.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ти
    Guest

Лични постижения

Имате ли нещо в живата си, което да смятате за лично постижение, нещо което ви прави поне донякъде горди и удовлетворени от себе си

Повече от фен
    моето най-голямо лично постижение е,че след цяла година неучене, мързелуване, непукизъм за училище и вс свързано с него и най вече без дори да си купя учебник по литература или математика изкарах добри оценки на изпитите

аз смятам като лично постижение това,че влязах в училището,в което исках миналата година с 6 по рисуване и 5.25 на теста.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    доволен съм че досега винаги съм имал висок успех в училище, че завърших елитна гимназия и сега следвам елитна специалност в може би най-подходящото място за това в страната. доволен съм че с минимум усилия постигам високи резултати. също така имам доста познания в различни области (въпреки че някои, например че знам столиците на половината държави в света, нямат никакво практическо приложение). владея отлично чужд език (английски) и имам основни познания по още два (немски и испански). също така съм горд с присъщата си скромност

като цяло нямам кой знае какви постижения. бих бил доволен ако бях приет в елитен университет в чужбина, ако имах спортни успехи, ако бях печелил олимпиади; но и без всичко това се надявам че в бъдеще ще постигна големи неща.

Аз оценките в училище не ги смята като лично постижение. Обаче за мене най-голямото ми постижение досега е, че в 7 клас се класирах на 3 място на областния кръг на олимпиадата по химия.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    доволен съм че досега винаги съм имал висок успех в училище, че завърших елитна гимназия и сега следвам елитна специалност в може би най-подходящото място за това в страната. доволен съм че с минимум усилия постигам високи резултати. също така имам доста познания в различни области (въпреки че някои, например че знам столиците на половината държави в света, нямат никакво практическо приложение). владея отлично чужд език (английски) и имам основни познания по още два (немски и испански). също така съм горд с присъщата си скромност

като цяло нямам кой знае какви постижения. бих бил доволен ако бях приет в елитен университет в чужбина, ако имах спортни успехи, ако бях печелил олимпиади; но и без всичко това се надявам че в бъдеще ще постигна големи неща.

scromnostta e kachestwo za tezi,koito nqmat drygi kachestwa

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ама аз го казах с ирония; щото се изкарах бахти феномена пък има хора които са постигнали много повече на същата възраст

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз освен че влязох преди три години в най-елитната гимназия други постижения нямам Чак запомнящи се
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, аз също често постигам доста и то с минимални усилия. Примерно в училище, слушам ли през часа, често не се налага да уча в дома, запомням лесно. Когато уча, не ми е нужно да преповтарям сто пъти или т.н, въпросът е да се съсредоточа и ги разбирам нещата, ама лиготията си казва думата понякога. Относно олимпиадите, радвам се, че на областния кръг по литература съм имала 2 пъти 6(не съм стигала до 3 кръг, защото само 12 клас имат, май...), печелила съм 3 конкурса за есе, първо, второ и трето място... Бе не се гордея с тея неща, не мисля, че са някви големи постижения, радвам се, че поне в нещо ме бива.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Освен това, че се научих да свиря на китара съвсем сам, без някой да ми е показвал каквото и да било (е, като изключим мажорната и минорната гама на една струна), май нямам други лични постижения... Абе безделник съм си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Аз се гордея с това, че тази година почти влязох в Класическата!И реших да влизам там, 10 дена преди изпита.Трябваше да науча перфектно шест теми по история и три по литература!По история изкарах 4.50, а по литература 4!Ама на кандидат гимназисткия изпит по литература имам 5.25 и то без да ходя на уроци!Гордея се с това, че знам перфектно падежите, склоненията и спреженията в руския, без дори да съм отваряла учебника.Гордея се с това, че мога да готвя!
    Абе като цяло съм си доста горделива, ама не е кой знае кво!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В момента се сещам за три, от малкото лични постижения, с които се гордея:

9то място на три километровия маратон на София 2005г. .

Класиране в челната 10ка на маратона на Самсунг 2006г. .

Сам съм се учил, а и все още се уча де, да правя скици, бомби, троуъпи, графити.

Ами за постижение смятам че се научих за 3 месеца да свиря на флейта и да успея да свиря някакво произведение макар и от четитри реда.След това се явих на испит приема за училището в което съм сега и се справих отлично.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Да ви се похваля ще рисувам картина за национален конкурс и съм много щастлива,защото може след това да я отпечатат на картичка
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Колкото и на всички да им е смешно гордея се с първото си място на градско по тенис на маса.При положение че не тренирам професионално успях да сложа в джоба си надувките от спортни школи. Понякога ми става тъпо когато някои започнат да си вадят многото дипломи от олимпиади и не смея да кажа нищо и все пак това е моята гордост.Надявам се тази година да повторя успеха си

Re: Лични постижения

Цитирай Първоначално написано от ти
    Имате ли нещо в живата си, което да смятате за лично постижение, нещо което ви прави поне донякъде горди и удовлетворени от себе си
    Лични постижения имам известен брой, но най- се гордея, поне за сега, че съм единствена от училище с 6 по биология, а учителката ти пище 2,5 на Цикъл на Кребс, 2,5 на Цикъл на Калвин и ако искаш повече, примерно 3,5 научи теорията и на двата, а за повече- целия материал... но какво учене падна тогава!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

вили
    Guest
    правя сайт на класа- доста добре се полечава и не съвсем елементарно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми