.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    wyzbudenata
    Guest

~ Momicheta , sluchwalo li wi se e ? ~

Prez noshta , dokato spite , da ste wyzdbudeni i da go useshtate , w smisyl po nqkakyw nachin da chuwstwate w prosynicata si wyzdbudata , synq wi da e syprowoden s razni misli , naprimer , che se pipate ili , che prawite sex i kato se sybudite , da zapochnete wednaga da se zadowolqwate , zashtoto ne izdyrzhate ? Na men skoro towa mi se sluchi i se pitam kakwo mi ima Wizh , za edno momche towa e po - normalno - mokri synishta i ala - bala , ama za nas , momichetata ... trqbwa da sym mnogo razgonena ,a ? Xixi , aide pishete kakwo smqtate i sluchwalo li wi se e towa I da wi pojelaq - erotichni i wyzdbuzhdashti synishta

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Re: ~ Momicheta , sluchwalo li wi se e ? ~

Цитирай Първоначално написано от wyzbudenata
    trqbwa da sym mnogo razgonena ,a
    определено си много разгонена аз това мога да кажа..
    www.sunchy.aha.bg ---> Toва което подтига дрогата,аз го постигам с език! :Pp~

Повече от фен Аватара на air_wisp
    представям си ако имаше момче до теб на сутринта кво щеще да му се случи
    маа фака

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm ne se pretesnqvai leka poleka pochvahs da stavahs momche...tva e jestokata istina ama spoxx...nema se plashish sus vseki se sluchva
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Еееми, определено не ми се е случвало Леко смахнато си пада

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    представям си ако имаше момче до теб на сутринта кво щеще да му се случи
    И какво щеше да му се "случи"?
    А и защо непременно трябва да са мокри сънища?

Град
    Varna
    Na men mi se e slu4valo i sled kato sme si spodelqli s priqtelki znam, 4e i na tqh im se e slu4valo, i to 4esto. Ne samo zashtoto sa bili "razgoneni". Vsi4ko e podsyznatelno. Kaktoponqkoga moje nqkoi da se skysa da te gali i da te celuva, i ti da ne se vyzbudish, a sledvashtiq pyt samo dokato si pomislish i se podmokrqsh, taka moje da se slu4i i v synishtata. Ne e vqrno, 4e mokrite synishta sa smao pri mom4etata. I moga da vikaja, 4e tova sa mnogo hubavi synishta. Tova e useshtaneto da se sybudish s usmivka na liceto i celiq ti den da e prekrasen.Po4ti vse edno si pravil sex na zakuska

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от aNgElS
    Na men mi se e slu4valo i sled kato sme si spodelqli s priqtelki znam, 4e i na tqh im se e slu4valo, i to 4esto. Ne samo zashtoto sa bili "razgoneni". Vsi4ko e podsyznatelno. Kaktoponqkoga moje nqkoi da se skysa da te gali i da te celuva, i ti da ne se vyzbudish, a sledvashtiq pyt samo dokato si pomislish i se podmokrqsh, taka moje da se slu4i i v synishtata. Ne e vqrno, 4e mokrite synishta sa smao pri mom4etata. I moga da vikaja, 4e tova sa mnogo hubavi synishta. Tova e useshtaneto da se sybudish s usmivka na liceto i celiq ti den da e prekrasen.Po4ti vse edno si pravil sex na zakuska
    Много точно казано \/

Град
    topolovgrad
    Цитирай Първоначално написано от aNgElS
    dosta to4no kazano

Супер фен
    Пффф един човек да се престраши да си признае =D>

javascript:emoticon(':arr
    Guest
    Zagorqlam rabota Ne,vsa6tnost,mnogo zagorqla mu rabota

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от javascript:emoticon(':arr
    Zagorqlam rabota Ne,vsa6tnost,mnogo zagorqla mu rabota
    даа позна

Амън от иначе толкова компетентни мнения на недорасли хлапаци! Това е нещо съвсем нормално! Да случвало ми се е ,когато съм сънувала приятеля ми,когато не е бил в леглото до мен ,понеже е бил нощна смяна на работа.

Град
    kazanluk
    Wow mi na men ne mi se e slu4valo ina4e ne smqtam 4e e ne6to pritesnitelno po skoro naistina si se razgonila ne se pritesnqvai i si nameri nqkoi da se radva na tezi ti sustoqniq

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не ми се е случвало !!!

LannyBarbie
    Guest
    slu4valo mi se e mai..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    vapreki vs tapi mneniq na men mi se slu4i minalata no6t.Moje bi sam golqma palavnica,za6toto taman zaspivah i po4vah da si mislq nekvi bezobrazni i bqh v prosanica,a se osaznah i zvannah na moq priqtel i praihme telefonen sex,mn e qko
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Guest
    Tva se nari4a Mokri Suni6ta mili4ka

Мега фен
    Град
    София
    Еми не ми се е случвало.... Ама мерси эа пожеланието
    [size=7][b][u]fosse cos

Mи случвало ми се е , и в това няма нищо срамно(както по-горе беше писано).
    Сънувам че правя ненормално див с..с със някой и като се събудя все още ме държи екстаза и ......... отпускам

Та за тези които по-горе писаха че това е ненормално и тн......ПОРАСНЕТЕ БЕ МАМА МУ СТАРА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си