.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

НЕще да ми пуска

Значи ходим с приятелката ми от около 6 месеца , като преди това сме били дълго време заедно , но тя неще да ми пуска. И двамата сме на 18 , излизаме почти всеки ден по кафета и почна да ми умръзва - все едно и също. На няколко купона сме се събличали , но тя ми врътва някоя свирка , аз е лижа и толкова - казва че е уморена и изчезва. Или някой път като доиде в нас , тъкмо се стига до секса и вика че тряя си тръгва, абя май нарочно го прави и то от много време. Защо прави така ?
    И да скъсам ли с нея , обичам е , но не чак толкова много , мога и да си намера друга по отпусната тигрица Та защо се така се дърпа , на 18 е , тря вече да е сърби отдолу

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    1. що не я питаш! на това трябва да ти отговори тя .. все пак сте заедно 6 месеца
    2. тя девствена ли е ... щото ако е ... може да е малко страх .. от то4но 1 път....или от това 4е е неопитна
    3. аз не бих спала с теб ако и на нея и говориш така вулгарно както си писал в форума.... пък и "не я оби4ам 4ак толкова"-ми тя може да го усеща и за какво и е да ти пуска като знае 4е ти няма да го оцени6 ... абе не те разбираммм ..........

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо пък да "тря вече да е сърби отдолу"?
    Може би за нея не е всичко

Супер фен
    Абе ти нормална ли си - как да я обича човек тая половин година и е на 18 се пак . Тва е ЗВЕРСКИ обидно за който и да е мъж - жена да не иска да се чука с теб, то начи няма смисъл да живеш! Директно гледай в най кратък срок да си загаджиш някоя сладурана и я викни тая твойта и почнете пред нея да се целувате.
    2т. системно

Guest
    Емм немога да говора така направо с нея - тва ми е грешката сигурно.
    емм може и да е дествена , щом като се запознахме неможеше да се целува , ма аз е научих де
    Еми не че не е обичам , ама всеки ден едно и също , едни и същи целувки , едно и също говорене - почна да ми писва , преди ма възбуждаше уникално , дори като ме целуне само , но сега свикнах и вече ми писва да съм с нея

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Емм немога да говора така направо с нея - тва ми е грешката сигурно.
    емм може и да е дествена , щом като се запознахме неможеше да се целува , ма аз е научих де
    Еми не че не е обичам , ама всеки ден едно и също , едни и същи целувки , едно и също говорене - почна да ми писва , преди ма възбуждаше уникално , дори като ме целуне само , но сега свикнах и вече ми писва да съм с нея
    hahahah зву4иш като приятеля ми хахах преди 1 седмица ми каза 4е "мн ми харесва гърдите , ама ве4е придобил имунитет към тях!!"-т.е. възбуждат си го още ама ве4е не ги "следи нон стоп".... хаха което ме хвърли в адски смях
    ами незнам ама ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ! особено за това ... всепак интимните неща са важна 4аст от всяка връзка и няма нищо ло6о да говорим за тях и за разнообразието... КОЕТО САМИ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ.... ми вземи инициятивата ... неможе все едно да е отидете на боулинг кино ...билярд ... аз даже го водих на борба в зоологи4еската градина и в природонау4ен музей и в истори4ески музей леле горки4ния ми ... трябва разнообразие
    аааааааааа наистина 4естнио говори с нея .. може да я е стах още пове4е 4е е на 18 а може да е девстена което даже е похвално

ами щом си я учил да се целува 100% е девствена и как така за 6 мес не го знаеш тва!явноо мн мн не се интересуваш от нея!седни и поговори тва му е майката на една сериозна и дълготрайна връзка!!!така че вместо като отидете на кафе да си говорите едно и също заведи я на някое пр местенце тихичко направи нещо по специално и изненадващо и лека по лека стигни до този въпрос!

на мен ми пуска бе, що така

Guest
    emm ei taka , ne sum razbral za 6 meseca , dali e destvena - kak da razbera kato ne govorim za tova , kakto spomenah na nqkoj kupon4eta mi e pravila svirki , az sum e lizal , vlezna mi celiq sreden pryst v putkata i , no kato se stigna do prezervativa , i tq vika 4e trqqlo se pribira ): Kak da razbera togava dali e destvena

emm ei taka , ne sum razbral za 6 meseca , dali e destvena - kak da razbera kato ne govorim za tova , kakto spomenah na nqkoj kupon4eta mi e pravila svirki , az sum e lizal , vlezna mi celiq sreden pryst v p*tkata i , no kato se stigna do prezervativa , i tq vika 4e trqqlo se pribira ): Kak da razbera togava dali e destvena
    от 6 месеца сте заедно не от 2 дена!за тва време което говориш че сте ходили по кафета исте си говорели едно и също можеше да я разпиташ!!!толкова ли е трудно

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами питай я директно без да увърташ.Трябва да има някаква причина.

