- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ~ Momicheta , sluchwalo li wi se e ? ~
Prez noshta , dokato spite , da ste wyzdbudeni i da go useshtate , w smisyl po nqkakyw nachin da chuwstwate w prosynicata si wyzdbudata , synq wi da e syprowoden s razni misli , naprimer , che se pipate ili , che prawite sex i kato se sybudite , da zapochnete wednaga da se zadowolqwate , zashtoto ne izdyrzhate ? Na men skoro towa mi se sluchi i se pitam kakwo mi imaWizh , za edno momche towa e po - normalno - mokri synishta i ala - bala , ama za nas , momichetata ... trqbwa da sym mnogo razgonena ,a ? Xixi , aide pishete kakwo smqtate i sluchwalo li wi se e towa
I da wi pojelaq - erotichni i wyzdbuzhdashti synishta
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
определено си много разгонена аз това мога да кажа..Първоначално написано от wyzbudenata
www.sunchy.aha.bg ---> Toва което подтига дрогата,аз го постигам с език! :Pp~
представям си ако имаше момче до теб на сутринта кво щеще да му се случи![]()
![]()
маа фака
Mmm ne se pretesnqvai leka poleka pochvahs da stavahs momche...tva e jestokata istina ama spoxx...nema se plashish sus vseki se sluchva![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еееми, определено не ми се е случвалоЛеко смахнато си пада
![]()
И какво щеше да му се "случи"?Първоначално написано от ^SpideR^
А и защо непременно трябва да са мокри сънища?
Na men mi se e slu4valo i sled kato sme si spodelqli s priqtelki znam, 4e i na tqh im se e slu4valo, i to 4esto. Ne samo zashtoto sa bili "razgoneni". Vsi4ko e podsyznatelno. Kaktoponqkoga moje nqkoi da se skysa da te gali i da te celuva, i ti da ne se vyzbudish, a sledvashtiq pyt samo dokato si pomislish i se podmokrqsh, taka moje da se slu4i i v synishtata. Ne e vqrno, 4e mokrite synishta sa smao pri mom4etata. I moga da vikaja, 4e tova sa mnogo hubavi synishta. Tova e useshtaneto da se sybudish s usmivka na liceto i celiq ti den da e prekrasen.Po4ti vse edno si pravil sex na zakuska![]()
Много точно казано \Първоначално написано от aNgElS
/
Пффф един човек да се престраши да си признае =D>![]()
Zagorqlam rabotaNe,vsa6tnost,mnogo zagorqla mu rabota
![]()
даа познаПървоначално написано от javascript:emoticon(':arr
![]()
Амън от иначе толкова компетентни мнения на недорасли хлапаци! Това е нещо съвсем нормално! Да случвало ми се е ,когато съм сънувала приятеля ми,когато не е бил в леглото до мен ,понеже е бил нощна смяна на работа.
Wow mi na men ne mi se e slu4valo ina4e ne smqtam 4e e ne6to pritesnitelnopo skoro naistina si se razgonila
ne se pritesnqvai i si nameri nqkoi da se radva na tezi ti sustoqniq
![]()
slu4valo mi se e mai..![]()
![]()
vapreki vs tapi mneniq na men mi se slu4i minalata no6t.Moje bi sam golqma palavnica,za6toto taman zaspivah i po4vah da si mislq nekvi bezobrazni i bqh v prosanica,a se osaznah i zvannah na moq priqtel i praihme telefonen sex,mn e qko![]()
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Tva se nari4a Mokri Suni6ta mili4ka
Еми не ми се е случвало....Ама мерси эа пожеланието
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Mи случвало ми се е , и в това няма нищо срамно(както по-горе беше писано).
Сънувам че правя ненормално див с..с със някой и като се събудя все още ме държи екстаза и ......... отпускам![]()
Та за тези които по-горе писаха че това е ненормално и тн......ПОРАСНЕТЕ БЕ МАМА МУ СТАРА!