- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Do kude se stigna ?
Do kude se stigna s tupite vi razdeleniq na chalgari , raperi , metuli .. ?
Dnes v Radomir e prebito do mozuchno sutresenie 16 godishno momche , zashtoto ..... slushalo chalga ?!
Neshtastnikut go nakaral da spre chalgata , zashtoto q mrazil , momcheto otkazva i posle mu e nanesen tejuk poboi.
Tova e predela na vashite kompleksarski razdeleniq.
Tiq razdeleniq se provokirat ot hora , kato nqkoi tuk
edin e grozen vmirisan metul , koito ne vijda po-dobre ot nosa si ..
drug - "mnooo losh" skinar , koito paradira s neo-nacistkite si ubejdeniq i t.n.
vse obrazi , koito sa satanisti , slushat pesni za kruv i ne moje da sa istinski "fenove" ako ne sa "LOSHI"
Do koga dragi mi kompleksarcheta she se mislite za po-umni ot drugite ?
Do koga za vas edin chalgar shte e ciganin i maloumen ?
Do koga zaradi izrodi kato vas shte stavat e takiva neshta...
Prostotiqta vi nqma krai.
много, много жалко. тези които са извършили това са срам за музиката която слушат. ето до къде се стига като се делим на субкултури.
Оле това наистина е отвратително...дано момчето се оправи...
А относно разделенията по музикални стилове-наистина е тъпо.Не се кефя на чалга, но нямам нищо против хората, които я слушат-те са като всички други и имат право да си избират каква музика да слушат.
А пък тези от типа "аз съм метъл-аз съм велик" ги има много, какво да се прави-надути комплексарчета...И аз се кефя на метъл, но такова парадиране е супер глупаво.
хъхъ..
Lele no comennt ! Za sujalenie takiva neshtastnici provalqt nashata darjava .. Blagodarenie na tqh Vsichko zapada ..![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Хм...много общо говориш!Ебаси нападаш ни, сякаш ние сме го пребили тоя!Ок, кофти е, тъпа постъпка на тея дет са го набили, ама за кво ебаси обвиняваш нас?Първоначално написано от OtherDimension
Разделения винаги ще има...както има между бели и черни, леви и десни, Левски и ЦСКА и т.н.
Ако не си забелязал, повечето в тоя форум, които се пишат в една субкултура въобще не са комплексари и приемат другите такива квито са!И защо чалгарите да са цигани?Чалгарите могат да са съвсем обикновени хора!А и зависи кво разбираш под чалгар, щото лично аз, имам доста общо понятие за чалгар!А защо са малоумни?Ми чалгата поизтъпява малко, няма разнообразие, правиш едно и също всеки божи ден!Но до сега не съм срещала някой да казва "Ти си тъп, щот си чалгар!"
'Изроди кат нас"...и тва не ми харесва като обръщение, щото предполагам думата "изроди" я ползваш в негативния смисъл, а не като комплимент!
Я да попитам аз...До кога по дяволите, ще слагате всички под общ знаменател?!
До кога все ний ще сме ви виновни за всичко деба!?
Кога ще се научите, че се казва "скинхед", а не "скинар"?
Кога ти, авторе, ще осъзнаеш, че не всички скинове са нацита и че "скинската" музика (пънк, ска, Ой!, и т.н.) няма нищо общо със кръвта (освен в погото и в побоищата) и със сатаната и т.н.?
Или , че между скин и метъл винаги ще има разлика?
Или, че скиновете нацита бият повече анархисти защото са такива, а не тея, които слушаш чалга?Те нацитата и чалгари бият ама...
И кога най-накрая ще осъзнаеш, че тва, че някви сополиви метъли пребили някво чалгарче, значи, че всичките в тоя форум сме такива?!
Предстани да нападаш,а помисли добре кво си написал!Разделения винаги ще има, няма да го промените!Повтарям се, но наистина жалко, че момчето си го е отнесло!Факт е, че е пребито, но е факт, че никъде не споменаваш, че е пребито от метъл или скин, или пънкар, или някво друго!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ne si me razbral
ne kazvam che ti si go bil momcheto
sushto znam che ima ogromna razlika mejdu metul i skinhead ...(taka dobre li go napisah?)
zatova i napisah : ediniq e ... drug e ....
kakto i da e
huu , ne se postavqte pod obsht znamenatel
procheti obache kolko ot kulturata na metala pluqt drugite ?
tva ne sa Dete-Idiot , tva ne e onq tam s Death neshto si na avatara...
edinstveno maldini e nqkuv , kak da kaja .. po-toleranten
za exploidteen da ne govorim .. bez komentar za toq prosto
Fakt e obache che pochti vsichki ot Metul-ite (nishto protiv , bratched mi e takuv) si vrat nosa v temi , v koito nqma absolutno nishto obshto s tova , koeto te slushat i prosto vlizat i psuvat ... tva go pravat i taka narechenite Ska , Punk i t.n.
citiram : "mri v laina" .. bez komentar
az ne mrazq chalgarite,moje da ne slusham takova , no tova sa hora kato vsichki nas
kude obache si chul chalgar da nosi verigi i da prebiva nqkoi ?
nikude nali
prosto taq agresiq , koqto e porodena ot dosta nisuk koeficient na intelientnost ne znam ot kude idva ....
vqrno - navsqkude ima i takiva , I takiva hora - taka e
no kato masa , kato cqlo slushatelite na tezi stilove muzika demonstrirat agresiq , za men porodena ot muzikata , ne znam ot kvo drugo moje da e
Do sega ne sum vidql fen na Ivana da trugne da se bie s boksove , verigi i t.n.
a ti ?
