.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    посредата на никъде...

Приятелката ми...?

Здр на всички!Извинявам се на всички ако темата ви дразни и ако е така мола не отговаряйте!Имам следния проблем - момичето с което ходя вече 2 месеца и 1 седмица горе долу винаги като дойде времето за секс ме отблъсква!Имало е близост мн пъти (френска любов...)обаче като се стигне до 1 момент тя се отказва Да подчертая - тя е девствена (на 16 сме и двамата)а ми е намеквала че иска и т.н. Виждам че ме обича и аз нея и точно затова не искам да се карам с нея..Моля да ми дадете съвет какво да направя без да я накарам да се чувства зле?

Трябва да и влезеш в положението, най-вероятно все още се притеснява.Мисля че трябва да поговорите , колкото и банално да звучи мисля че тва е единственият начин

Guest

Re: Приятелката ми...?

Цитирай Първоначално написано от Mystikal
    Здр на всички!Извинявам се на всички ако темата ви дразни и ако е така мола не отговаряйте!Имам следния проблем - момичето с което ходя вече 2 месеца и 1 седмица горе долу винаги като дойде времето за секс ме отблъсква!Имало е близост мн пъти (френска любов...)обаче като се стигне до 1 момент тя се отказва Да подчертая - тя е девствена (на 16 сме и двамата)а ми е намеквала че иска и т.н. Виждам че ме обича и аз нея и точно затова не искам да се карам с нея..Моля да ми дадете съвет какво да направя без да я накарам да се чувства зле?
    Използвай устата си!!! (за да говориш с нея)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 месеца не са много дълга връзка,за да стигне до секс ДЕВСТВЕНО момиче. Поизчакай още месец-2.Аз казвах на гаджето си още на 2-рата седмица,че го желая и прочие,но до секс се стигна доста по-късно!

Мега фен
    Град
    SF
    Влез й малко в положението! Все пак като е девствена и първият път малко или много я плаши. Не е сигурна в себе си, може би и все още не е сигурна в теб. 2 месеца не са много. Дай й време и най-важното накарай я да бъде сигурна 4е може да ти има доверие и 4е няма да я използваш само за секса.

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Влез й малко в положението! Все пак като е девствена и първият път малко или много я плаши. Не е сигурна в себе си, може би и все още не е сигурна в теб. 2 месеца не са много. Дай й време и най-важното накарай я да бъде сигурна 4е може да ти има доверие и 4е няма да я използваш само за секса.
    =D> =D> =D> tova e naj-to4no kazano!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    мда и аз мисля че трябва да и влезеш в положението . изчакай още 1-2 месеца и после поговори с нея в никакъв случай не трябва да се карате и да я караш да прави нещо за което още не е готова пък щом и френска , тфа онва скоро ще дойде и секса спокойно

Град
    Dimitrovgrad
    ae pi4 kogato doide podhodq6tiq moment tq sama 6te si poiska kogato e napalno sigurna v sebe si spox hubavite ne6ta stavat bavno
    Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !

Guest
    приятелката ти е тъпа оффцъ - смени я!

притеснява се,това е
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не притискай момичето,сигурно я е страх поизакай я, тя сама ще си поиска някой път,може би като се превизбуди или при други обстоятелства

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    dam
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Фен
    Град
    Sofia
    трябва да я предразположиш,иначе нестава!
    sam ne moga :P

Град
    посредата на никъде...
    Мерси за мненията!Ще се опитам да бъда търпелив амааа.... :P Отново благодаря на всички

Дай и време! Вероятно се притеснява все още! Това не означава, че не те обича или не те желае.

Ne pitai nas a neq nie nemojem da ti kajem kak se 4usvva tq nito kakvo msli.

Здр на всички!Извинявам се на всички ако темата ви дразни и ако е така мола не отговаряйте!Имам следния проблем - момичето с което ходя вече 2 месеца и 1 седмица горе долу винаги като дойде времето за секс ме отблъсква!Имало е близост мн пъти (френска любов...)обаче като се стигне до 1 момент тя се отказва Sad Да подчертая - тя е девствена (на 16 сме и двамата)а ми е намеквала че иска и т.н. Виждам че ме обича и аз нея и точно затова не искам да се карам с нея..Моля да ми дадете съвет какво да направя без да я накарам да се чувства зле?
    Темата няма защо да ни дразни, мн си е яка

Първо те поздравявам, че си избрал момиче колкото теб, в предишни теми съм писал, че те няма да ти пуснат, както някое на 13 както е и в случая.
    Но ако се постараеш в френската любов и го правиш заради нея а не заради себе си наистина, тя ще се отпусне и вероятно може да се получи

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    2 месеца не са много дълга връзка,за да стигне до секс ДЕВСТВЕНО момиче. Поизчакай още месец-2.Аз казвах на гаджето си още на 2-рата седмица,че го желая и прочие,но до секс се стигна доста по-късно!
    Да да да да да тебе те знаем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си