.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Как да зарибя 1 qko момиче което ходи само по батковци PLS ?

Как да я зарибя???Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.А пак и приятелите ми схте кажат:"Еее ти мноо зарибяваш ве" или пак "Тихаресваш ли я".Как да преодолея това и да я зарибя.Искам такова Гадже като Нея!!!Искам да я но КАК КАК КАК .КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ .
    КАКВО ДА НАПРАВЯ как ДА Я ЗАРИБЯ????????
    PLS PLS PLS PLS PLS!!!!!!!!!
    HELP ME PLS
    OBI4AM FUTBOLA

Мега фен Аватара на koalka
    Ами прави й комплименти,намеци,че я харесваш,а и може на среща да я поканиш...И не е зле на нея да си излееш душата...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Емии пич с "баране по гъза" няя се получи!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ами щом си я хванал за дупето толкова рано може би ти е грешката за която няма оправяне.Щом това момиче ходи с големи ботковци тя не е свестна и съм сигорен че чуствата ти към нея ще отминат

Guest
    много нетактично от твоя страна

Фен
    Град
    София
    абе винетко такава чувал ли си за срещи,комплименти,приятни изненади или нещо от сорта!С барането по г*за ще ти пусне само една крава !!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами прави й комплименти,намеци,че я харесваш,а и може на среща да я поканиш...И не е зле на нея да си излееш душата...
    Същото
    П.С. недей я барва за дупето ,че да не ти лепне един шамар пред всички и да са чувсваш като индианец,застрелян с арбалет

nai mnogo priqtelq i da ti hwyrli edin perdah

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Пробвай да я барнеш по циците може и да стане ;]

Що не пробваш първо да поговориш нещо с нея преи да я бараш по гъза? Ей, после защо си падат момичетата по по-големи...Със сигурност те не започват с баране по гъза. аз на нейно място щях след барването такъв шамар да ти излющя, че да се откажеш да бараш гъзове дори и когато трябва.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Бахти..пробвай мен да ме свалиш с барване по гъза..и ще останеш без поколение Не е тфа начина..бъди малкоооооо по-тактичен и нежен...А пък искаш момиче като нея,ти харесваш ли я като човек или ти харесва мисълта да я целунеш и да имаш гадже като нея,помисли и за това
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен
    зариби6 ? тоя глагол не води към ни6то хубаво повярвай ми

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    М заглавието на темата е че тя ходи само по батковци а никъде не си го споменал по горе ... се 1 ... та не знам пич ама според мен тфа с задника и барането където и да е е адски тъпо и глупаво ... по добре и направви мил жест комплимент .... аа btw на колко години стЕ?
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Как да я зарибя???Искам я , защото е сладка и добричка.Но нещо не се получава.Вчера я прегърнах и като се опитах да я барна за газа тя ми каза че съм малко нахален.А пак и приятелите ми схте кажат:"Еее ти мноо зарибяваш ве" или пак "Тихаресваш ли я".Как да преодолея това и да я зарибя.Искам такова Гадже като Нея!!!Искам да я но КАК КАК КАК .КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ .

НЯМА ИСКАМ ПИЧ ТИ СИ ЛАЙНО ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ТЕ ОБИЖДАМ ОБАЧЕ
    не трябва да искаш секс от момиче по този начин особенно от по-малко от теб кво като ходи по батковци тебе тва кво те касае намери си любовта учи си и си живей живота не търси секс който е подарък защото не е и скъпо си плащаш! ПЪК И Е ПОД ДОСТОЙНСТОВОТО НА СЕКИ МЪЖ ДА ХОДИ С ПО-МАЛКО МОМИЧЕ ЗАЩОТО ПО ГОЛЕМИТЕ СА ПО предпазливи така че пич ако си на 16 тръгваш с някоя на 16 или 17 ако си на 17 с някоя на 17 или 18 и така нататък!!!

Guest
    Глупости аз съм на 16,приятелката ми е на 15 не е задължително да е то4но на твоята възраст.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от GHz
    абе винетко такава чувал ли си за срещи,комплименти,приятни изненади или нещо от сорта!С барането по г*за ще ти пусне само една крава !!!

напълно подкрепям! кво е туй зарибяване...4ти клас ме зарибяваха с пускане на ръце.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

em kak da ti kaja...? az sum momi4e i 4esno da ti kaja nqma da te smetna za gotin ako be bara6 po guza! a puk za cicite da ne govorim!!! nai-lesno e da se opita6 da pogovori6 s neq,da se spriatelite i da i kaje6 kvo 4uvstva6! aide uspeh \/
    ZDRASTI AZ SUM QNA@! AKO ISKA6 MI PI6I

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Бахти..пробвай мен да ме свалиш с барване по гъза..и ще останеш без поколение Не е тфа начина..бъди малкоооооо по-тактичен и нежен...А пък искаш момиче като нея,ти харесваш ли я като човек или ти харесва мисълта да я целунеш и да имаш гадже като нея,помисли и за това

Правилно
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    много натло си постъпил

emi mai sam naistina tap kakto namekwate i vse pak az sega se u4a taka 4e blagodarq vi mnogo za tova koeto kazahte.Nakarahte me da razbera zashto se polu4ava taka i smqtam da se poprawq i naistina MNOO VI BLAGODARQ makar 4e nqkoi izpolzvaha po ostri dumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    THANK YOU все пак
    OBI4AM FUTBOLA

Здравейте! Значи изцяло подкрепям идеята за това, че тфа с барането е малко селско и грубо. Трябва да се държиш по добре с момичето и просто до някаква степен да си и приятел преди всичко. Но казвам до някаква понеже аз страдам точно от този проблем...винаги се сприятелявам прекалено много с момичетата и като дойди момента да и кажа "ами аз много те харесвам и искам да знам ти дали споделяш моите чувства" и вече може да се каже че съм свикнал с отговора "ами аз те приемам просто като приятел" ...така че бъди малко по мил с момичетата прави комплименти но не отивай прекалено далеч с приятелството че ще патиш като мен

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Unreax
    Здравейте! Значи изцяло подкрепям идеята за това, че тфа с барането е малко селско и грубо. Трябва да се държиш по добре с момичето и просто до някаква степен да си и приятел преди всичко. Но казвам до някаква понеже аз страдам точно от този проблем...винаги се сприятелявам прекалено много с момичетата и като дойди момента да и кажа "ами аз много те харесвам и искам да знам ти дали споделяш моите чувства" и вече може да се каже че съм свикнал с отговора "ами аз те приемам просто като приятел" ...така че бъди малко по мил с момичетата прави комплименти но не отивай прекалено далеч с приятелството че ще патиш като мен
    Съгласен

Излезте от яслата-после се забивайте..

И аз бих ти казала, че си нахален ако мен ме беше хванал за дупето
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    точно!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си