.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Изведнъж ми причернява пред очите и ми се завива свят

Това от какво може да е и какво да правя?

Guest
    emi to biva da si tup, ama tolko...tuka se edno moje6 da razbere6 kvo ti e, hodi na lekar da te eba v mizernika!!!

ami nz moje da ti e nisko kr1vnoto, ako ne pie6 mn te4nosti, moje ot vremeto ne6to! po dobre se consultirai s lekar! nai-dobre 6te e!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    na men mi stava taka ponqkoga,poneje mi e nisko kruvnoto,no nay-dobre se konsultiray s lekar

Голям фен
    Град
    Бургас
    пада ти кръвното затова става така ( трябва да пиеш кафе , ядеш шоколад , пиеш кола като ти падне и да си полегнеш ) ако ти се случи 1-2 пъти не прави нищо , ако зачестява отиди на лекар но спокойно не е страшно

Цитирай Първоначално написано от panterata
    пада ти кръвното затова става така ( трябва да пиеш кафе , ядеш шоколад , пиеш кола като ти падне и да си полегнеш ) ако ти се случи 1-2 пъти не прави нищо , ако зачестява отиди на лекар но спокойно не е страшно
    Дам. Точно така. Това е напълно нормално в пубертета. Няма защо да се притесняваш. Даже ако искаш си премери кръвното, когато ти стане така, за да видиш че е от ниско кръвно. Такаче СПОКО.

ей и на мене така ми става ама мислех че е защото не съм пил и отивах да се напием :P

Фен
    Град
    У Нас!

Re: Изведнъж ми причернява пред очите и ми се завива свят

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това от какво може да е и какво да правя?
    Това може да става от страшно много неща.Може да имаш анемия,което е често срещано заболяване,и трябва да приемаш лекарства,съдържащи желязо,може да имаш епилепсия недай си боже,но тя е съпроводена с припадъци,и не ти го препоръчвам,може да имаш хипотония,или тъй нареченото от простолюдието ниско кръвно,абе варианти много,но също така става и ако се изправиш рязко,а преди тва си стоял свит или си легнал,така че може да е от това,ама не се притеснявай,не е болка за умиране!

НЕ се знае дали е от кравното ... може и нещо сериозно да е .Според мен ще бъде най добре да отидеш на лекар (лично мнение )

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Обикновено става като ти падне кръвното, но ако ти се случва редовно - отиди на лекар
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си