнао незнам.Ти си го познаваш и би трябвало да предположиш какво ще го зарадва.Това,че той ти купува по-скъпи подараци не те задължава да го правиш и ти.Пък и не е важно колко струва подаръка.Може да е нащо мъничко,но от сърце,ни както и да е..Аз ти предлагам това,което най-ще му хареса според мен.Вечерта на Коледа ако сте заедно,му дай цялата си любов.Отдай му се,направи го найстина щастлив.Подари му една разкошна вечер с теб.Ако те обича истински,това ще бъде най-страхотния подарак за него
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    София
    еми нз точно какво искаш да му купиш но аз днес подарих на моя човек един страхотен парфюм и той много го хареса!така че ако не държиш да е нещо коледно може парфюмче да му вземеш!тук има на добри цени-разгледай!

http://www.parfumi.net/
    http://parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

mii...az po princip ne kupuvam podaraci
    na biv6iq si mu bqh podarila moi stari danki i toi o6te si gi nosi ne sam vijdala mom4e da se radva tolkova
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    mii...az po princip ne kupuvam podaraci
    na biv6iq si mu bqh podarila moi stari danki i toi o6te si gi nosi ne sam vijdala mom4e da se radva tolkova

твой стари дънки?!
    нямам думи просто...
    http://www.dar.bg/
    разгледай тук, има свежи нещица
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Uff mi nie s moq trugnahme predi 3 dni haha i hi4 ne sum mislila o6te kvo da mu vzema za koleda.. Ama dotogava ima mnogoo vreme de Ina4e za ni6to originalno ne se se6tam sega..vzemi mu ne6to,koeto da si polzva-parfium,dreha,kniga moje..ti go poznava6 vse pak i znae6 nai-dobre kakvo 6te mu haresa!
    Fuck me,i am famous!

emi parfum ve4e sum mu podarqvala...ii nz kvo da mu kupa....toi ne obi4a mn da izrazqva kvo iska....smisul malko e potaen...ina4e mn me obi4a i kvoto i da mu podara 6te se zaradva no vse pak iskam da e ne6to hubavo...pls daite o6te idei....plsss

Незнам дали ще ти хареса като идея,но аз това като го бях направила,човека с когото бях много ама наистина много се зарадва.
    Значи отиваш в някой магазин за бижута и според зависи от възможностите избираш /сребърно,златно,бяло злато,защо да не и дървено ако нямаш много средства/ ключе.Може да е малко,голямо,средно - все тая-стига на теб да ти харесва Слагаш го в една малка кутийка,която я слагаш в друга и така докато ти писне.Аз лично сама бях опаковала кутииките с едноцветна хартия и на всяка една от тях бях написала по нещичко.Като колкото по близо стига до ключето толкова по-нежно беше посланието.Например на последната кутийка /тази с ключето/ аз бях написала вече 'обичам те' . И така Всичките тези кутиики ги слагаш в една красива чантичка и пускаш в нея една картичка на която пише 'ти притежаваш ключа към моето сърце...обичам те!" .
    Човека на когото го бях направила ,много се зарадва,защото това наистина беше подарък от сърце и той знаеше,че не съм отишла в първия магазин и не съм му купила първата блуза,а съм се потрудила за да го зарадвам.Е естествено трябва и да изпитваш силни чувства към твоят човек за да го направиш това,защото този подарък според мен е много личен.
    Това е моето мнение,ако искаш го направи,гарантирам ти че ще се зарадва
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Фен
    Град
    Вкъщи
    Някакво сърце което се разделя на две или иконка нещо малко от сиргиите което е красиво и на него пеше обичамте завинаги и подобни.Мене хич ме няма в тея неща по-добре слущай тях

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами ние за коледа не си разменяме подаръци но попринцип може някакъв сувенир ( такаф коледен нещо забавничко ) , може и някакфо сърчице било то плюшемп , пеещо... може парфюм.. амм гривна напр.. може и някаква блузка... може и една романтична вечеря като подаръка му е твоето ново секси бельо

