.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Da go potyrsq li otnovo?

Zna4i istoriata e malko hem sme6na,hem interesna.Az sym na 17 godini,momi4e.Ne sym kurva,no sym imala dosta mom4eta .V neta se zapoznah slu4aino s edno mom4e na 20 godini,student4e,devstven.I az zapo4nah da go bazikam i da go kania da go iz4ukam .Tyi de,navih go nakraia,no toi mi kaza predi da doide "posle ne iskam da se vizdame",az vikam OK...sqka6 sym umrqla za niakoi kato nego,ama vse pak iskah da iz4ukam devstvenik,4e i na 20.Kato go vidiah se iznenadah mnogo,izleze dosta simpati4en sladur na vun6en vid ,a tialoto mu e prosto perfektno,ama perfektno nasitina,ne znam,iavno e niakoi sportist =D> .Ne be6e koi znae kvo 1 pyt,posle go napravihme 2-ri i stana prili4no.Posle si zamina mom4eto i ne me e tyrsil.Az oba4e vse si mislia za nego,mai se vliubih v nego i iskam da go vidia pak,da izlizame zaedno,da bydem gadzeta,naistina mnogo go haresah.Pazia mu nomera,da mu zvynna li,vypreki,4e se razbrahme,4e 6te e samo sex za 1 no6t?

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    mi i az sym na 20 ama ne sym destven ako iskash da se zapoznaem u chata ?

kekekekekek mislq che nqmash shans sys nego qvno veche te e priel samo kato porednoto kurvence

Guest
    Ми кво чакаш бе обади му се
    Но мисля че те е излъгал че е девствен
    Така си мисля пък не знам.

Фен
    Град
    Плевен
    Последният коментар е мой.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Интересно, посли обяснява, че не си k***a. И защо смяташ така?
    Черен Принц

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    aman ot kurvenski istorii!!!izvinete,ama naistina sym prava!tova e mnogo glupavo!!!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Това и аз казвам. Вика аз не че съм кур**, ама му викам на един двайсет годише аре да се таковаме и след това всеки по живо по здраво.
    Черен Принц

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хахаха
    мойто момиче, имаш криви разбирания за нещата
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Пловдив
    В неговите очи си лека жена ,така че........

Guest
    100% be6e devstven .Dosta se razli4ava ot mom4etata koito poznavam po harakter i mislia,4e e svesten.Za tova vyprosa e ne kakva sym bila,a dali da mu se obadia pak?

Остави ги тия комплексари във форума!Завистта няма граници!Естествено,че ще го потърсиш щм ти харесва и щом е свестен!Не трябва да оставяш нещата така!А кой какво говори не слушай!Курва означава жена,която прави секс за пари,а ти просто си направила секс с човек,който харесваш и уважаваш!А пуберските мнения винаги ще гравират около това какво казват мама и татко за света...Естествено,че не е много морално да си легнеш с човек,който познаваш само от чата,но пък нали животът е за да го живеем,както намерим за добре!Замисли се-ако беше майка на едно 14-годишно дете какво би му казала за постъпка,подобна на твойта-'Лошо маме,лошо!',аз бих направил същото!Но когато това дете стане на 22 примерно ще разбере,че светът далеч не е толкова морален,колкото изглежда!Постъпила си така,защото си решила така,отсъдила си за себе си!Момчето ти харесва,мислиш за него-ами обади му се!И моля те не слушай много тези деца,защото те наистина са деца и никой не трябва да ги съди,че реагират така на едно личностно решение,на което всеки от нас има право!Така че действай и не се замисляй много!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами това преди колко време е станало?В смисъл да не се сещаш много късно и наистина вече да е късно...Ами според мен трябва да му се обадиш,но трябва да си сигурна според мен какво искаш.Дали връзка или не отново секс?