P.S. da ne govorim za profilite na 2 individa : I know violence is the answer i t.n.
Maй нещо и за мене стана въпрос.
ДА мразя я тая скапана музика с шибаната й бездарност и инфалтилност.С шибаното й еднообразие и тъпчене на едни и същи теми.Но повечето,НЕ ВСИЧКИ,чалгари са тъпи ограничени нещастници.Не казвам,че трябва да бъдат бити,нека си слушат ограничената музика там и да ме оставят на мира,и дане ме занимават с глупости.На мене не ми пречи,че слушат тази музика щом ги кефи ,ебал съм ги,ама да не ми казват на мене кво да слушам и да ми пробутват инфалтилната си музика!
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
mnogo zavisi ot 4oveka, ne vsi4ki 6e trugnat da biqt samo zaradi razli4iqta, na men mi e vse taq koi kva muzika slu6a, stiga 4oveka da e stoinosten
tupo e razdelenieto, ne 4e i az ne si imam predrazsuduci![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Няма какво да кажа.. преди мен са били достатъчно изчерпателни. Или момчето къде са набили е бил отворен сополанко и нещо се премълчава или другите са били псевдо пънкари, скинхедс или метъли.
Пич, яяя малко се поукроти, не сме ние виновни. Разбирам, че това е ебаси животинското и просташко проявление, независимо дали момчето е било слушало чалга, или техно или каквото и да е. Мислиш, че ако примерно не бяха компания чалгари и момче, което слуша метъл до тях не намали звука си, те нямаше да му теглят също бой. Айде впрегни го тоя мозък, вместо да ни плюеш всички.
Жалко за момчето, надявам се да се оправи ебаси...
Изказванията ти са на ниво Иванчо ми открадна количката, искам си я обратно, не си шибано малко дете, към какво пропагандират "лошите" метъли или пънкари или скинари, каквито и да са. ПФффффф
абе mdgesnik яя по-полека!!съгласна съм с мнението на psycho_girl важен е човека не това каква музика слуша!това е простотия!и кво ся аз слушам и чалга и метъл и всичко което ми харесва какви са тия аз слушам само метал или само рап или там каквото е.Тъпо е не разбирате ли?Ние сме хора с чувства и никой не ходи с табелка на врата аз съм чалгар,рапър и други подобни![]()
![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
^100 % слушаш метъл, обаче ЛП и подобни, нали? Магесник не е казал "Да мрат чалгарите", знаеш ли колко приятели чалгари имам? както и приятели, слушащи рап, приятели, слушащи рок, приятели, слушащи метъл...И кога ще разберете че в тоя шибан свят музиката не се състои само в рап, чалга и метъл. Това е към умния автор на темата...
Хахахах ама сте зле колкото си искате :> Да не мислиш наистина че тоя го е пребил задето мрази чалгата? Да няма вече някъв фронт анти-ча(лга).. Я не се излагайте :> Просто е искал да пребие някой и го е набедил за чалгата.. Ако е бил слушал хипхоп е щял да го пита що слушаш хипхоп..
А колкото до деленето - винаги ще го има, и аз винаги ще се деля, защото музиката която слушаш е отражение на това което си. Защо аз не слушам чалга? Щото не съм тъп селтак дето всичко дето му е в главата са задници, цици, телефони и коли. А когато чуя човек да слуша любимите ми групи има голям шанс да имаме много общо.. Просто музиката не са само звуци, както го мислите.. Музиката е отражение ;>
tctc .. basi razbirachite![]()
zakvo li q pusnah taq tema ?
momche , koeto e dete na maika , kakvato vie vsichki imate e prebito , tiq mi se praat na interesni kolko umni bili shtoto ne slushali vidish li chalga!