ZAiKoBuNd1rChO:p
    Guest
    aMii,aZ nA mOq Pr ShTe Mu VZeMa KiTaRa,ZaShToTo ZnAm,ChE sUpEr Mn IiSkAsHe Da Si KuPi,VaJnOtO e Da ZaBeLeJiSh V dUmItE mU,v NqKoI rAzGoVoR kAkVo IsKa I dA Go IzNeNaDaSh \/ Az PrImErNo BqH pOdArIlA nA pR mI eDNo SuPeR d1lGo KolKoTo MeN oKolO 1.57 KaTo PaPiRuS i Mu BqH nArIsUvAlA vS,kOeTo ToY oBiChA i IsKaM dA mU dAM I nAkArAq BqH sLojILa MoQ sNiMkA Mn LyBoV,mIlA

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    Незнам дали ще ти хареса като идея,но аз това като го бях направила,човека с когото бях много ама наистина много се зарадва.
    Значи отиваш в някой магазин за бижута и според зависи от възможностите избираш /сребърно,златно,бяло злато,защо да не и дървено ако нямаш много средства/ ключе.Може да е малко,голямо,средно - все тая-стига на теб да ти харесва Слагаш го в една малка кутийка,която я слагаш в друга и така докато ти писне.Аз лично сама бях опаковала кутииките с едноцветна хартия и на всяка една от тях бях написала по нещичко.Като колкото по близо стига до ключето толкова по-нежно беше посланието.Например на последната кутийка /тази с ключето/ аз бях написала вече 'обичам те' . И така Всичките тези кутиики ги слагаш в една красива чантичка и пускаш в нея една картичка на която пише 'ти притежаваш ключа към моето сърце...обичам те!" .
    Човека на когото го бях направила ,много се зарадва,защото това наистина беше подарък от сърце и той знаеше,че не съм отишла в първия магазин и не съм му купила първата блуза,а съм се потрудила за да го зарадвам.Е естествено трябва и да изпитваш силни чувства към твоят човек за да го направиш това,защото този подарък според мен е много личен.
    =D> haresva mi mnogo ideqta bravo na teb \/

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az vednuj izriazah 100 4erveni sur4ica i na vsiako napisah sus zlaten himikal po edna pri4ina zaradi koiato obi4am priatelia si i gi slojih v mn hybava durvena kytia.Kato my go podarih napravo my se napulniha o4ite sus sulzi! Stra6no my haresa!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami az vednuj izriazah 100 4erveni sur4ica i na vsiako napisah sus zlaten himikal po edna pri4ina zaradi koiato obi4am priatelia si i gi slojih v mn hybava durvena kytia.Kato my go podarih napravo my se napulniha o4ite sus sulzi! Stra6no my haresa!
    Супер е идеята!Невероятно!

crazyyyyy
    Guest
    Ami az za moq priqtel 6te mu podarqvam srebarno sarce koeto e razdeleno na dve i ednata 4ast 6te bade v men, a drugata v nego no 6te pora4am na dvete 4asti na sarceto da badat nadpisani na6ite imena.Neznam ama spored men tva e qko

Аз бих се зарадвал много на сребърна гривна, която винаги да ми напомня за нея.

Re: koleda....?

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    na4i problema e sledniq...s priqtelq mi sme ve4e dosta vreme zaedno oba4e sega za koleda ne znam kvo da mu vzema.toi dosta golemi podaruci mi e podarqval i iskam da go zaradvam ne6to hubavo no ne znam kvo. Momi4eta kvo ste podarqvali na gadjetaat si za koleda i tazi koleda kvo 6te mu podarite?
    I mom4eta na kakvo bihte se izradvali da vi podari priqtelkata vi?
    Това,че е с тебе на Коледа трябва да е най-големия му подарък,не е нужно да е непременно предмет за подарък!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    =D> haresva mi mnogo ideqta bravo na teb \/
    много хубавка идея
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

pervo trqbva da vidi6 s kolko pari razpolaga6
    ako ima6 mn moje6 da mu kupi6 primerno (lanec-golqm)(parfium)(plu6ena ogromna igra4ka)(edin dqdo koleda koito da e kato ramka i v neq da i ma tvoq snimka ili na dvamata zaedno)(mn drugi ne6ta moje da se seti6ako pomisli6)USPEX

Аз мисля, че най-хубавият подарък е да прекараш новата година с него и да си прекарате супер яко - със сигорност ще го помни дълго време - целувка на връх нова година на фона на някой мн бавна и готина пресен например ATB - Gentle Melody супер е
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си