- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Веселите пейки или Задимените кафета?
та кое предпочитате?аз съм за веселите пейки
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
В тоя студ определено не ми се кисне по пейките![]()
Пейки! Пейки! Пейкииии! И само пейкиКафета задимени... мн мн мн рядко
![]()
Петък 13, пълна луна, гробище старо с малко трева. Гроб до стената на старата къща, а до нея изрод седи и повръща...
http://www.istini.hit.bg/
за мен лично пейките не са място са срещи или неща подобно. това е нещо, което можеш да правиш от време на време и то когато е топло. а в тая зима навънка хиляди пъти предпочитам да си пия топлото кафенце и да съм си на сухо и приятно място![]()
аз не съм казал че пейките са място за срещиПървоначално написано от anito.sl
имах предвид като място където да стоиш с фр. пък и зимата не е вечна
![]()
skype=thefreakboy92
Повече ми допадат кафенетата и примерно след това може да се отиде на някоя пейчица,но цялата среща да е главно на някоя пейка,тая идея не ми допада!!!
нали това казвам и азПървоначално написано от TheFreakBoy92
като излизаш с приятели да не би да не си уговаряш среща с тях?!
+1Първоначално написано от TheNightRider
метълските кръ4ми ми станаха любими на последък, нищо не може да се сравни с 4увството да стойш на място, където покривката не е сменяна от 3 години и да пиеш вино, което наподобява оцет, а до тебе на насата да стоят някви познати, които като види6 на светло на другата сутрин не можеш да познаеш![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
оф на 1 и също мнение сме май но не се разбрахмеПървоначално написано от anito.sl
skype=thefreakboy92
ПЕЙКИ![]()
ПЕЙКИ
![]()
ПЕЙКИ
![]()
![]()
![]()
![]()
Макарче другите са прави, че зимата в зверският студ е малко ... студено навън по пейкитеНо то студа е 1-2 месеца, през останалото време съм по пейки и градинки
![]()
В кафене - рядко, ако е наложително(среща на форума и всички искат в кафене, хората с които съм излезнала са фенове на кафенетата и т.н)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ПЕЙКИ!!!Ако ще и да е кучешкии студ, пак пейки.ЗА кво са гаджетата те ще ме топлят![]()
Мразя да хода по кафета, само в едно си хода![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пейки рулз!Вися си по пейките, не ми пука за студа...ако найда и някое хубаво кръчме в близост до пейката (пък може и не толкова близко) е супир!Абе важна е компанията, а не мястото!Има си хора, с които да си киснеш по пейките независимо от температурата, има си и хора, с които си киснеш по 'кафетата'!Но въпреки всичко предпочитам пейките!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Принципно съм за пейките, но когато стане кански студ по-добре си е някъде на топличко...
Peikiteeeee!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Само разни пропадняци дето нямат 2 лева за кафенце висят по пейките а някой от тях даже си спят там.
2т. системно
Дае ама е по яко да си дупе с Беемвее и сервитьорките да пърхат с мигли при вида на тлъстия бакшиш.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
Е поне в бирата няма ли косъм?
2т. системно
Аз па ся тряя купя червен пипер да сипя в радиатора на беееееееееемвето
2т. системно
Хаха друга е далаверата с цигарите.. Срещаш някой дето си е взел коз, взимаш малко от него и после можеш да имаш цигари когато поискаш.. Една нощ(не по-късно от 1 часа) като пихме бири до блока с един, и привършихме и пари и всичко тоя се сети, че има малко коз.. И само се оглеждаш коя начадилка живее най-близо, звъниш му и викаш, че имаш коз - да носи цигари.. Действа безотказно :>
А бирата деба нема оправия... само с пари :/
ся в тоя студ съм за кафетата ама..ина4е твърдо съм за пейките..те просто за незаменими..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
пейки форевар![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
az sam za peikite na peikite e po qkopak i e mn po dobre primerno ako si s gadjeto
pak i peikata si the best![]()
i az tei vikamПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Пейки и хоум мейд парте...хъм може и някой забутан клуб със прилична музика9по моите си разбирания)