magesnik - evala batko , chalgata e za infantilni hora , a kurvishtata , satanata i sina mu sa za intelektualci kato teb
BornFromPain - evala i na tebe , Hate city maa faka .. , ti ne si tup seltak , bravo... a ti kakuv si ? plitkoumnik , bluskash se s razni narkomani po nekvi dupki li ? i ti si viden intelektualec qvno
Хм.. Значи всеки който не харесва чалгата трябва да се блъска по дупки с наркомани така ли? Ей т'ва им обичам на някои симпатяги.. Че за тях чалгата е признак на изтънченост..Първоначално написано от OtherDimension
БТВ въпреки че не е така все пак бих предпочел да се блъскам в дупки с наркомани, вместо да стоя и да друсам задник и да говоря за телефони.. Селянията не е за мен.. Съжалявам :>
оооооооо, я моля ти се не приказвай глупости, нямало 4алгар, който да бил набил някой, а тъпите бор4ета, дет са готови да пребият някой, само посмял да сваля к*рвата им за ве4ерта
е*ала съм я толерантността, ся викате, 4е пънкарите и метълите били злобни и мразели 4алгарите, а по4ти няма метъл или пънкар, който да не е бил гледан злобно, заплашван и обвиняван, 4е е безделник, престъпник или наркоман от някви смотани злобни 4алгари
за слу4ая, тва е голяма простотия, наистина, жалко е, но все пак никой не каза за обстоятелствата нищо, щот има и един такъв вид хора, предизвикват цялата група и после, "те бяха 5, аз бях 1 и ме пребиха големите лоши страшни метъли"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
@Other dimension
Ти си ебаси простия индивид. Кървищата, Сатаната бла бла бла...мислиш толкова елементарно, без да познаваш въобще за какво става дума в метъла. Низък си батенце, низък и то яко. Хайде сега мен ме нападни, щото без това не можеш, да покажеш колко си оправен и разбиращ. А говориш пълни простотии.
Пич,ти явно познаваш абсолютно всички текстове на метъл песни,за да кажеш,че се самопее за черния к** на рогатия.примерно.И да метълът е много по ителектуална музика от чалгата,най-малкото защото повечето музиканти го правят за кеф,а не за пари.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
А ти как ме наричеш ве ? Да кажа за тебе и тези дето слушат Кристина Агилера са чалгари а двете нямат нищо общоПървоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
.... И за да не е офтопик : Тфа е супер тъпо и на мен ми се е случвало от по горе споменатата да бъда обиждан за това каква музика слушам ... Но все пак си донякъде права , че винаги ще има разделения .... Браво OtherDimension за темата =D>
![]()
mm za trimata po-gore veselqci
kvo me napadate tolko be ?
BornFromPain sudeiki po kartinkata v podpisa ti takoa slushash .. deto kreshtat po mikrofona a otodolu stava pogo , moga i da gresha - sry
e znachi e selqniq da govorish za telefoni , ama da vreshtish i da se rugash nasam-natam ne e ? eeemi dobre , sry
scion_of_Storm , nqma za kvo da te napadam
ne e udachno obache da mi kazvash kolko sum elementaren i t.n.
chel sum tekstove na DIMMU BORGIR , da ne govorim za posledniq im klip , deto nosi na veriga oburnat krust , da ne govorim za Marilyn Manson - the great Antichrist ..... taaaaa taka - v metul-a ne sa satanisti ama izobshto , ne ne ... ama tva e veche druga tema
dobre - nizuk sum
a ti kato si tolkoz obrazovan i razbirasht kvo obijdash vednaga ?!
Otklonihme se dosta ot temata , zatva ne smqtam che e nujno da se pishat veche gluposti - vseki da si slusha kvoto iska
no tva che ne slusahm metal i zashtitavam v sluchaq chalgarite , ne znachi che sum chalgar !! prosto ne slusham takova , no imam priateli , koito gi slushat
tva e
А да не говорим за темите и разнообразието при всички стилове метъл...Я първо провери на Камелот концептуалния албум по Шекспир(май така беше, ако не се лъжа) и песен, в която периодично се припява: Колко е студен кура ти, защо вече не е топъл за мен, еееееееех искам го, но не може, неее...как боли да ми го навираш...и тем подобни лигавщини и простащини...
Виж...както един метъл може да е агресивен,така и един чалгар може да е.Те пък повечето се правят на много отворени и се мислят за голямата работа,ама са 20 кила.Та сега по този случай:Ами определено метъла не е постъпил правилно,той явно е доста краен в убежденията си и така е сметнал за правилно,което е далеч от истината.А и пък онова момче му е казало:"Така ще говориш в къщи".Еми и мен щеше да ме подразни,ама до там чак.Много ме дразнят тъпите чалгарчета като си пуснат музика в тролея и едвам ги издължам.Те са куул.Хората трябва да преценяват възможностите си.Като виждаш,че си слаб и не можеш да се биеш,еми няма да се отваряш на по-силните от теб и да се правиш на много важен.Защото онова момче беше пребито лошо и ако поне малко можеше да се бие нямаше да е така пребито...
И пак казвам, с нищо не оправдавам постъпката на метъла.Но и онова момче и имало също вина.
Пич наистина млъкни и стига си коментирал метъла щото си абсолютно некомпетентен по въпроса.И аз имам приятели,които слушат чалга, ходил съм по чалгарски купони,за да гледам сейр.Нищо лошо безплатен алкохол,ядене,за кво пък да не ида.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
@Teh Napp Other Dimension
Не съм казал, че съм образован и подобни, просто разбирам от метъл и знам за метъла значително повече от теб и елементарното ти мислене. Менсън въобще не се брои към метъла, идиоте мой, и ще те обиждам, както и ти обиждаш съсловието от метъли и пънкари. Не ме ебе, разбираш ли? Ако кажеш , че целият метъл се гради на сатанизма, си ебаси кифлата, честна дума. Баси шибаните дни са вчера и днеска, кво се нервирам само с някви простотии тука деба![]()
![]()