.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

moga li da go napravq

Zdraveite.Imam edin mnogo osoben vupros i toi e:Az sum na 15 godini i sam gotova da spq s priqtelq si no ima edin problem i toi e 4e az vse o6te nqmam cikal.Molq vi kajete mi ima li nqkakuv problem da go napravim.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    оххх ... еми да ... има ... по добре изчакаите за по сигорно ... защото без цикал няма да усетиш никакво удоволствие или поне така съм чувала .... ама настина по добре недеите
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Guest
    Ти си ебати потенциалното курве, заклевам се.
    А като нямаш цикъл въобще на жена приличаш ли?

П.С. Абсолютно ненормално е на 15 да нямаш цикъл. Вместо да се ебеш по-добре отиди да се прегледаш на гинеколог!

a we zashto po dqwolite pyskate temi tyk ima si specialen razdel=>> CEKC

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ейй моми4е със вси4кия ли си? иди на лекар не е нормално на 15 години да няма6 о6те мензис..пък и ако се ебе6 преди да ти е до6ло после може изоб6то да не ти доиде...=> без деца... нз дали е вярно 4етох го тва в едно списание
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    По принцип,ако си на 16 и нямаш още цикъл ще е проблем.Но все пак не е излишен един преглед при генеколког.А относно секса не бързай.Изчакай си поне цикъла да дойде
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    По принцип,ако си на 16 и нямаш още цикъл ще е проблем.Но все пак не е излишен един преглед при генеколког.А относно секса не бързай.Изчакай си поне цикъла да дойде
    Dam i az predlagam tova
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А какво общо има "цикъла"?

Guest
    ABE NZ 6TO PLA6ITE GORKOTO MOMI4E KFO KATO O6TE NQQ CIKAL,NZSA DALI TFA E PROBLEM ZA DA NE PRAI SEX ,NO DO 16 GODINI PONE DA IZ4AKA ZA DA VIDI DALI 6E I DOIDE POSLE VE4E MOJE ZA SOBSTVENO OBLEK4ENIE DA OTIDE NA LEKAR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си