.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Хероин

Hybrid View

Хероин

НЕ ПИПАЙТЕ ТАЗИ ГНЯЗ !!!!

защото аз сега се мъча като куче !
    От два месеца взимам, но трябва да ви кажа, че това просто ви влиза в главата и много трудно излиза. От 1 седмица и малко не съм пипал, хода в една клиника и ми прочистиха тялото от материалчето,но това остава за цял живот в главата, от там няма излизане.
    Не си мислете, че сте по различни от другите, и че няма да се зарибите, че контролирате положението
    Постнах това с надеждата някой да не се подлъже, да не си провали живота за нищо !

Сега ще ви paste-на някой неща от една книга, извинявам се, но забравих адреса като се сета веднага ще ви го кажа.

При някои хора, по-специално тези, които за първи път вземат хероин, могат да възникнат неприятни усещания, например гадене, които се получават веднага след приемането му. Някои дори повръщат. Това може да ги накара никога повече да не опитват.

Употребата на хероин довежда до различни болести на тялото и психиката. Тези болести могат да бъдат смъртоносни или инвалидизиращи завинаги.

Редовно употребяващите хероин могат да получат странности в поведението, които плашат и отблъскват околните хора. Например внезапно могат да станат гневни и агресивни или да усетят ужасна мъка, която да ги доведе до самоубийство. Самоубийството може да се дължи и на отчаяние след поредица неуспешни опити за откачане от хероина.

Друга причина за вземане на хероин е бягството от нещо, от тежестта и скуката на живота. Смята се, че хероинът може да бъде средство да се забравят трудностите. Но това е невярно. Хероинът може да предизвика за кратко време по-различни усещания, но не е изход. Той е само химическо съединение, което влияе върху мозъка. Да се употребява хероин не е начин да държиш живота в собствените си ръце. Това означава само повече трудности занапред.
    Хероинът може да предизвика у някои хора усещане за по-голяма самоувереност. От това те могат да сметнат, че имат кураж да излязат, да разговарят с хората, да спечелят приятелства или пари. Това не е вярно. Тяхната самоувереност не е истинска, защото не идва отвътре, а е резултат на външно химическо въздействие.

Подобно нещо се случва и при злоупотребата с алкохол. Алкохолът би могъл да подобри настроението и да вдъхне смелост. Тези усещания са измамни и кратки, защото не приналежат истински на личността ни.

Около нас има достатъчно много примери за страданията, които хероинът причинява. Не се ли плашат хората, които посягат към него за първи път? Може би те си мислят: “Ще опитам само един или два пъти, няма да стана зависим, ще мога да го контролирам.” Това е истинска самоизмама. Няма начин някой да може да прогнозира какво ще се случи. Някои мислят: “Аз никога няма да се докосна до това, слушал съм и съм чел колко е опасно.” Лесно се казва, но трудно се устоява. Когато си в групата и приятелите ти говорят, че са “на върха на вълната” от хероина, как ще се чувстваш тогава? Хората биха могли да си мислят и по друг начин: “Аз никога не бих се инжектирал с хероин. Само ще го пуша и така няма да стана зависим.” Това обаче не е вярно. Тези, които само пушат хероин, също стават зависими от него. А и животът показва, че тези, които в началото пушат хероин, по-късно започват да си го инжектират.

Guest
    tctc gorkiqt ti...

Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    tctc gorkiqt ti...
    да
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Дано да успееш да се измъкнеш от лайната..искренно ти го пожелавам

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пожелавам ти да се измъкнеш час по-скоро!
    Успех.

MNO LOSHO
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    ххаххахахахах тоя пич ви ебава бе айхахаххахахахха

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Добре е,че си поискал лекарска помощ!

НЕ УБИВА ПОСЛЕДНАТА ДОЗА-А ПЪРВАТА!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    Впрочем най-честата причина за смърт от хероина е неговата некачественост и най-вече примеси. Не случайно множество от умрелите от така наречените Свръхдози имат пяна по устата... Което е типично за... хениновото натравяне. Мда хероина го тъпчат с хенин, за да придобие горчив вкус... В Великобритания се продава хероин (разбира се срещу рецепта) в аптеките и смъртните случай са драстично намалели...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    една седмица?
    тепърва ти предстои най-трудното, не се давай на тая гад мръсна
    алелуя.

Хероина е лош, тревата е добра! Алкохола е полезен за здравето! Лично мнение.
    Само за луди!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    аххахаххахаххаха ти си яко зле-изобщо проучвал ли си химичен състав и ефекти върху организма-говоря специално за тревата и алкохола.Щото достатъчно съм изчела за да смятам мнението ти за невежество

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    аххахаххахаххаха ти си яко зле-изобщо проучвал ли си химичен състав и ефекти върху организма-говоря специално за тревата и алкохола.Щото достатъчно съм изчела за да смятам мнението ти за невежество
    Не съм казал че тревата е полезна, а че е добра. А за алкохола в малки количества е полезен за здравето.
    Само за луди!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Не съм казал че тревата е полезна, а че е добра. А за алкохола в малки количества е полезен за здравето.
    сори пич моя грешка аххахаххахах сори сори ахаххахах

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хероин...
    оф
    в кво си се забъркааал

Пич,евала!Осъзнал си се на време!Айде полека и да си жив и здрав...

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Naistina mnoy e xubafo da si poiskal pomosht!!!pojelafam ti da izlezesh skoro ot tozi problem!!!Uspex i ne se predafai!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Дръж се човече

Евала ти правя ... Явно си доста силен човек.

Здравейте,
    благодаря ви за подкрепата вече се чувствам доста по-добре
    Вече работя и гледам да не седя на едно място. Биха ми няква инжекция за подтискане на желанието (ReVia -ако на някой му говори нещо), с която обаче не трябва да се пие и да се пуши трева
    Май ще стане човек от мен

Чао за сега, и отново thanks

пс. а на CRaZy_IKT искам да кажа, че това не е шега.

Голям фен
    tova heroina ne ti i trqbva da go opitva6 ! prosto vzeme6 li go 2-3 pati i ve4e ot teb 4ovek ne stava badi siguren vzima6 go nqkolko meseca i veroqtnosta da umre6 e ogromna
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    Emi hubuu 4e si se otkazal.. ama koi ti go buta da go vzimash !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

pi4a si go kaza prosto vsi4kite ti priqteli okolo tebe go upotrebvqt i te zaribqvat kolko bilo qko i ti kolkot i dan e iska6...nakraq se re6ava6 samo da opita6 i......
    e verno zavisi i ot 4oveka s kakva psihika e

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Дръж се, човече!
    Тук ти предлагам да пишеш всеки ден как се чувстваш, пък ние ще се опитваме да те подкрепяме, поне на думи..
    Успех!

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    e pi4 gledai po skoro da izleze6 ot twa polojenie 4e si e qko opasno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си