- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите за да бъдете забелязани!!!
Бих желал да ми споделите(момчета и момичета)какви усилия правите за да бъдете забелязани, и какво е най-дивото нещо което сте правили за да ви забележи човекът Х който харесвате?
когато един човек те харесва той винаги ще те забележи дори и да не се набиваш на очи с поведение или дрехи... а ако не те харесва няма да ти обърне внимание каквото и да правиш!
Май няма смисъл от излишни фалшове...защо просто не го заговориш,питай го как е.Ако не друго,ще го впечатлиш със смелост и увереност![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Няма смисъл да се правя на нещо повече или на нещо което не съм аз съм и аз и искам да ме харесват заради самия себе си.Който както ме приеме.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Agree,az lichto razchitam na chara siПървоначално написано от malone
Ми по принцип винаги съм забелязвана, щото обикновенно стърча над тълпата заради скромните ми 1,82А иначе съм съгласна че ако някой е заинтересован от мен ще ме забелязва дори и да не се отличавам с ръста си
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Чак пък усилиеаз съм такава лигла,че и да не искам пак ме забелязват (пу-пу-пу)
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Ако искаш да те забележи един човек просто го заговори.Ако са много зависи от възраста ако си кат мене началото и средата на побертета знаеш смешки заначки но ако си голям блесни с разум здържано.И естествено зависи от хората
Смисъла които аз влагам не е да ми дадете савет ами да видя дали някои полага някакви грижи за себе си освен да се изкъпе!!!
az seki den si biq 4ikiii do pripadak.. kupq se kato se namlata edno hubavo ina4e trea da habim voda zaludo ...
Държа се естествено![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
това не е вярно!!! някои хора не са така...харесах си едно момче , но видях че той не прави нищо към мен и аз отидох при него, в началото той се дърпаше..не за да се прави на интересен имаше друга причина....и след като аз настъпих и направих така, че да ме забележе той започна да ме сваля.Първоначално написано от anito.sl
За да ме забележат аз се представям и казвам някои по пикантни неща за себеси които никои не би споделил на 1-вите срещи.разбира се и чаровната ми усмивка играе голяма роля![]()
Когато искаш някой да те забележи,най-добре е да бъдеш себе си..Да покажеш това което си,в рамките на нормалното а не с някфи гримаси като "аз не съм като другите" и дрън та пляс.Много ясно,че е така всеки е различен и индивидуален..и това е чара във всеки един от нас..А както видях коментар по-нагоре,ако дадената личност "Х" няа никъф интерес ако щеш и от Айфеловата кула се хвърли..няа да има файда![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
случей като твоя са единици. аз говоря за болшинството!Първоначално написано от XXX_f
Ni6to osobeno ne pravq,za da me zabelzvat..prosto sum usmihnata i estestvena i mislq,4e tova im haresva na horata v menKogato si izkustven vinagi si li4i i daje ponqkoga v usiliqta si da se napravqt na mnogo interesni,nqkoi momi4eta stavat adski sme6ni..
![]()
Fuck me,i am famous!
OMG![]()
А познай какво правим да бъдем забелязани ХОДИМ ГОЛИ ПО УЛИЦИТЕ
лелелеле