Spored men na teb ti trqbva seriozna vruzka mila i da si pravite sex,ama samo s nego za da ne dava6 pole za tupi mneniq!Suberete se,vij go dali ima interes kum teb i ako porygne po4nete,puk vijte kakvo 6te stane,no ne go izpolzvaj samo za sex v nikakuv slu4aj,6toto qvno e svqstno mom4e i po-dobre da ne go izgubi6!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от England
    Курва означава жена,която прави секс за пари..
    kurva du6ko e jena(a moje i muj ),koqto pravi sex za udovolsvie i ne si podbira mn mn partniorite
    prostitutka e jena,koqto pravi sex za pari
    a ku4ka e jena,koqto samo na teb ne ti puska
    a kum avtorkata - spored men ni6to nqma da zagubi6,ako mu se obadi6.probvai puk kavoto stane - stane
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Kurva zna4i da ne podbira partniori,a az vinagi sym si podbirala i,za da legna s niakoi zna4i toi 100% mi e haresal mnogo.S tova mom4e iskah da pravia sex,za6toto mi be6e interesno da go napravia s devstven,pyk i be6e na 20 i mnogo mi be6e interesno kak 6te e.Stana predi 7 dena.Imam mu tela,znam i universiteta kydeto u4i,specialnostta i t.n.,no dosega az ne sym tyrsila mom4e i ne znaq kakvo da o4akvam ako mu zvynna.Toi e ot myzhete koito su zasluzavat,ama vse pak....Molia bez post4eta ot razni kompleksari

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    k***a zna4i da ne podbira partniori,a az vinagi sym si podbirala i,za da legna s niakoi zna4i toi 100% mi e haresal mnogo.S tova mom4e iskah da pravia sex,za6toto mi be6e interesno da go napravia s devstven,pyk i be6e na 20 i mnogo mi be6e interesno kak 6te e.Stana predi 7 dena.Imam mu tela,znam i universiteta kydeto u4i,specialnostta i t.n.,no dosega az ne sym tyrsila mom4e i ne znaq kakvo da o4akvam ako mu zvynna.Toi e ot myzhete koito su zasluzavat,ama vse pak....Molia bez post4eta ot razni kompleksari
    И аз допреди чаках само момичетата да ме търсят,ама трябва да го потърсиш и ти да направиш първата крачка...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми мила според мен трябва да му се обадиш и да му кажеш "Искаш ли да се видим?" ако трябва му кажи ,че пак ще правите секс и дори и пак да правите секс му кажи ,че ти е харесал и искаш нещо повече.

Guest
    Dobre de,az 6te mu se obadia.No nikoga ne sym ob6tuvala s podoben tip mom4eta,svestnite.Za drugite qsno po kakvo se vodiat,vyprosa mi e takyv tip mom4e kak bi reagiralo na pokana za sre6ta ili pyk sex otnovo?4estno kazano mi e vse edno koe ot dvete,za6toto dori i sre6ta da e sled neq pak 6te si go nalazq,prosto iskam da sym s nego.A i strannoto e,4e za tezi 7 dni sled kato bqh s nego mislia za syvsem drugi ne6ta,za seriozni vryzki i takiva raboti,ama toi....vse pak predi 7 dena za pryv pyt pravi sex

Офф...тоя те е излагал,че е девствен...ПО-добре не го търси...ако иска нещо от теб знае как да те намери...Така и не разбрах защо толкова искаше с девствен да го направиш...тва е тапотия...с някаф мн зле да си в леглото...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Ti si porednata k*rva za nego i edinstvenoto koeto shte chuesh kogatu mu se obadish shte e zvuka ot zatvarqneto na tela ;]
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Devstven be6e,100% sym sigurna v tova,ne sym maloumna da ne zabeleza po povedenieto mu predi kato si govorim samo,a posle i po vreme na sexa .Za6to sym iskala s devstven,mi de da znam,nie pyrvo se zapoznahme i posle razbrah,4e e devstven i mi stana interesno kak 6te e,ne sym o4akvala da e ne6to koi znae kakvo de,no ne be6e syvsem proval kato za pryv pyt pone .Ne se e otnasial s men kato s kurva,naprotiv daze.Problema sega e,4e predi da go napravim az mu kazah,4e sled tova da ne se tyrsim i toi se syglasi i taka se razbrahme,a sled kato go vidiah opredeleno iskam da se vizdame seriozno s nego.

Abe mace obajdaj mu se i tva e!KVo govori6 pove4e!Are da se vidime nqkude,pravite sre6ta,zaribqva6 go malko i gleda6 kvo 6e kaje!A i moje i da ne e bil devstven,no tova li e naj-vajnoto po dqvolite?

Guest
    Ако това наричаш влюбване мале

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си