Guest

Re: НЕще да ми пуска

Значи ходим с приятелката ми от около 6 месеца , като преди това сме били дълго време заедно , но тя неще да ми пуска. И двамата сме на 18 , излизаме почти всеки ден по кафета и почна да ми умръзва - все едно и също. На няколко купона сме се събличали , но тя ми врътва някоя свирка , аз е лижа и толкова - казва че е уморена и изчезва. Или някой път като доиде в нас , тъкмо се стига до секса и вика че тряя си тръгва, абя май нарочно го прави и то от много време. Защо прави така ?
    И да скъсам ли с нея , обичам е , но не чак толкова много , мога и да си намера друга по отпусната тигрица Та защо се така се дърпа , на 18 е , тря вече да е сърби отдолу
    brato ti si nay-jalkiq tip...spored men ne spi s tebe 6oto si tup i grozen...

Guest
    Pi4,taq ti izneverqva siguren sum backa!Prosto nqma momi4e na 18,koeto da ima gadje ot 6 meseca i da ne se praskat pone 3-4 puti v meseca!Ili ti izneverqva ili e devstvena i q e strah!Prosto takava situciq za purvi put vijdam!Az ako sum bace bqgam nadale4e ot neq,6toto tq e totalno unfaithful,budi siguren!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ах ако беше мое гадже ... ТАКЪВ ШАМАР ЩЯХ ДА ТИ ЗАВЪРТЯЯЯ... че свят щеше да ти се завие.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Бахти ако се държиш с нея така както се изказваш няма никога да ти пусне. Като си толкова голям сваляч намери си друга , но ако се окаже някоя курва ще ти се иска да не си късал с предишната

Супер фен
    Айде са...еми говори с нея .
    И кво като е на 18 може момичето да се пази за некой по-готин от теб
    Еми ти си прецени...дали ще останеш с нея, се пак 6 месеца не са малко.Но поговорете за тва имате нужда
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз лично не бих правила секс с такова отношение като теб. не иска-ами приемаш го и точка. за тези неща не се действа на сила. Аз го казвам за хиляден път ходех с приятеля си година и половина преди да правим секс.Но не ни е било скучно,защото винаги има как да разнообразиш ежедневието си-разходка,романтична вечеря,спорт,излизане с общи познати,учене заедно,сбирки с роднини,излети,и какво ли още не. Стига да има желани-винаги може да е интересно,дори и да живееш в малък град като мен. пак си ходим на театър,концерти и прочие. Говори с нея и й предложи резнообрезие,защото монотонността убива връзката. Но не я насилвай това разнообразие да идва от секса,защото тя по мое мнение не го иска за сега. Айде успех и малко промени отношението си пич,защото така секс ще видиш през крив макарон!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз лично не бих правила секс с такова отношение като теб. не иска-ами приемаш го и точка. за тези неща не се действа на сила. Аз го казвам за хиляден път ходех с приятеля си година и половина преди да правим секс.Но не ни е било скучно,защото винаги има как да разнообразиш ежедневието си-разходка,романтична вечеря,спорт,излизане с общи познати,учене заедно,сбирки с роднини,излети,и какво ли още не. Стига да има желани-винаги може да е интересно,дори и да живееш в малък град като мен. пак си ходим на театър,концерти и прочие. Говори с нея и й предложи резнообрезие,защото монотонността убива връзката. Но не я насилвай това разнообразие да идва от секса,защото тя по мое мнение не го иска за сега. Айде успех и малко промени отношението си пич,защото така секс ще видиш през крив макарон!
    Ще види ако ме слуша мене и си намери момиче което не се гаври с мъжкото достойнство.
    2т. системно

Мега фен
    Град
    SF
    Ми няма да ти пуска, мноо ясно! То и аз да бях, и аз нямаше да ти пускам.
    Тъп си! Нау4и се да говориш с моми4ето и не я обсъждай по форумите ква била, що не я сърбяло отдолу и тн. Покажи й 4е зна4и нещо за теб и тогава се надявай на някъв секс

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Бургас
    говори с нея и я питай защо о т.н.. влизам ти в положението 6 мес да те държи на сухо.. успех явно е мн притеснителна някфа...

ВЕГАТА
    Guest
    Вие май не разбрахте,че му изневерява 1000% тая!Тя 6 месеца си мислиш така седи на 18 години без секс!Да бе да и еди мърмот...Пич,ако бях на твое място си намирам друга и това е...Другият вариант е да е девствена и да те накара да чакаш година и половина като многоуважаваната кремка,чието гадже явно заслужава нобелова награда за непорочност!

Град
    Свищов
    Ще му я връча лично. По-скоро наградата е за мен де,защото аз исках секс доста по-рано от него,а той се притесняваше да не се изложи. За това решихме да се опознаем добре и да си имаме доверие. И да поясня-никой на никого не е изневерявал за 2 години и 3 месеца близо.

Супер фен
    Ще му я връча лично. По-скоро наградата е за мен де,защото аз исках секс доста по-рано от него,а той се притесняваше да не се изложи. За това решихме да се опознаем добре и да си имаме доверие. И да поясня-никой на никого не е изневерявал за 2 години и 3 месеца близо.
    АТИ откъдезнаеш ?
    2т. системно

Фен
    Град
    House Music
    абе баце щом неискаш да приказваш с нея даи на нас да приказваме с нея и ще я и оправим набързо пък ще ти я върнем след това
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    АТИ откъдезнаеш ?
    Знам аз-имам си тайна агентура .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си