- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koleda....?
Незнам дали ще ти хареса като идея,но аз това като го бях направила,човека с когото бях много ама наистина много се зарадва.
Значи отиваш в някой магазин за бижута и според зависи от възможностите избираш /сребърно,златно,бяло злато,защо да не и дървено ако нямаш много средства/ ключе.Може да е малко,голямо,средно - все тая-стига на теб да ти харесваСлагаш го в една малка кутийка,която я слагаш в друга и така докато ти писне.Аз лично сама бях опаковала кутииките с едноцветна хартия и на всяка една от тях бях написала по нещичко.Като колкото по близо стига до ключето толкова по-нежно беше посланието.Например на последната кутийка /тази с ключето/ аз бях написала вече 'обичам те' . И така
Всичките тези кутиики ги слагаш в една красива чантичка и пускаш в нея една картичка на която пише 'ти притежаваш ключа към моето сърце...обичам те!" .
Човека на когото го бях направила ,много се зарадва,защото това наистина беше подарък от сърце и той знаеше,че не съм отишла в първия магазин и не съм му купила първата блуза,а съм се потрудила за да го зарадвам.Е естествено трябва и да изпитваш силни чувства към твоят човек за да го направиш това,защото този подарък според мен е много личен.
Това е моето мнение,ако искаш го направи,гарантирам ти че ще се зарадва![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност